Sergei220668 Опубліковано: 30 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2015 Спасибо Александру за удобрения. Складчина организована на высшем уровне 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cbu Опубліковано: 1 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2015 Велике дякую - великому організатору дуже потрібних речей - і просто хорошій людині - POSITIFF!!! Тепер думаю де зберігати - на дачі миші можуть порозтягати, вдома - малечі можуть кольорові пісочки стати в нагоді 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Аксина Опубліковано: 2 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2015 Тепер думаю де зберігати - на дачі миші можуть порозтягати, вдома - малечі можуть кольорові пісочки стати в нагоді О, да! Мы на цветной песочек тоже отреагировали.. Хорошо, что еще не клубничкой пахло Упаковка и наклейка с инструкцией 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yulia_novy Опубліковано: 2 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2015 Велике дякую - великому організатору дуже потрібних речей - і просто хорошій людині - POSITIFF!!! Тепер думаю де зберігати - на дачі миші можуть порозтягати, вдома - малечі можуть кольорові пісочки стати в нагоді Додому не треба. Залишайте на дачі. Сухе добриво морозу не боїться. Відерця гарно закриті, запаху не має. Мишам не цікаво. Щоб вже 100% підстрахуватись, я сухі добрива складаю в пластикові відра з кришками (залишились від будівництва) аба в пластиковий бідон 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 2 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2015 4 года уже как храню удобрения сыпучие в такого рода ведрах в неотапливаемых помещениях. Мастеры, Плантафолы и обычные сыпучие нитроаммофоски, селитры и суперфосфаты. Негатива не заметил никакого. Мыши тоже не садоводы ни разу - ну никакого интереса к удобрениям. Органисты.:D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: 2 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2015 Троечкой брызгала уже остатки помидоров. Сухая смесь действительно без запаха, а приготовленный раствор имеет тонкий цветочный запах, видать, отдушка какая- то добавляется. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 15 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2015 Сегодня забрали последние ведерка. Стало быть - конец складчине удобрений. Спасибо всем, кто участвовал. Желаю Вам успехов в использовании удобрений. Не перестарайтесь с подкормками;) 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 15 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2015 Спасибо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oksan2006 Опубліковано: 15 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2015 Сегодня забрали последние ведерка. Стало быть - конец складчине удобрений. Спасибо всем, кто участвовал. Желаю Вам успехов в использовании удобрений. Не перестарайтесь с подкормками;) Спасибо вам, Александр, и за удобрения и за ваши посты. Действительно, от вас - только позитив!:D 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cbu Опубліковано: 19 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2015 Сегодня забрали последние ведерка. Стало быть - конец складчине удобрений. Спасибо всем, кто участвовал. Желаю Вам успехов в использовании удобрений. Не перестарайтесь с подкормками;) Я їх (добрива) бережу - все ніяк руки не доходять. Хотів виноград по листу обробити - так вже листя не лишилось І що його робити - в землю закопувати? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 19 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2015 Я їх (добрива) бережу - все ніяк руки не доходять. Хотів виноград по листу обробити - так вже листя не лишилось І що його робити - в землю закопувати? Якщо ти про листя, то ідея непогана. Виноградна лоза - найкраща деревина для мангалу, а листя та подрябнена лоза - справжня криниця поживних речовин. На французських виноградниках обрізану лозу подрібнюють та залишають як мульчу під кустами, бо в них заборонено внесення яких-небудь добрив під технічний виноград, на якому вирощують ягоди на вино. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAlisa Опубліковано: 19 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2015 На французських виноградниках обрізану лозу подрібнюють та залишають як мульчу під кустами, бо в них заборонено внесення яких-небудь добрив під технічний виноград, на якому вирощують ягоди на вино. Опа! А чого так? здавалось би навпаки - технічне = інтенсивне виноградарство! Які у них аргументи? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 19 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2015 Опа! А чого так? здавалось би навпаки - технічне = інтенсивне виноградарство! Які у них аргументи? Вино повинне нести смак природи. Самий головний аргумент - вартість бутилки якогось там Шардоне 19... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 2 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2016 Сегодня забрали последние ведерка. Стало быть - конец складчине удобрений. Лучше поздно, чем никогда. Признаю, что был неправ в своих обвинениях в барыжничестве. Прошу прощения. Мир, дружба, жвачка пиво? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 3 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2016 Мир, дружба, жвачка пиво? Я бы с Саней и по коньячку врезал! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 3 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2016 Я бы с Саней и по коньячку врезал! Я тоже как бы не против. Тем более, что мне врачи пиво запретили пить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 3 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2016 Я тоже как бы не против. Тем более, что мне врачи пиво запретили пить Как бэ все складывается хорошо!;) Такие спецы как POSITIFF большая находка для садовода-огородника-виноградаря.Вот на последнюю тему особенно! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Miracle Опубліковано: 3 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2016 Лучше поздно, чем никогда. Признаю, что был неправ в своих обвинениях в барыжничестве. Прошу прощения. Мир, дружба, жвачка пиво? не с кем было выпить так бы и сказал ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 4 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2016 Лучше поздно, чем никогда. Признаю, что был неправ в своих обвинениях в барыжничестве. Прошу прощения. Мир, дружба, жвачка пиво? Так что? Можно еще одну складчину втихаря забадяжить?:D 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 4 квітня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2016 Я тоже как бы не против. Тем более, что мне врачи пиво запретили пить То что продают повсеместно уже как-то и пивом назвать трудно. Пэрша Приватна постепенно испортилась, потянув за собой еще Радомышль, у которого были нормальные пшеничные вайсы по немецним технологиям. Просто клад нашел вдалеке от Родины своей, произведение искусства наверное последнего завода, который противится всяким добавкам, все так же работая на ячмене. Пиво живёт 12 дней, что и отталкивает торгашей. Но качество схоже с немецкими local сортами. Рекомендую всем просто попробовать. Иногда появляется в ограниченых количествах в Рыбном Свите. Славутский пивзавод. Князь Сангушко. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 4 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2016 Так что? Можно еще одну складчину втихаря забадяжить?:DА чего втихаря? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 4 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2016 Славутский пивзавод. Князь Сангушко. у меня на родине - тоже завод такого плана пиво выпускает - Хмель-пиво(в Хмельницком находится). А Князь Сангушко обалденное пиво. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
areti Опубліковано: 4 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2016 Князь Сангушко. Проверил сегодня. Не обманул Саша, таки стоящее Правда, и недешевое - шото 20грн за бутылку. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cbu Опубліковано: 4 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2016 Так что? Можно еще одну складчину втихаря забадяжить?:D Наче все йшло до п'янки, а Тобі одні добрива в голові :D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Miracle Опубліковано: 5 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2016 тема превратилась в гумус я думал будет в этом году нечто подобное. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз