Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Активність

Ця стрічка оновлюється автоматично

  1. Остання година
  2. Питання риторичне. ) Але мені більше впало в око, що вона була ібанутою на всю голову. Ще коли я почав слухати аудіоверсію того "роману", виникли питання "Що це взагалі за маячня"? Поліз у Вікіпедію, а там... непахане поле для психіатрів. Тобто нічого дивного. Одна компанія з толстоєвськими і маньяковськими.
  3. В последнее время тенденция меняется. Дизайнеры Теслы не дадут соврать ) Этот черный гроб не только навевает нехорошие ассоциации с Чернобылем, но и абсолютно не вписывается в окружение, вносит жесткий диссонанс. В том месте болше невозможно рисовать пейзажи и делать фотографии. Униформа офисных рабов должна соответствовать содержанию, которое не менялось ) И это правильно. ИМХО, конечно же.
  4. Беріть 35. Їх вистачить вам на всі випадки.
  5. Сьогодні
  6. 11,9 мільйона доларів США). 80 000 фотографій www.bbc.com/ukrainian/articles/c3vdy32zelqo
  7. Я предложил не обсудить вопрос по существу а лишь привёл пример таких явлений в дизайне как "привычный глазу" или "традиционная форма". Нравится лично вам или нет, но большинство голосует кошельком за привычный образ автомобиля с радиаторной решеткой и "глазастыми" фарами. На крышу большинство выберет листы с визуальной имитацией натуральной черепицы. А когда в исторической части Киева построят театр с простейшей архитектурой прямых линий и плоскостей, народ взбеленится и потребует вернуть нарочитую эклектику резной лепнины. Бо так надо, так привычно. И деловой костюм с галстуком по своему дизайну принципиально не менялся с 17го века. Так и в архитектуре: некоторые формы просто привычно видеть. Даже если дом оборудован тепловым насосом, покупателю покажется более естественным и завершённым образ с трубой над крышей. В северной Америке, кстати, 99% жилья сначала застраивается по определенному визуальному коду района, где прописываются допустимые формы и элементы здания, стиль, текстуры и цвета. И только потом приходит покупатель и выбирает себе хатынку, которую приобретает у застройщика. Ну а на супер-эконом таунхаусах, разумеется таких излишеств на крышах нет. Но это опять таки не выбор покупателя.
  8. "Украинцы с политической памятью аквариумных рыбок" Как его СБУ ещё не прихлопнул а в центре Киева...
  9. Ну і нормально вона вплинула на дух підприємництва. А могла б про дурника Корчагіна писати.
  10. "Зеленский- воплощение дикого, отчаянного инфантилизма украинского общества"-
  11. в 1925 році по студентській візі виїхала до сша ? а чи не засланий то аґент впливу ?
  12. Вчора
  13. Мауглі на новий лад - дитину-безбатченко виховав ШІ десь у нетрях Хагвардсу🤣
  14. Якого січення брати кабель брати до своєї 25,6V 100AH LiFePO4 ? (з урахуванням що буде мінімум ще одна така паралельно) Знайшов такі: "Комплект кабелів для з'єднання інвертора та АКБ по 100см перетином 35мм2 з клемами під болт Ду М8 (М10) мідно-луджені" "Комплект кабелів для з'єднання інвертора та АКБ по 100см перетином 16мм2 з клемами під болт та штиревими накінечниками"
  15. Аня, дякую. В мене давно був записаний рецепт кабачків, нарізаних брусочками з соєвим соусом, медом та кунжутом. Все ніяк не зберусь приготувати. Після ваших рецептів, таки приготую. Ще раз дякую. Компоту не треба, я його не п'ю, хоч який 😊
  16. Неа, много писать лень. Буду текущую котельную одевать в утеплитель (если не забуду), сделаю фотки и выложу.
  17. Перепрошую, що не про себе ))) я не спортсмен, я фізкультурник ) Але просто дуже вразило: Загинув найстаріший марафонець у світі. 114-річного чоловіка збило авто 😮
  18. Ще з кабачків можно зробить щось типу хумуса ( назвем це намазкою, та не солоне з випечкки щось накшталт міні пішого порціонного, в форме від мафіна) ну це ось перше що прийшло на думку. Якщо треба ще, то піду свою тетрадь відкрию, бо щось більш готується, щось меньш. але то стандартний набір - салат- горячее-випечка. Компот не пропоную , але він також є а арсеналі. Уневерсальний овоч
  19. Пора***те самі. Наприклад: ніжки 100 мм, нижні модулі 720 мм, стільниця 38 мм, кухонний фартух 600 мм, верхні модулі 1000 мм. Тоді отвори під кріплення підвісної шини треба робити на висоті 2392 мм від підлоги (100+720+38+600+1000-66=2392 мм). 66 мм - це відстань від верху шафки до середини отвору на шині (для навісів Camar 806). Якщо кухня під стелю – від стелі до центру шини 66 мм.
