SantehnikPPR100 Опубліковано: В середу в 07:09 Поділитись Опубліковано: В середу в 07:09 (змінено) Да, красные они. Мы брали для мотокосы фирмячую штилевскую - заливают без вопросов но она неудобная для заправки, а вот заливать в технику удобно. О. Уже не красные🤪 Змінено В середу в 07:12 користувачем SantehnikPPR100 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: В середу в 16:10 Поділитись Опубліковано: В середу в 16:10 привез курьер канистры , на канистре есть сбоку белая полоса - насколько понимаю - чтобы видеть в ней уровень топлива . такой вопрос : могу ли я взять допустим поллитровую банку и заливать в канистру воду с банки и по уровням воды в канистре наносить полоски маркером ( ручкой ) и таким образом сделать мерную шкалу на канистре ? ничего ведь плохохо не произойдет , если я обычнрй водой наполню канистру , затем эту воду вылью и высушу канистру ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: В середу в 19:33 Поділитись Опубліковано: В середу в 19:33 (змінено) 3 години тому, igorrius сказав: таким образом сделать мерную шкалу на канистре Нагадайте для чого? Бензин буде текти 100% і максимум на 2й раз ваші художества підуть по жіночій лінії. для дозування і змішування з маслом оця штука дуже зручна stihl-online.com.ua/shop/pliashka-dlia-zmishuvannia-palyvnoi-sumishi-1l/ Змінено В середу в 19:39 користувачем outdoor24 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 10 часов назад, outdoor24 сказал: Нагадайте для чого? ну от заправил я в канистру бенз , а сколько его там в канистре - 5 или 7 литров -не понятно , а так я буду видеть , сколько бензина в канистре и сколько туда масла надо залить для приготовления смеси прямо в канистре Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому В 29.09.2026 в 03:23, mib сказал: Есши да, то я бы в баке точно не мешал А что случится с ним?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 2 години тому, igorrius сказав: сколько туда масла надо залить для приготовления смеси прямо в канистре з позначками по 0.5 які розмажуться від бенза це буде +- кілометр Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Давным давно , в прошлой жизни мешал бенз с маслом прямо на заправке - масло Хадо было, крышкой от бака отмерял +/- и прям в бак плюхал - бенз залил и поехал. Уже не помню одна крышка на литр или на два. Скутер японский, lets 2, до 7000об/м движок крутит и все ок было - двухтакнику в генераторе вообще пофиг 1:25 или 1:40 - там тепличный режим работы, просто масло есть нормальное , а есть г. Второго сколько не лей - долго не протянет мотор. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 40 хвилин тому, SantehnikPPR100 сказав: пофиг 1:25 или 1:40 Оно только чуть больше дыма. А так согласен. Я в свой 2т скутер тоже в баке мешал (пока маслонасос не заменил) и не парился над граммами. Главное не меньше и качественное масло Змінено 17 годин тому користувачем ЯД 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) Хонда на своїх перших інверторних генераторах десь в 90х двотактних типу EX350 на початку виробництва вказувала 1:50, потім передумала і вказала 1:100 Так і попадаються ті маленькі генератори з різними наклейками. Диміло побільше на 1:50 і нагару у вихлопу було добряче. А так то працює ) Тому та пропорція це так приблизно.. маслом каші недуже зіпсуєш )) Змінено 15 годин тому користувачем vovarpd Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз