Активність
- Остання година
-
Мауглі на новий лад - дитину-безбатченко виховав ШІ десь у нетрях Хагвардсу🤣
- Сьогодні
-
Якого січення брати кабель брати до своєї 25,6V 100AH LiFePO4 ? (з урахуванням що буде мінімум ще одна така паралельно) Знайшов такі: "Комплект кабелів для з'єднання інвертора та АКБ по 100см перетином 35мм2 з клемами під болт Ду М8 (М10) мідно-луджені" "Комплект кабелів для з'єднання інвертора та АКБ по 100см перетином 16мм2 з клемами під болт та штиревими накінечниками"
-
Аня, дякую. В мене давно був записаний рецепт кабачків, нарізаних брусочками з соєвим соусом, медом та кунжутом. Все ніяк не зберусь приготувати. Після ваших рецептів, таки приготую. Ще раз дякую. Компоту не треба, я його не п'ю, хоч який 😊
-
Что не монтажник, то пуп земли.
Сергей 31 відповів у розділі Котли, радіатори, системи опалення, бойлери
Неа, много писать лень. Буду текущую котельную одевать в утеплитель (если не забуду), сделаю фотки и выложу. -
Перепрошую, що не про себе ))) я не спортсмен, я фізкультурник ) Але просто дуже вразило: Загинув найстаріший марафонець у світі. 114-річного чоловіка збило авто 😮
-
Ще з кабачків можно зробить щось типу хумуса ( назвем це намазкою, та не солоне з випечкки щось накшталт міні пішого порціонного, в форме від мафіна) ну це ось перше що прийшло на думку. Якщо треба ще, то піду свою тетрадь відкрию, бо щось більш готується, щось меньш. але то стандартний набір - салат- горячее-випечка. Компот не пропоную , але він також є а арсеналі. Уневерсальний овоч
-
nata1 підписався на Крепление навесных шкафчиков
-
Пора***те самі. Наприклад: ніжки 100 мм, нижні модулі 720 мм, стільниця 38 мм, кухонний фартух 600 мм, верхні модулі 1000 мм. Тоді отвори під кріплення підвісної шини треба робити на висоті 2392 мм від підлоги (100+720+38+600+1000-66=2392 мм). 66 мм - це відстань від верху шафки до середини отвору на шині (для навісів Camar 806). Якщо кухня під стелю – від стелі до центру шини 66 мм.
-
Нащо зачіпляти персону Киви глядучи на пізню ніч, а то ще цей персонаж шкоди комусь наробить.
-
Чому питаю, здавна памятаю, що бантини потрібні, але одного разу попав на якусь лекцію і був вражений тим, що без них крокви менше тиснуть на стіни розпираючи їх. Бачив розрахунки, читав, повірив, але все одно догми в голові... )
-
Что не монтажник, то пуп земли.
Сергей 31 відповів у розділі Котли, радіатори, системи опалення, бойлери
Это азы монтажа, утеплитель можно одеть, как после так и во время монтажа. У столичного срантехника на каждый случай своя пасочка. -
А хиба тут на форумі є прихильники Мілошевіча? - Хоча ні, може все ж знаю одного.
-
Завтра зроблю фото. Як раз мансарда тепла запланована. Дуже дякую за відповідь Спробуємо,дякую
-
www.instagram.com/reel/DL2DqqqvVgL/?igsh=MWJmdmJwZnJhdjdzdQ==
-
Або Кабачки в азійському стилі (у соєво-медовому соусі). Це буде на пательні, але це не деруни, то 3-5 хв , думаю має право на життя такий рецепт. Сразу кажу, що це страва на три людини, мак вихід десь повинен бути до 0,5 кг , бо перевантажувати сковорідку не треба, наче все попливе і буде звичайни тушкований овочі. Треба зберегти балан альденте. Від дійде до мягкісті вже на тарелці. Від часу подачі також повинно пройти не більш ніж 5 хв. Це не блюдо на нагрів, або щ_б залишилось на завтра, то друга концепція. Швидко , яскраво і трохи відчуваєте текстуру. Якщо текстури нема, то треба зменшити час стояння на кухні над пательнею ще на 1 хв. Кабачки китайці готовлять за 5 рухів Вог, але там температура шалена. То в нас треба тількі доче4атися зміни кольору скоринку молодого кабачка, ось так буде візуальна готовність. Ну і нарізка,3 мм то зайве. Гострий ніж та тоненький слайси. Кабачки — 2 шт. Соєвий соус — 2 ст. ложки Мед або цукор — 1 ч. ложка Часник — 1 зубчик Кунжут — за бажанням Олія Нарізати кабачки брусками або кружальцями.товщину - 1.1,5 мм Обсмажити на олії , на великой температурі до альденте, то смажених краєчків. Не треба допускати, щоб потік сік, треба невелика кількість на пательні, та сама велика мощность плити. Краще хай виглядає край дуже підсмаженим ніж все почте пускати сік. Смажимо по принципу китайської кухні, поки скоринка почне зміняти колір на яскравий. Це все. Це займе часу десь 1,5- 2 хв Макс . Пательня предварительно дуже горяча повинна бути, щоб від масла шов димок . Додати соєвий соус, мед і часник.( все це потрібно змішати в чашці заранее) Тушкувати 2 хв, поки карамелізується.. якщо треба більше соуса на білий ріс до гаарниру, то давайте в чашку 1 чайну ложку крохмалю і 4 ст л бульйону концентрованого, або звичайной води+ 1 ст ложка соєвого соусу. Сіль тут за бажанням. Я завжди в азійські страви ще додаю імбірь та гострий перець в цю чашку заливки. Ця страва за 5 хв Дуже пасує до білого круглого рису типу Камоліно. . . Час на готування рису не рахую. Ріс зварити потрібно заранее. На останній хвилині рису, починаємо готовити кабачок. Десь так . Це майже миттєво Опціонно можна додати кунжутний соус в чашку заправки, та дашіду ( корейський сухій бульон )з анчоусов, або мідій, це посілює смак, це як природній глюкомат, не відчувається, як смак, але робить соус більш насиченим. Посипати кунжутом. По такому рецепту готую ще стрілки часника, , які зараз є в промисловому масштабі. Це ось прям бомбічно. Можно додати ще предварительно також швидко піджарени пластини(1 мм мʼяса будь якого, якщо так не можете порізати, то можна фаршу, якщо треба щоб було полу мʼясне блюдо)
-
Імітація реформ, але з гарантованим збереженням фігурантами особистої лояльності.
-
Якби не аудіоверсія, то я не подужав би ) коли дівчата пишуть про економіку, то не моє ) але промову Голда (ту, що наприкінці роману) вона написала непогану, хоч і дуже довгу )
-
В безрозпірні системі (це коли присутній коньковий прогін і крокви опираються на нього та на стіни) непотрібні . Хіба що як основа для стелі , якщо буде мансарда.
-
Ответ ИИ: Максимально возможный IQ на стандартных шкалах (таких как Векслер или Стэнфорд–Бине) — около 160–200.
-
до простих рецептів з кабачка. Якщо є тека тертушка, як на моркву корейську Молодий кабачок — 1-2 шт.Сир фета — 50–70 гОливкова олія — 1 ст. ложкаЛимонний сік — 1 ч. ложкаМ’ята або базилік — кілька листків.Сіль, перець, італійський трави. Нарізаємо кабачок довгими тонкими стрічками (як локшину) ножем для овочів або теркою. Порскаємо оливковою олією, лимонним сіком. Додємо крихти фети та порвану м’яту. Чавимо в руцях щільно спеції щось на кшталт італійські з трав. Їсти можна сирим або злегка припустити на сковороді 1–2 хв.
-
Якщо вже брати то те що показує якісь притомні значення. Так, і з підробним "Юрком" з плаваючим значенням можна робити якісь порівняльні заміри. Але краще мати апарат яким можна зробити заміри опору комірок, і не впадати в ейфорію чи паніку, коли прибор покаже в два рази краще значеня, чи два рази гірше від реального. В мене є обидва Юрка, бо я купив одразу оригінального після того як побачив ту плаваючу маячню, що підробка показувала на опорі комірок.
-
Немає більших правих консерваторів та лібертаріанців ніж пострадянськи люди, особливо за кордоном.