igor_d70 Опубліковано: 31 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2018 Помоему у нее какое то не совсем адекватное поведение Может она накурена маненько или еще что Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 31 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2018 отрывок из "Джентельменов удачи" на французском языке 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 31 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2018 матючок диспечер швидкої допомоги:-...висловлюйтесь будь-ласка зрозуміліше,"йобнувся" це впав чи збожеволів? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 31 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2018 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 1 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2018 15 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 1 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2018 Минск 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 1 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2018 -купив "мєлок" від тараканів. -і що? Допомогло? - так, сидять в куточку, малюють, шкоди не роблять. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nataliko Опубліковано: 2 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2018 ........... 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 2 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2018 //////////////////// 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 2 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2018 Фото называется "Односельчане" Понятно, что монтаж, но ржу уже час, наверное каждый бывал на таких свадьбах. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gorgon Опубліковано: 2 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2018 - Дети, запишите предложение: "В углу скребет мышь". - Марьванн, а кто такой скр? - СКР, Вовочка, это следственный комитет России.. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Знахарь Опубліковано: 2 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2018 - Дети, запишите предложение: "В углу скребет мышь". - Марьванн, а кто такой скр? - СКР, Вовочка, это следственный комитет России.. Прикольно. Новая версия. В базовой было: - Марьванн, а кто такой Вуглускр? У меня все студенческие годы прошли под впечатлением от анекдота с Вуглускром. В узком кругу это было обычное обращение друг к другу. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 2 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2018 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 2 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2018 Действительно, смешно. Еще даже шлагбаум не опустился - а авто уже остановилось. У нас бы проехало, проскакивая в сантиметре над опускающимся шлагбаумом... Дикий народ эти иностранцы. А сзади для подстраховки паровоза электровоз прицеплен 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 2 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2018 Еще даже шлагбаум не опустился - а авто уже остановилось. ЛАШАРА і нє мужік. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 3 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2018 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alex_1612 Опубліковано: 3 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2018 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 3 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2018 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romikvet Опубліковано: 3 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2018 (змінено) cv1.pikabu.ru/video/2018/11/03/1541256877236196046_352x640.mp4 Змінено 3 листопада 2018 користувачем romikvet 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 4 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2018 Дед, а ты воевал с немцами? - Да, внучек. - А какой случай на войне тебе больше всего запомнился? - Под Сталинградом от взрыва нашего снаряда из немецких окопов к нам перебросило их телефонистку. Так мы её и сзади, и спереди, и сбоку... Короче, за три дня она всю нашу роту удовлетворила. - Дед, а минет она вам делала? - Ты знаешь, я никогда не врал и сейчас не буду. Она к нам уже без головы прилетела 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Flamebourne Опубліковано: 4 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2018 Вчера была на исповеди... И в конце прозвучала неожиданная фраза: - РАССКАЖИТЕ ЕЩЁ!... 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2018 Дед, а ты воевал с немцами? - Да, внучек. - А какой случай на войне тебе больше всего запомнился? - Под Сталинградом от взрыва нашего снаряда из немецких окопов к нам перебросило их телефонистку. Так мы её и сзади, и спереди, и сбоку... Короче, за три дня она всю нашу роту удовлетворила. - Дед, а минет она вам делала? - Ты знаешь, я никогда не врал и сейчас не буду. Она к нам уже без головы прилетела чернО, но смешнО:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malyarman Опубліковано: 4 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2018 Дед, а ты воевал с немцами? - Да, внучек. - А какой случай на войне тебе больше всего запомнился? - Под Сталинградом от взрыва нашего снаряда из немецких окопов к нам перебросило их телефонистку. Так мы её и сзади, и спереди, и сбоку... Короче, за три дня она всю нашу роту удовлетворила. - Дед, а минет она вам делала? - Ты знаешь, я никогда не врал и сейчас не буду. Она к нам уже без головы прилетела -Попал я однажды,внучёк,в плен к немцам.Долго пытали меня там,но я им ничего не сказал.И тут их главный немец достает пистолет,подходит ко мне и говорит: -Соси у меня член или застрелю! Внучёк,с округлёнными глазами: -И что?Что,дедушка??? -Что,что.Застрелил. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 4 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2018 – Галя, нам потрібно розлучитися. – Чому? – Пам’ятаєш, ми гуляли, і нам перейшла дорогу чорна кішка?.. – Це все дурні забобони. – Тоді навіщо ж ти її зловила і з’їла? Війна. При розриві снаряда ранило матроса. Приходить він в себе в шпиталі після операції. Зве сестру, запитує: – Сестра, що зі мною? – Така справа, синок… Член тобі відірвало. – Що!? Та як же я тепер?! Адже я молодий, не одружений! – Та ти не хвилюйся, у тебе там лише трохи відірвало, навіть татуїровка з ім”ям твоєї дівчини залишилася! – З яким ім”ям?! – ОЛЯ. Гірко заплакав тут матрос і говорить: – Там.. було… написано… “Привіт морякам Червоного Прапора Чорноморського Флоту з СевастопОЛЯ”.. 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Таракока Опубліковано: 4 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2018 А сзади для подстраховки паровоза электровоз прицеплен Когда в 2012 перед Эувро появился экспрес Хюндай,то для его подстраховки сзади был паравоз прицеплен. Два мира-два Шапиро... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз