Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Дом возле Бучи (начало строительства май 2009)

Andrey-Bucha

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, Andrey-Bucha сказал:

обто зараз є 22% сплачується компанією (соцвнесок), потім 5% військовий збір, потім 18% подоходний, потім ще 9%.. то вийде 54% оподаткування доходів... це П....ц

Вы забыли еще ндс...итого 74% от начисленных на Вас денег

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

38 минут назад, МаТраС сказал:

Кажу ,  Руфінспетор по ходу самий правильний ,самий розумний і передбачуваний. Але ж він і спеціаліст,яких мало...а ми всі вірили, надіятись, курс нато,ЄС...реформи потьомковські))) 

Точно - треба рівнятись на втікачів та емігрантів. Окуєнна логіка.

• Лайк 1
Посилання на коментар

41 минуту назад, МаТраС сказал:

Ком роти на даний час наче гарний.хоча це майорська наче,але вже й  молодший може.чо пустили?)

Командир роти - це капітанська посада і на цю посаду ставлять людей тільки з бойовим досвідом. Лейтенант - це командир взводу, але після військової кафедри ставлять в основному командирами відділення, хоча це сержантська посада або на якісь штабні посади.

Офіцерів дуже не хватає зараз тому для ТЦК - це хороший улов, без відстрочки таких точно не відпускають.

• Дякую 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, shneider_vova сказав:

Поважні панове, не здається вам, що ви вже занадто захламили особисту тему?

А де ми ще так від душі поговоримо. ?))модератором пофіг вже 3 роки. Бєспрєдєл)))

• Лайк 1
Посилання на коментар

25 минут назад, eam сказал:

Так там же наверняка кроме военника ещё и бронь была (типа по уходу) о которой тактично умолчали... Его же заграницу выпускают.

Та навіть якщо не було - невже всім повістки видають, в кого документи перевіряють? Немає такого ніде.

Посилання на коментар

1 минуту назад, Vikctor сказал:

Та навіть якщо не було - невже всім повістки видають, в кого документи перевіряють? Немає такого ніде.

Звичайно всім хто без відстрочки. Ніби тільки далекобійників не трогають, якщо не перебувають у розшуку і дані оновили вчасно

Посилання на коментар

5 хвилин тому, dred1717 сказав:

Командир роти - це капітанська посада і на цю посаду ставлять людей тільки з бойовим досвідом. Лейтенант - це командир взводу, але після військової кафедри ставлять в основному командирами відділення, хоча це сержантська посада або на якісь штабні посади.

Офіцерів дуже не хватає зараз тому для ТЦК - це хороший улов, без відстрочки таких точно не відпускають.

А.точняк. то в учебці майорська була посада. Там всі на одне звання вище.. ну командир відділення лейтенант,то смішно вже. 

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Vikctor сказав:

В ровно один знайомий за ніч влк пройшов.  По ходу якісь важливі питання не дають закрити. А якби в нього котел взіветься ,поки в нього телефон конфіскували?)

Посилання на коментар

8 минут назад, dred1717 сказал:

Звичайно всім хто без відстрочки. Ніби тільки далекобійників не трогають, якщо не перебувають у розшуку і дані оновили вчасно

Приколюєтесь? На блокпостах періодично показую резерв+. Впевнений що не я один. Просто ви бачите лишень випадки де чуваки бикують при перевірці документів, а більшисть випадків рутинной перевіркі не бачите.

• Лайк 3
Посилання на коментар

21 хвилину тому, Vikctor сказав:

Точно - треба рівнятись на втікачів та емігрантів. Окуєнна логіка.

Це вже в тему війни. А то дійсно засрем людині тему до артезіанського періоду)

Посилання на коментар

7 хвилин тому, Vikctor сказав:

Приколюєтесь? На блокпостах періодично показую резерв+. Впевнений що не я один. Просто ви бачите лишень випадки де чуваки бикують при перевірці документів, а більшисть випадків рутинной перевіркі не бачите.

А кому вигідні такі відео,коли все гладко?) Тільки вийшли з цнапу ,я ,однокласник, колега.. два поліцейських за кутом документи,повернева..  ненавиджу цьої перевірки. До війни знущання над ними, що вони самі в метро не раді були,що тронули мене... ну, такий час стрьомний,ок. Це був 2 випадок за пів року..кажу, вам що нема чим зайнятись?) відпустили.

Посилання на коментар

19 минут назад, Vikctor сказал:

У Вас немає відстрочки і на блокпостах не дають повістки? Я особисто бачив як при мені 2 людей пакували в бус, які не були в розшуку і дані оновили вчасно. Вони посилаються на те, що кожен військовозобов'язаний має проходити 1 раз в рік ВЛК. А після ВЛК звичайно вже додому ніхто не відпустить.

Посилання на коментар

"Важливо: це НЕ призведе до збільшення навантаження на платників податків. Адже внески роботодавця та громадянина не збільшаться, та будуть виокремлені із поточного ЄСВ і ПДФО",

espreso.tv/ekonomika-minsotspolitiki-zaprovadzhennya-nakopichuvalnikh-pensiy-ne-peredbachatime-pidvishchennya-podatkiv

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 часа назад, eam сказал:

Так там же наверняка кроме военника ещё и бронь была (типа по уходу) о которой тактично умолчали... Его же заграницу выпускают.

Не, пока не оформлял. 

Мент первым делом спросил, сколько лет. 8

Сказал, что 50, хотя только осенью.будет.

Ну допустим бы, что дали бы повестку. 

Во первых офицеров сразу в Десну не заганяют. Сначала на три месяца в Академию сухопутных войск направляют на обучение. А за это время можно в космос улететь. 😎

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

11 часов назад, dred1717 сказал:

У Вас немає відстрочки і на блокпостах не дають повістки? Я особисто бачив як при мені 2 людей пакували в бус, які не були в розшуку і дані оновили вчасно. Вони посилаються на те, що кожен військовозобов'язаний має проходити 1 раз в рік ВЛК. А після ВЛК звичайно вже додому ніхто не відпустить.

Немає відстрочки. Не дають. Ви бачите те що бажаєте помічати, або чого боїтеся. Простий приклад - резонансна перевірка документів на концерті Океану Ельзи. Скільки людей перевірили і зі скількома виникли непорозуміння з чилесьними відео про "свавілля" ТЦК? Думаю не більше п'яти випадків.

Я не знаю як у вас, але в Дніпрі по вулицях ходять не лишень жінкі чи діти/старі. Чоловіків призовного віку вдосталь. Впевнений що багато тіх, хто вже пару років сидить вдома і не виходить навіть за продуктами, але по вулицях це не дуже помітно.

Змінено користувачем Vikctor
  • Лайк 1
Посилання на коментар

13 годин тому, shneider_vova сказав:

Поважні панове, не здається вам, що ви вже занадто захламили особисту тему?

Від ТС скарг не було, якби це була б моя тема, я б попросила її почистити

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 часа назад, Vikctor сказал:

Я не знаю як у вас, але в Дніпрі по вулицях ходять не лишень жінкі чи діти/старі. Чоловіків призовного віку вдосталь. Впевнений що багато тіх, хто вже пару років сидить вдома і не виходить навіть за продуктами, але по вулицях це не дуже помітно.

У нас на Волині люди також ходять по вулиці, але на блокпостах дають повістки усім хто не має відстрочки. А тих хто перебуває у розшуку за порушення правил військового обліку відразу доставляють у ТЦК.

• Лайк 1
Посилання на коментар

В Днепре мужчин от 25 до 50 на улицах заметно меньше, спокойны те у кого отсрочка-бронь - ходят спокойно. В последнее время Резерв показал с броней и все. Нужно попробывать показать просто военник...следующий раз так и поступлю, чтоб проверить дадут ли повестку. 
А вот ночные стоянки на авто опустели конкретно, авто во дворах ставят, предполагаю чтоб с подъезда и раз в авто(Как минимум пару соседей так делают).

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Бармалей сказав:

В Днепре мужчин от 25 до 50 на улицах заметно меньше, спокойны те у кого отсрочка-бронь - ходят спокойно. В последнее время Резерв показал с броней и все. Нужно попробывать показать просто военник...следующий раз так и поступлю, чтоб проверить дадут ли повестку. 
А вот ночные стоянки на авто опустели конкретно, авто во дворах ставят, предполагаю чтоб с подъезда и раз в авто(Как минимум пару соседей так делают).

А я помітив, що по області  в человейніках раніше приїзжаїш вдень на парковках до 18 00 купа місць. Зараз все забито))

Посилання на коментар

Я вже півтора року лише машина-дім-робота-продукти-під магазин. Якщо треба десь конкретно, в незнайоме місце, дивлюсь по гуглмапс як під'їхати впритул.

Лише пару раз їздив в село і в органний зал . Поняття не маю, як люди по тротуарах ходять.

Блатні, або хворі лише, мабудь.

Посилання на коментар

2 часа назад, dred1717 сказал:

А тих хто перебуває у розшуку за порушення правил військового обліку відразу доставляють у ТЦК.

І що в цьому поганого?

5 минут назад, Drug2 сказал:

Я вже півтора року лише машина-дім-робота-продукти-під магазин. Якщо треба десь конкретно, в незнайоме місце, дивлюсь по гуглмапс як під'їхати впритул.

Лише пару раз їздив в село і в органний зал . Поняття не маю, як люди по тротуарах ходять.

Блатні, або хворі лише, мабудь.

Варіант що окрім таких як ви існують чоловіки з зачатками яєць не розглядається?

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 часа назад, Vikctor сказал:

І що в цьому поганого?

Варіант що окрім таких як ви існують чоловіки з зачатками яєць не розглядається?

Ні, варіант з яєшнею не розглядається, бо статистично мізерний.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

что то тема скатывается в срачь, давайте немного хотя бы проявим уважения к автору отличной темы...тем более он это терпит уже не одну страницу

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 час назад, Бармалей сказал:

что то тема скатывается в срачь, давайте немного хотя бы проявим уважения к автору отличной темы...тем более он это терпит уже не одну страницу

Да. Надо куда-то перебираться, только, чтобы Бездомный случайно туда не зашёл. 😺

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...