Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Дом возле Бучи (начало строительства май 2009)

Andrey-Bucha

Рекомендовані повідомлення

12 часов назад, Falwar сказал:

Чи не буде проблем з конденсатом на вікнах при виносному монтажі? 

Звичайно ні. Вікно треба як раз так і установлювати, що не було конденсату

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

• 1 місяць потому...

Коротенький звіт про начало сезону 2024. Окрім встановлених у грудні відкатних та гаражних ворот почали готуватися до установки вікон та будівництва 2 поверху.

Сьогодні з жінкою закінчили другу террасу з графітового полістирола.

3 тижня тому проплатили по 320 т грн за підключення електрики та чекаємо електрику у березні. Тоді і почнуть мурувати другий поверх.

Якщо все піде по плану то плануємо у червні з'їхати з орендованої квартири у будинок студія. 550 уе на місяць це ремонт 1 кімнати

IMG_20240225_135634025_HDR_AE.jpg

IMG_20240225_135026515_AE.jpg

IMG_20240225_134957414_AE.jpg

IMG_20240224_155110256_HDR_AE.jpg

IMG_20240224_155041844_AE.jpg

• Лайк 11
Посилання на коментар

Яку вагу вікна витрамає така конструкція? Які є розміри такого профіля, крім 100х63 ?

Посилання на коментар

5 годин тому, Antrate сказав:

Яку вагу вікна витрамає така конструкція? Які є розміри такого профіля, крім 100х63 ?

То по-моему 80*90, для выносного монтажа 

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

12 часов назад, Taisiya сказал:

Якій фасад плануєте робити і чим утеплюєте стіни?Навесні,теж плануємо.

EPS 90 Graphite 200 mm більшість стін

• Лайк 1
Посилання на коментар

13 часов назад, Antrate сказал:

Міцність на стиск більше 2000 кРа

Всі розміри www.vsthermo.com.ua

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Andrey-Bucha сказав:

EPS 90 Graphite 200 mm більшість стін

Тогда у меня вопрос. По дверям входным. Тоже ж выносной монтаж, те же 90. А сама дверь получается будет утоплена на 10 см?

Посилання на коментар

13 часов назад, Antrate сказал:

100*63 це під двері для шару теплої підлоги

80*90 виносний монтаж вікон

Змінено користувачем Andrey-Bucha
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, ЯД сказал:

Тогда у меня вопрос. По дверям входным. Тоже ж выносной монтаж, те же 90. А сама дверь получается будет утоплена на 10 см?

Дверь буде винесена трошки за газоблок

Посилання на коментар

Рекомендую 30 хв подивитися. Про користь від виносного монтажу вікон

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Andrey-Bucha сказав:

Дверь буде винесена трошки за газоблок

Я наверное криво сформировал

Ну у вас на фотке 2 проема. По периметру встермо и утепление 200.

Коробка ж будет монтироваться в встермо, как теплый монтаж? Утепление выходит дальше, и двери, хоть и вынесены, но они утоплены в слое утеплителя. Я правильно понимаю?

Посилання на коментар

Только что, ЯД сказал:

Я наверное криво сформировал

Ну у вас на фотке 2 проема. По периметру встермо и утепление 200.

Коробка ж будет монтироваться в встермо, как теплый монтаж? Утепление выходит дальше, и двери, хоть и вынесены, но они утоплены в слое утеплителя. Я правильно понимаю?

Дверная коробка будет заподлицо с зелёным профилем. В данном случае только передний фасад у меня 150 мм так как много окон и гаражные двери и хочу сохранить место под навесом. Все остальные стены 200 мм

• Лайк 1
Посилання на коментар

Я тоже планирую двери в утеплитель и присмотрел этот профиль. Утепления будет 15см, но я хочу двери в ровень с финишной отделкой фасада. Получается по периметру надо не 80*90, а 150*90 или типа того, но таких же нет. Как этот вопрос решается у вас? Или двери будут утоплены относительно финишного фасада?

Посилання на коментар

2 минуты назад, ЯД сказал:

Я тоже планирую двери в утеплитель и присмотрел этот профиль. Утепления будет 15см, но я хочу двери в ровень с финишной отделкой фасада. Получается по периметру надо не 80*90, а 150*90 или типа того, но таких же нет. Как этот вопрос решается у вас? Или двери будут утоплены относительно финишного фасада?

Ну у меня выходит будет 6 см утоплены. Не понимаю зачем вровень с фасадом? Это не совсем поавильно

• Дякую 1
Посилання на коментар

Андрiй, вибачте, але це у вас геморний довгобуд, я за перекриття i в цiлому коробка.

Я слiдкую за "пошаговими" дiями по перекритю - це з потрiйною роботою i не дешевими матерiалами.

А це у вас "бiрюзовi"по периметру вiкон-дверей i "точки"-це теплi мiсточки?  (як на фото)

Ви можете взяти на "карандаш" всю площю перекриття "вiд армопояса i до чорновоi пiдлоги"?.. по закупкi мат.,доставка з роботами. Це не тiльки менi цiкаво, а i форумчанам,тому що люди не можуть дoчекатись вiд мене, в порiвнянi "коробок" по цiнi з ГБ i кер-блока. 

А краще повнiстю коробку вiд фундамента -стiни з утепленям, перегородки, перемички, перекриття, вент-канали,димоход.

image (46).png

• Хаха 1
Посилання на коментар

По сути окно должно быть посередине стены. В 0 точке. Скажем если у вас 40 см газоблока то ровно посередине. Если кирпич и 150 мм пенопласт скажем то примерно на 5-8 см вынос. Там где 0

Посилання на коментар

9 минут назад, volkoff сказал:

Андрiй, вибачте, але це у вас геморний довгобуд, я за перекриття i в цiлому коробка.

Я слiдкую за "пошаговими" дiями по перекритю - це з потрiйною роботою i не дешевими матерiалами.

А це у вас "бiрюзовi"по периметру вiкон-дверей i "точки"-це теплi мiсточки?  (як на фото)

Ви можете взяти на "карандаш" всю площю перекриття "вiд армопояса i до чорновоi пiдлоги"?.. по закупкi мат.,доставка з роботами. Це не тiльки менi цiкаво, а i форумчанам,тому що люди не можуть дoчекатись вiд мене, в порiвнянi "коробок" по цiнi з ГБ i кер-блока. 

А краще повнiстю коробку вiд фундамента -стiни з утепленям, перегородки, перемички, перекриття, вент-канали,димоход.

image (46).png

Ось. Експерт прокинувся. Передивитись уважно весь процесс.

Фундамент був залитий разом з фундаментом каркасного будинку у грудні 2022. Потім я витрачав кошти на каркасний будинок. Десь у червні закінчив. Потім серпень-вересень приблизно мурували стіни. Потім невеличка пауза ариапояса у листопаді. У грудні перекрився. 

Це довгострой? А не маєте ви думки, що просто немає грошей щоб робити 24/7? Що я будують с ЗП. Що я втратив будинок у Бучі. Я маю покупати всі нові речи дітям замість згорілих. Що я сплачую 550 долларів за оренду квартири. Та що я був вимушений заплатити 320000 грн за підключення світла. Тобто ви рахуєте що в мене довгобуд?

Всі сусіди навколо 5-8 років будуються по класичної технології

• Лайк 10
Посилання на коментар

9 хвилин тому, volkoff сказав:

image (46).png

Вы сначала хоть одну посчитайте, перед тем как идти с такой просьбой кому либо. Да и Андрей не постит в каждой теме, что его решение имба и все остальное - фигня 

Змінено користувачем ЯД
  • Лайк 5
Посилання на коментар

5 минут назад, Andrey-Bucha сказал:

Ось. Експерт прокинувся. Передивитись уважно весь процесс.

Фундамент був залитий разом з фундаментом каркасного будинку у грудні 2022. Потім я витрачав кошти на каркасний будинок. Десь у червні закінчив. Потім серпень-вересень приблизно мурували стіни. Потім невеличка пауза ариапояса у листопаді. У грудні перекрився. 

Це довгострой? А не маєте ви думки, що просто немає грошей щоб робити 24/7? Що я будують с ЗП. Що я втратив будинок у Бучі. Я маю покупати всі нові речи дітям замість згорілих. Що я сплачую 550 долларів за оренду квартири. Та що я був вимушений заплатити 320000 грн за підключення світла. Тобто ви рахуєте що в мене довгобуд?

Ви вирішили посперечатись з продавцом нікому не потрібної х-ні, яку він тулить по всім живим особистим гілкам? Ну, якщо є час та натхнення...

• Лайк 5
  • Дякую 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

32 хвилини тому, Andrey-Bucha сказав:

По сути окно должно быть посередине стены. В 0 точке. Скажем если у вас 40 см газоблока то ровно посередине.

Мабуть, 0 в середині стіни, коли за бортом мінус 20. Начебто, по класике, вікна ставили на третину стіни вглиб, якщо стіна без утеплення

Змінено користувачем BugS
Посилання на коментар

6 минут назад, Andrey-Bucha сказал:

Я написав "за перекриття"(довгобуд) i коробку в цiлому -стiни з утепленям i друге з перекритям, "нi фундамент,нi криша не цiкавить", а якщо вам це не потрiбно,то пробачте.

Посилання на коментар

7 минут назад, volkoff сказал:

Я написав "за перекриття"(довгобуд) i коробку в цiлому -стiни з утепленям i друге з перекритям, "нi фундамент,нi криша не цiкавить", а якщо вам це не потрiбно,то пробачте.

Мені не цікаві  ваші коменти. Буду вдячний якщо взагалі відпишитесь від моєї вітки та не будете тут нічого писати. 

Посилання на коментар

38 хвилин тому, Andrey-Bucha сказав:

Ну у меня выходит будет 6 см утоплены. Не понимаю зачем вровень с фасадом? Это не совсем поавильно

Короче, я просто тупил, спасибо, циферка 6см внесла ясность)) 

И ещё вопрос, если можно. Двери при монтаже в профиль "анкерится", или пластины к ГБ? В принципе если двери не "бронь" то профиль вроде должен выдерживать двери, но открывание/закрывание двере и окна чуть разные по частоте и "хлопанию"

Посилання на коментар

6 часов назад, ЯД сказал:

Короче, я просто тупил, спасибо, циферка 6см внесла ясность)) 

И ещё вопрос, если можно. Двери при монтаже в профиль "анкерится", или пластины к ГБ? В принципе если двери не "бронь" то профиль вроде должен выдерживать двери, но открывание/закрывание двере и окна чуть разные по частоте и "хлопанию"

Без пластин. Шурупами через профіль крепятся. Профиль очень прочный. И теплый. А то недоексперты пишут что это "мостик тепла" хотя я давал ссылку на тех описание и если не ошибаюсь там коэф теплопроводности 0,035. Как белый пенопласт 15 кг плотности

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...