  20. Нащо зачіпляти персону Киви глядучи на пізню ніч, а то ще цей персонаж шкоди комусь наробить.
  21. Чому питаю, здавна памятаю, що бантини потрібні, але одного разу попав на якусь лекцію і був вражений тим, що без них крокви менше тиснуть на стіни розпираючи їх. Бачив розрахунки, читав, повірив, але все одно догми в голові... )
  22. Это азы монтажа, утеплитель можно одеть, как после так и во время монтажа. У столичного срантехника на каждый случай своя пасочка.
  23. А хиба тут на форумі є прихильники Мілошевіча? - Хоча ні, може все ж знаю одного.
  24. Завтра зроблю фото. Як раз мансарда тепла запланована. Дуже дякую за відповідь Спробуємо,дякую
  25. www.instagram.com/reel/DL2DqqqvVgL/?igsh=MWJmdmJwZnJhdjdzdQ==
  26. Або Кабачки в азійському стилі (у соєво-медовому соусі). Це буде на пательні, але це не деруни, то 3-5 хв , думаю має право на життя такий рецепт. Сразу кажу, що це страва на три людини, мак вихід десь повинен бути до 0,5 кг , бо перевантажувати сковорідку не треба, наче все попливе і буде звичайни тушкований овочі. Треба зберегти балан альденте. Від дійде до мягкісті вже на тарелці. Від часу подачі також повинно пройти не більш ніж 5 хв. Це не блюдо на нагрів, або щ_б залишилось на завтра, то друга концепція. Швидко , яскраво і трохи відчуваєте текстуру. Якщо текстури нема, то треба зменшити час стояння на кухні над пательнею ще на 1 хв. Кабачки китайці готовлять за 5 рухів Вог, але там температура шалена. То в нас треба тількі доче4атися зміни кольору скоринку молодого кабачка, ось так буде візуальна готовність. Ну і нарізка,3 мм то зайве. Гострий ніж та тоненький слайси. Кабачки — 2 шт. Соєвий соус — 2 ст. ложки Мед або цукор — 1 ч. ложка Часник — 1 зубчик Кунжут — за бажанням Олія Нарізати кабачки брусками або кружальцями.товщину - 1.1,5 мм Обсмажити на олії , на великой температурі до альденте, то смажених краєчків. Не треба допускати, щоб потік сік, треба невелика кількість на пательні, та сама велика мощность плити. Краще хай виглядає край дуже підсмаженим ніж все почте пускати сік. Смажимо по принципу китайської кухні, поки скоринка почне зміняти колір на яскравий. Це все. Це займе часу десь 1,5- 2 хв Макс . Пательня предварительно дуже горяча повинна бути, щоб від масла шов димок . Додати соєвий соус, мед і часник.( все це потрібно змішати в чашці заранее) Тушкувати 2 хв, поки карамелізується.. якщо треба більше соуса на білий ріс до гаарниру, то давайте в чашку 1 чайну ложку крохмалю і 4 ст л бульйону концентрованого, або звичайной води+ 1 ст ложка соєвого соусу. Сіль тут за бажанням. Я завжди в азійські страви ще додаю імбірь та гострий перець в цю чашку заливки. Ця страва за 5 хв Дуже пасує до білого круглого рису типу Камоліно. . . Час на готування рису не рахую. Ріс зварити потрібно заранее. На останній хвилині рису, починаємо готовити кабачок. Десь так . Це майже миттєво Опціонно можна додати кунжутний соус в чашку заправки, та дашіду ( корейський сухій бульон )з анчоусов, або мідій, це посілює смак, це як природній глюкомат, не відчувається, як смак, але робить соус більш насиченим. Посипати кунжутом. По такому рецепту готую ще стрілки часника, , які зараз є в промисловому масштабі. Це ось прям бомбічно. Можно додати ще предварительно також швидко піджарени пластини(1 мм мʼяса будь якого, якщо так не можете порізати, то можна фаршу, якщо треба щоб було полу мʼясне блюдо)
  1. Завантажити більше активності
×
×
  • Створити...