Бармалей Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 час назад, Andrey-Bucha сказал: обто зараз є 22% сплачується компанією (соцвнесок), потім 5% військовий збір, потім 18% подоходний, потім ще 9%.. то вийде 54% оподаткування доходів... це П....ц Вы забыли еще ндс...итого 74% от начисленных на Вас денег Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня Поважні панове, не здається вам, що ви вже занадто захламили особисту тему? 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 38 минут назад, МаТраС сказал: Кажу , Руфінспетор по ходу самий правильний ,самий розумний і передбачуваний. Але ж він і спеціаліст,яких мало...а ми всі вірили, надіятись, курс нато,ЄС...реформи потьомковські))) Точно - треба рівнятись на втікачів та емігрантів. Окуєнна логіка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dred1717 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 41 минуту назад, МаТраС сказал: Ком роти на даний час наче гарний.хоча це майорська наче,але вже й молодший може.чо пустили?) Командир роти - це капітанська посада і на цю посаду ставлять людей тільки з бойовим досвідом. Лейтенант - це командир взводу, але після військової кафедри ставлять в основному командирами відділення, хоча це сержантська посада або на якісь штабні посади. Офіцерів дуже не хватає зараз тому для ТЦК - це хороший улов, без відстрочки таких точно не відпускають. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 4 хвилини тому, shneider_vova сказав: Поважні панове, не здається вам, що ви вже занадто захламили особисту тему? А де ми ще так від душі поговоримо. ?))модератором пофіг вже 3 роки. Бєспрєдєл))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 25 минут назад, eam сказал: Так там же наверняка кроме военника ещё и бронь была (типа по уходу) о которой тактично умолчали... Его же заграницу выпускают. Та навіть якщо не було - невже всім повістки видають, в кого документи перевіряють? Немає такого ніде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dred1717 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 минуту назад, Vikctor сказал: Та навіть якщо не було - невже всім повістки видають, в кого документи перевіряють? Немає такого ніде. Звичайно всім хто без відстрочки. Ніби тільки далекобійників не трогають, якщо не перебувають у розшуку і дані оновили вчасно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 5 хвилин тому, dred1717 сказав: Командир роти - це капітанська посада і на цю посаду ставлять людей тільки з бойовим досвідом. Лейтенант - це командир взводу, але після військової кафедри ставлять в основному командирами відділення, хоча це сержантська посада або на якісь штабні посади. Офіцерів дуже не хватає зараз тому для ТЦК - це хороший улов, без відстрочки таких точно не відпускають. А.точняк. то в учебці майорська була посада. Там всі на одне звання вище.. ну командир відділення лейтенант,то смішно вже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 6 хвилин тому, Vikctor сказав: Та навіть якщо не було - невже всім повістки видають, в кого документи перевіряють? Немає такого ніде. В ровно один знайомий за ніч влк пройшов. По ходу якісь важливі питання не дають закрити. А якби в нього котел взіветься ,поки в нього телефон конфіскували?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 8 минут назад, dred1717 сказал: Звичайно всім хто без відстрочки. Ніби тільки далекобійників не трогають, якщо не перебувають у розшуку і дані оновили вчасно Приколюєтесь? На блокпостах періодично показую резерв+. Впевнений що не я один. Просто ви бачите лишень випадки де чуваки бикують при перевірці документів, а більшисть випадків рутинной перевіркі не бачите. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 21 хвилину тому, Vikctor сказав: Точно - треба рівнятись на втікачів та емігрантів. Окуєнна логіка. Це вже в тему війни. А то дійсно засрем людині тему до артезіанського періоду) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 7 хвилин тому, Vikctor сказав: Приколюєтесь? На блокпостах періодично показую резерв+. Впевнений що не я один. Просто ви бачите лишень випадки де чуваки бикують при перевірці документів, а більшисть випадків рутинной перевіркі не бачите. А кому вигідні такі відео,коли все гладко?) Тільки вийшли з цнапу ,я ,однокласник, колега.. два поліцейських за кутом документи,повернева.. ненавиджу цьої перевірки. До війни знущання над ними, що вони самі в метро не раді були,що тронули мене... ну, такий час стрьомний,ок. Це був 2 випадок за пів року..кажу, вам що нема чим зайнятись?) відпустили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dred1717 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 19 минут назад, Vikctor сказал: Приколюєтесь? На блокпостах періодично показую резерв+. Впевнений що не я один. Просто ви бачите лишень випадки де чуваки бикують при перевірці документів, а більшисть випадків рутинной перевіркі не бачите. У Вас немає відстрочки і на блокпостах не дають повістки? Я особисто бачив як при мені 2 людей пакували в бус, які не були в розшуку і дані оновили вчасно. Вони посилаються на те, що кожен військовозобов'язаний має проходити 1 раз в рік ВЛК. А після ВЛК звичайно вже додому ніхто не відпустить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня "Важливо: це НЕ призведе до збільшення навантаження на платників податків. Адже внески роботодавця та громадянина не збільшаться, та будуть виокремлені із поточного ЄСВ і ПДФО", espreso.tv/ekonomika-minsotspolitiki-zaprovadzhennya-nakopichuvalnikh-pensiy-ne-peredbachatime-pidvishchennya-podatkiv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) 3 часа назад, eam сказал: Так там же наверняка кроме военника ещё и бронь была (типа по уходу) о которой тактично умолчали... Его же заграницу выпускают. Не, пока не оформлял. Мент первым делом спросил, сколько лет. 8 Сказал, что 50, хотя только осенью.будет. Ну допустим бы, что дали бы повестку. Во первых офицеров сразу в Десну не заганяют. Сначала на три месяца в Академию сухопутных войск направляют на обучение. А за это время можно в космос улететь. 😎 Змінено 27 січня користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня (змінено) 11 часов назад, dred1717 сказал: У Вас немає відстрочки і на блокпостах не дають повістки? Я особисто бачив як при мені 2 людей пакували в бус, які не були в розшуку і дані оновили вчасно. Вони посилаються на те, що кожен військовозобов'язаний має проходити 1 раз в рік ВЛК. А після ВЛК звичайно вже додому ніхто не відпустить. Немає відстрочки. Не дають. Ви бачите те що бажаєте помічати, або чого боїтеся. Простий приклад - резонансна перевірка документів на концерті Океану Ельзи. Скільки людей перевірили і зі скількома виникли непорозуміння з чилесьними відео про "свавілля" ТЦК? Думаю не більше п'яти випадків. Я не знаю як у вас, але в Дніпрі по вулицях ходять не лишень жінкі чи діти/старі. Чоловіків призовного віку вдосталь. Впевнений що багато тіх, хто вже пару років сидить вдома і не виходить навіть за продуктами, але по вулицях це не дуже помітно. Змінено 28 січня користувачем Vikctor 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 13 годин тому, shneider_vova сказав: Поважні панове, не здається вам, що ви вже занадто захламили особисту тему? Від ТС скарг не було, якби це була б моя тема, я б попросила її почистити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dred1717 Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 2 часа назад, Vikctor сказал: Я не знаю як у вас, але в Дніпрі по вулицях ходять не лишень жінкі чи діти/старі. Чоловіків призовного віку вдосталь. Впевнений що багато тіх, хто вже пару років сидить вдома і не виходить навіть за продуктами, але по вулицях це не дуже помітно. У нас на Волині люди також ходять по вулиці, але на блокпостах дають повістки усім хто не має відстрочки. А тих хто перебуває у розшуку за порушення правил військового обліку відразу доставляють у ТЦК. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня В Днепре мужчин от 25 до 50 на улицах заметно меньше, спокойны те у кого отсрочка-бронь - ходят спокойно. В последнее время Резерв показал с броней и все. Нужно попробывать показать просто военник...следующий раз так и поступлю, чтоб проверить дадут ли повестку. А вот ночные стоянки на авто опустели конкретно, авто во дворах ставят, предполагаю чтоб с подъезда и раз в авто(Как минимум пару соседей так делают). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 6 хвилин тому, Бармалей сказав: В Днепре мужчин от 25 до 50 на улицах заметно меньше, спокойны те у кого отсрочка-бронь - ходят спокойно. В последнее время Резерв показал с броней и все. Нужно попробывать показать просто военник...следующий раз так и поступлю, чтоб проверить дадут ли повестку. А вот ночные стоянки на авто опустели конкретно, авто во дворах ставят, предполагаю чтоб с подъезда и раз в авто(Как минимум пару соседей так делают). А я помітив, що по області в человейніках раніше приїзжаїш вдень на парковках до 18 00 купа місць. Зараз все забито)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drug2 Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня Я вже півтора року лише машина-дім-робота-продукти-під магазин. Якщо треба десь конкретно, в незнайоме місце, дивлюсь по гуглмапс як під'їхати впритул. Лише пару раз їздив в село і в органний зал . Поняття не маю, як люди по тротуарах ходять. Блатні, або хворі лише, мабудь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 2 часа назад, dred1717 сказал: А тих хто перебуває у розшуку за порушення правил військового обліку відразу доставляють у ТЦК. І що в цьому поганого? 5 минут назад, Drug2 сказал: Я вже півтора року лише машина-дім-робота-продукти-під магазин. Якщо треба десь конкретно, в незнайоме місце, дивлюсь по гуглмапс як під'їхати впритул. Лише пару раз їздив в село і в органний зал . Поняття не маю, як люди по тротуарах ходять. Блатні, або хворі лише, мабудь. Варіант що окрім таких як ви існують чоловіки з зачатками яєць не розглядається? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drug2 Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 2 часа назад, Vikctor сказал: І що в цьому поганого? Варіант що окрім таких як ви існують чоловіки з зачатками яєць не розглядається? Ні, варіант з яєшнею не розглядається, бо статистично мізерний. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня что то тема скатывается в срачь, давайте немного хотя бы проявим уважения к автору отличной темы...тем более он это терпит уже не одну страницу 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 1 час назад, Бармалей сказал: что то тема скатывается в срачь, давайте немного хотя бы проявим уважения к автору отличной темы...тем более он это терпит уже не одну страницу Да. Надо куда-то перебираться, только, чтобы Бездомный случайно туда не зашёл. 😺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз