SantehnikPPR100 Опубліковано: В середу в 07:09 Поділитись Опубліковано: В середу в 07:09 (змінено) Да, красные они. Мы брали для мотокосы фирмячую штилевскую - заливают без вопросов но она неудобная для заправки, а вот заливать в технику удобно. О. Уже не красные🤪 Змінено В середу в 07:12 користувачем SantehnikPPR100 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: В середу в 16:10 Поділитись Опубліковано: В середу в 16:10 привез курьер канистры , на канистре есть сбоку белая полоса - насколько понимаю - чтобы видеть в ней уровень топлива . такой вопрос : могу ли я взять допустим поллитровую банку и заливать в канистру воду с банки и по уровням воды в канистре наносить полоски маркером ( ручкой ) и таким образом сделать мерную шкалу на канистре ? ничего ведь плохохо не произойдет , если я обычнрй водой наполню канистру , затем эту воду вылью и высушу канистру ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: В середу в 19:33 Поділитись Опубліковано: В середу в 19:33 (змінено) 3 години тому, igorrius сказав: таким образом сделать мерную шкалу на канистре Нагадайте для чого? Бензин буде текти 100% і максимум на 2й раз ваші художества підуть по жіночій лінії. для дозування і змішування з маслом оця штука дуже зручна stihl-online.com.ua/shop/pliashka-dlia-zmishuvannia-palyvnoi-sumishi-1l/ Змінено В середу в 19:39 користувачем outdoor24 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: В четвер в 05:55 Поділитись Опубліковано: В четвер в 05:55 10 часов назад, outdoor24 сказал: Нагадайте для чого? ну от заправил я в канистру бенз , а сколько его там в канистре - 5 или 7 литров -не понятно , а так я буду видеть , сколько бензина в канистре и сколько туда масла надо залить для приготовления смеси прямо в канистре Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В четвер в 07:13 Поділитись Опубліковано: В четвер в 07:13 В 29.09.2026 в 03:23, mib сказал: Есши да, то я бы в баке точно не мешал А что случится с ним?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: В четвер в 08:39 Поділитись Опубліковано: В четвер в 08:39 2 години тому, igorrius сказав: сколько туда масла надо залить для приготовления смеси прямо в канистре з позначками по 0.5 які розмажуться від бенза це буде +- кілометр Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: В четвер в 10:17 Поділитись Опубліковано: В четвер в 10:17 Давным давно , в прошлой жизни мешал бенз с маслом прямо на заправке - масло Хадо было, крышкой от бака отмерял +/- и прям в бак плюхал - бенз залил и поехал. Уже не помню одна крышка на литр или на два. Скутер японский, lets 2, до 7000об/м движок крутит и все ок было - двухтакнику в генераторе вообще пофиг 1:25 или 1:40 - там тепличный режим работы, просто масло есть нормальное , а есть г. Второго сколько не лей - долго не протянет мотор. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: В четвер в 10:54 Поділитись Опубліковано: В четвер в 10:54 (змінено) 40 хвилин тому, SantehnikPPR100 сказав: пофиг 1:25 или 1:40 Оно только чуть больше дыма. А так согласен. Я в свой 2т скутер тоже в баке мешал (пока маслонасос не заменил) и не парился над граммами. Главное не меньше и качественное масло Змінено В четвер в 10:58 користувачем ЯД 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: В четвер в 12:32 Поділитись Опубліковано: В четвер в 12:32 (змінено) Хонда на своїх перших інверторних генераторах десь в 90х двотактних типу EX350 на початку виробництва вказувала 1:50, потім передумала і вказала 1:100 Так і попадаються ті маленькі генератори з різними наклейками. Диміло побільше на 1:50 і нагару у вихлопу було добряче. А так то працює ) Тому та пропорція це так приблизно.. маслом каші недуже зіпсуєш )) Змінено В четвер в 12:32 користувачем vovarpd Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз