Andrey-Bucha Опубліковано: 9 грудня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2022 Завтра заливается бетоном. В понедельник монтаж стен 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 11 грудня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 Залили фундамент до холодов. На дальнейший монтаж погода особо не влияет 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 11 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 (змінено) 10 баллов Вам за смелость. Можно задать тройку вопросов: ...сколько ушло бетона и какой марки? ...на последнем фото, судя по всему, впереди терраса... во что и как будет крепиться угловая стойка? ...на сколько ещё поднимется чистовой пол над этим уровнем? Змінено 11 грудня 2022 користувачем MAESTRO DNEPR Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 11 грудня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 4 часа назад, MAESTRO DNEPR сказал: 10 баллов Вам за смелость. Можно задать тройку вопросов: ...сколько ушло бетона и какой марки? ...на последнем фото, судя по всему, впереди терраса... во что и как будет крепиться угловая стойка? ...на сколько ещё поднимется чистовой пол над этим уровнем? Тут 2 фундамента 8*8 и 14*17. На оба 7+33=40 кубов Марка м-300 с фиброй Будет угловая колонна на бетон попадает Пол чистовой буду минимально поднимать. Будут маты с бобышками для теплого водяного пола. Там 20 мм утеплителя и примерно 40-45 мм стяжки планирую. Плюс клей и плитка. Т.е. примерно 70 мм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 11 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 1 час назад, Andrey-Bucha сказал: Тут 2 фундамента 8*8 и 14*17. На оба 7+33=40 кубов Марка м-300 с фиброй Будет угловая колонна на бетон попадает Пол чистовой буду минимально поднимать. Будут маты с бобышками для теплого водяного пола. Там 20 мм утеплителя и примерно 40-45 мм стяжки планирую. Плюс клей и плитка. Т.е. примерно 70 мм Спасибо за ответ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 11 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 Стройка рекламная? Финансирует контора? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 11 грудня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 3 часа назад, Gitan сказал: Стройка рекламная? Финансирует контора? Почему рекламная? Скорее вынужденная В Буче дом разбомбили, строю тут сам. Да, строит мой клиент, так как была возможность договориться о рассрочке да и система нравится Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 11 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 EPS в цокольну зону? Я б використав XPS. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
witwal Опубліковано: 11 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2022 Подскажите по пенопласту под фундамент Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 12 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2022 18 часов назад, Andrey-Bucha сказал: Тут 2 фундамента 8*8 и 14*17. На оба 7+33=40 кубов Давайте считать... объём бетона для "фундамента" под дом 8х8 соизмерим с плитой чернового пола, под тот же дом, толщиной 110мм: 8х8х0,11=7,04м3... но если мы воспользуемся той же арифметикой для "фундамента" дома 14х17, то у нас получится: 14х17х0,11=26,18м3... сдаётся, что Ваш "клиент" немножко Вас нажухал на объёме... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 12 грудня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2022 51 минуту назад, MAESTRO DNEPR сказал: Давайте считать... объём бетона для "фундамента" под дом 8х8 соизмерим с плитой чернового пола, под тот же дом, толщиной 110мм: 8х8х0,11=7,04м3... но если мы воспользуемся той же арифметикой для "фундамента" дома 14х17, то у нас получится: 14х17х0,11=26,18м3... сдаётся, что Ваш "клиент" немножко Вас нажухал на объёме... Я там был, бетон сам заказывал. Честно говоря я сам думал насчёт эффективности такого фундамента. Не проще было бы залить ровную УШП. Но один из моих клиентов который тоже интересуется системой меня успокоил. Дело в том что по сравнению с плитой 110 мм мы имеем решетку высотой 200 мм на маленьком доме и 300 мм на большом доме. С верхним и нижним армированием. Это может быть эквивалент ровной сплошной плиты 180 и 250 мм. Навскидку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 12 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2022 19 минут назад, Andrey-Bucha сказал: мы имеем решетку высотой 200 мм на маленьком доме и 300 мм на большом доме. Вот и нашлись недостающие в моих подсчётах 7м3 бетона. 20 часов назад, Andrey-Bucha сказал: Будет угловая колонна на бетон попадает Пересечение бетонных рёбер не совпадает с сечением стен... я об этом. 20 часов назад, Andrey-Bucha сказал: Пол чистовой буду минимально поднимать... примерно 40-45 мм стяжки планирую. Плюс клей и плитка. Т.е. примерно 70 мм На данный момент половина площади пола - это пенопласт. Т.е., если, к примеру, ножка шкафа-купе или холодильника попадает опиранием на пенопласт (а Вы об этом даже не узнаете, потому как к тому времени весь пенопласт закроет стяжка), то несущей основой под эту ножку будет только 45мм стяжки. Вы ж потом не будете удивляться почему, например, под холодильником кафель треснул? 40 минут назад, Andrey-Bucha сказал: Дело в том что по сравнению с плитой 110 мм мы имеем решетку... Я ни в коем случае не имел ввиду, что вместо того, что Вы сделали, можно было залить плиту 110мм... это абсурд... я просто объём бетона перевёл в площадь и увидел несовпадение в 7м3 бетона, которые уже благополучно нашлись. Повторюсь... то, что Вы делаете - это смело... 10 баллов за смелость... остальное - время покажет. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lyubomyr Опубліковано: 12 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2022 11.12.2022 в 15:16, Andrey-Bucha сказав: Почему рекламная? Скорее вынужденная В Буче дом разбомбили, строю тут сам. Да, строит мой клиент, так как была возможность договориться о рассрочке да и система нравится Я цікавлюся такими діями. Чи автор знає більше чи просто невиправний оптиміст. Я б "сидів" в оренді а не будував би щось за теперішніх умов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 12 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2022 1 час назад, Lyubomyr сказал: Я цікавлюся такими діями. Чи автор знає більше чи просто невиправний оптиміст. Я б "сидів" в оренді а не будував би щось за теперішніх умов. В мене в Дніпрі замовникі будують та добудовують, а ви у Львові сидите рівно... 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 12 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2022 Отчего ж не строить? Если отожмут или разбомбят, то так и будет. А если нет - то дешевле этот процесс все равно не будет и мы просто теряем время. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 12 грудня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2022 (змінено) 3 часа назад, Lyubomyr сказал: Я цікавлюся такими діями. Чи автор знає більше чи просто невиправний оптиміст. Я б "сидів" в оренді а не будував би щось за теперішніх умов. Оренда во Львові недешева 550 уе за 2 к квартиру. 12 місяців = 6000 уе (30% малого будинку). Плюс вже в Бучу не повернуся, бо компенсація та відбудова мін 4-5 років. Діти вже в школу тут ходять. В Бучі все заміновано. Час від часу хтось пішов у ліс, чи заїхав на обочину і все. На розмінування роки пройдуть. У Львові зараз комфортно та досить беспечно. Плюс такий будинок я в змозі зробити 100% автономним. Ціни у Львові будуть рости. Навіть ділянка за Панською горою після війни буде значно дорожче. Змінено 12 грудня 2022 користувачем Andrey-Bucha 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 12 грудня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2022 1 час назад, murava сказал: Отчего ж не строить? Если отожмут или разбомбят, то так и будет. А если нет - то дешевле этот процесс все равно не будет и мы просто теряем время. Львів не прогнувся під януковича та не прогнеться під кацапів. Мої діти та я (всі російськомовні) за пів року вже перейшли на українську. А у Бучі досі по руськи балакають 😉 це ще одна перевага Львова. Кордон близько, гори, все чудово. Але є "доля" та компанія, яки вносять негативу, але таке є у кожному місці. До речи Бучанський мер Федорук не робив супротиву, щоб легти під какапів якщо пішло би не так. Він і під януковича лягав. Пів всіх. Зараз тимчасово у слугах народу. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serhii Riabuy Опубліковано: 12 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2022 2 часа назад, Andrey-Bucha сказал: Оренда во Львові недешева 550 уе за 2 к квартиру. 12 місяців = 6000 уе (30% малого будинку). Плюс вже в Бучу не повернуся, бо компенсація та відбудова мін 4-5 років. Діти вже в школу тут ходять. В Бучі все заміновано. Час від часу хтось пішов у ліс, чи заїхав на обочину і все. На розмінування роки пройдуть. У Львові зараз комфортно та досить беспечно. Плюс такий будинок я в змозі зробити 100% автономним. Ціни у Львові будуть рости. Навіть ділянка за Панською горою після війни буде значно дорожче. типу 20к уе за будинок?це скільки квадратів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 13 грудня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2022 8 часов назад, Serhii Riabuy сказал: типу 20к уе за будинок?це скільки квадратів? 8*8 метров Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 13 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2022 1 час назад, Andrey-Bucha сказал: 8*8 метров Можете уточнить, что войдёт в эту сумму? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 13 грудня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2022 1 час назад, MAESTRO DNEPR сказал: Можете уточнить, что войдёт в эту сумму? По перше я не продаю ці будинки. Я замовник. Не простий, з спец умовами, але замовник. Для мене це буде коробка + мембрана+ вікна/двері+ барашек на фасад. Внутрянка за мною 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 13 грудня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2022 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 13 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2022 3 минуты назад, Andrey-Bucha сказал: Для мене це буде коробка + мембрана+ вікна/двері+ барашек на фасад. Внутрянка за мною Але ж ви розумієте, що то, що увійшло в сумму - то лише третина від готового будинку? тож не 3 роки окупності, а 9-10 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2022 А крыша, или здесь плоская будет!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 13 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2022 30 минут назад, Andrey-Bucha сказал: Для мене це буде коробка + мембрана+ вікна/двері+ барашек на фасад. Хочу уточнить... фундамент 8х8 + стены + утеплённая крыша с подшивой свесов + окна/двери + отделка фасада = 20т.уе ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз