yurets12 Опубліковано: 12 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2024 Народ підкажіть як вивчити книгу по електробезпеці? Читаю, розумію, а запам'ятати не можу. А комісії потрібно слово в слово і по пунктам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2024 20 минут назад, yurets12 сказал: Народ підкажіть як вивчити книгу по електробезпеці? Читаю, розумію, а запам'ятати не можу. А комісії потрібно слово в слово і по пунктам. між 15 та 16 сторінками має лежати чарівна закладка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurets12 Опубліковано: 12 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2024 2 часа назад, US7IGN сказал: між 15 та 16 сторінками має лежати чарівна закладка Онлайн ((( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 2 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2024 В 12.02.2024 в 21:48, yurets12 сказал: Онлайн ((( То вишліть їм фото "закладки".😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurets12 Опубліковано: 3 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2024 14 часов назад, ashim1990 сказал: То вишліть їм фото "закладки".😉 Не варіант. Комісія з Харкова. Жорсткі тіпи(( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ума Турман Опубліковано: В п'ятницю в 17:05 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 17:05 (змінено) Доброго дня, потрібна думка форумчан. На орендованій дачі є така пральна машинка по типу малютка (фото). Але двигун знизу нічим не прикритий. Хозяйка каже, це все ок, користуйтеся, не бійтеся! Небезпечно таке використовувати, як вважаєте? Змінено В п'ятницю в 17:37 користувачем Ума Турман Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В п'ятницю в 17:29 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 17:29 Для ганчірок зійде ... колись було в мене таке чудо ) Воно безпечно, якщо водою не заливати, але не тре у цьому прати нормальні речі: зіпсуєте. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ума Турман Опубліковано: В п'ятницю в 17:41 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 17:41 а скажіть, будь ласка, чи безпечно таке ставити десь на дворі на бетонну доріжку? Електровилка в цього агрегата без контакту заземлення, та й розетки в домі теж старі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В п'ятницю в 17:53 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 17:53 Перепрошую, але я не можу дати поради в інтернетах, не бачачи все наочно вашої електрики, бо ціна поганої поради може бути великою ... Умовно безпечно, але можна ще трохи безпечніше зробити: вимикати електрику при усіх маніпуляціях з цією пралкою. Поставити на сухий дерев'яний піддон, не підходити но неї коли пере, не підпускати дітей та тварин. Розетки поміняйте, відразу. Я не електрик, прийдуть ще форумчани, може путнє порадять. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз