Фрай Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 05.09.2025 в 14:12, LITMANENko сказав: 05.09.2025 в 13:09, Фрай сказав: спочатку ввімкнути, потім відкривати кран Так "нє пойдет". Після реле є 4 атмосфери, я подаю електрику але реле не вмикає насос, тиск в нормі, нема чого вмикати… В звʼязку з тим, що у вас насос у ямі то доведеться робити все удвох. (от вам ще один мінус розміщення станції у приямку) Або ставити кран для зливу води у приямку і тоді все робити самому не вилазячи з нього, до того ж реле протоку не вимикається одразу. Зацікавився постом Пропелера про ЗК і щойно не полінувався перевірити, на манометрі Реле протоку тиск є, а от у самій всмоктувальній порожнині насосу немає, Тобто, відкриваю кран з конектором, а вода не йде і тиск не падає. Отже, я помилявся вважаючи, що додав тиску у насос і тому він одразу запрацював. Але це ще краще, бо виходить, що мої два клапани до входу вже більше року тримають воду і мені пофіг чи то вони красунчики чи може заросло/закисло місце «підсосу» повітря, важливий результат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз