Знахарь Опубліковано: 27 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2018 Про Юшки не скажу - знак стоит в стороне от основной трассы, а вот насчет (Гр)ебеней видел на знаке со стороны Ржищева неоднократно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alex_1612 Опубліковано: 28 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2018 Про Юшки не скажу - знак стоит в стороне от основной трассы, а вот насчет (Гр)ебеней видел на знаке со стороны Ржищева неоднократно. У нас, у Хорольському районі на Київській трасі і дописувати нічого не потрібно ))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gorgon Опубліковано: 28 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2018 - У вас є сок? - Не сок, а сік. - То дайте сіку. - Не сіку а соку. - Я так пойняв, у вас тут х8й нап'єсся 25 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vaverka Опубліковано: 29 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 липня 2018 Петрович, я тебя в сотый раз прошу: не называй меня своим половым партнёром! Мы с тобой - паркетоукладчики! 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 липня 2018 xxx: Обновленная версия Tesla S сейчас получила систему «Autopilot», которая, используя ультразвуковые сенсоры, позволяет компьютеру «видеть», что происходит вокруг автомобиля. yyy: Через пару лет: «Специалисты NCAP/NHTSA не смогли провести краш-тест электромобиля Tesla, поскольку тот активно уворачивался от препятствий 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 29 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 липня 2018 У нас, у Хорольському районі на Київській трасі і дописувати нічого не потрібно ))) Подтверждаю. Всегда, когда еду на Киев или дальше на запад, останавливаюсь в этом месте "у сестер" - дуже смачно! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 29 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 липня 2018 Подтверждаю. Всегда, когда еду на Киев или дальше на запад, останавливаюсь в этом месте "у сестер" - дуже смачно! Чогось останні рік півтора не дуже смачно-багато знайомих також помітили це. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 29 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 липня 2018 Чогось останні рік півтора не дуже смачно-багато знайомих також помітили це. Після донецьких генделів - норм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vaverka Опубліковано: 30 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2018 A я сегодня опять опоздала...и начальник теперь играет со мной в игру 1001 день. Каждый день я пишу ему объяснительную про опоздание, и если не выдержу, если повторюсь хотьт раз - он меня уволит...а если выдержу - женится)))))) сегодня писала про пришельцев. с картинками)))))) 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 30 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2018 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ШуRik Опубліковано: 30 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2018 "И виден уж его конец......... Сентябрь впереди. Пи....ец." я забув про слово друг.... стільки пі.... рів навкруг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alex_1612 Опубліковано: 30 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2018 A я сегодня опять опоздала...и начальник теперь играет со мной в игру 1001 день. Каждый день я пишу ему объяснительную про опоздание, и если не выдержу, если повторюсь хотьт раз - он меня уволит...а если выдержу - женится)))))) сегодня писала про пришельцев. с картинками)))))) Ви викладайте сюди, ми їх наклипаємо за місяць, щоб не ждати майже три роки, бо щось великий термін для обіцянок ПС слідуюче запізнення може бути + 1001 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 1 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2018 Идет собрание внутренних органов человеческого тела. Во главе мозг. Мозг: - Что-то нас тут много развелось, тесно стало. Надо кого-нибудь ампутировать. Подлая селезенка вылезает и говорит: - Давайте легкое удалим. Их у нас два. Мозг: - Нет, он курящий, ему с одним легким будет тяжело. Селезенка: - Давайте, тогда почку удалим. Их у нас две. Мозг: - Нет, он выпивает. С одной почкой ему не справиться. Селезенка: - Тогда давайте яйцо удалим. Два ему ни к чему. Встает член: - Яйца я в обиду не дам! Мозг: - А ну сядь!!! Когда ты встаешь, я перестаю соображать! 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2018 mover.uz/watch/vtxdt7Gj/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2018 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2018 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olga_Flower Опубліковано: 3 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2018 Судя по телефонам на фото, идея древняя, но к пятнице всегда актуальна 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vaverka Опубліковано: 4 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2018 16 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
slkl Опубліковано: 4 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2018 Идет собрание внутренних органов человеческого тела. Во главе мозг. Мозг: - Что-то нас тут много развелось, тесно стало. Надо кого-нибудь ампутировать. Подлая селезенка вылезает и говорит: - Давайте легкое удалим. Их у нас два. Мозг: - Нет, он курящий, ему с одним легким будет тяжело. Селезенка: - Давайте, тогда почку удалим. Их у нас две. Мозг: - Нет, он выпивает. С одной почкой ему не справиться. Селезенка: - Тогда давайте яйцо удалим. Два ему ни к чему. Встает член: - Яйца я в обиду не дам! Мозг: - А ну сядь!!! Когда ты встаешь, я перестаю соображать! Есть другая концовка. Мозг замолкает и начинает думать. Селезенка: - Вот так всегда, как только член встает, мозг умолкает 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 4 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2018 .......................... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vaverka Опубліковано: 5 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2018 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gorgon Опубліковано: 6 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2018 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ревизор Опубліковано: 6 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2018 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gorgon Опубліковано: 6 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2018 24tv.ua/ru/rossijskie_propagandisty_posmelis_s_polki_poroshenko_socseti_otvetili_fotozhabami_n1010169 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vaverka Опубліковано: 7 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2018 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз