standov Опубліковано: 29 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2 часа назад, Vikctor сказал: Можливо з ТС так і трапиться, але мене наприклад не втягнуло, коли завершив меблювання будинку. ТС би точно втягнуло але по факту місць, де ще потрібні меблі, в мене залишилося відносно не багато - дитячі кімнати і спальня. десь так на 3-4 проекти, а робити родичам якось не так цікаво Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kvintich Опубліковано: 30 вересня Поділитись Опубліковано: 30 вересня В 28.09.2025 в 21:23, standov сказал: Казав колись що не буду шафи сам робити Класно вийшло, я вже десь років 10 нічого такого не робив Можна питання, як робляться вирізи під ручки на дверях, і на шухлядах? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 30 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 30 вересня 7 минут назад, kvintich сказал: Класно вийшло, я вже десь років 10 нічого такого не робив Можна питання, як робляться вирізи під ручки на дверях, і на шухлядах? це базова послуга віяра і в віяр-про / abf плагіні є відповідні пресети, у випадку з фарбованими фасадами це фрезерування (там єдине що є обмеження на мінімальну товщину фасадів), по шухлядкам це "фігурний виріз" чи якось так, ну і воно кромкується відповідно. Короче це все з софта віяра 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому В 29.09.2025 в 18:10, standov сказал: ТС би точно втягнуло але по факту місць, де ще потрібні меблі, в мене залишилося відносно не багато - дитячі кімнати і спальня. десь так на 3-4 проекти, а робити родичам якось не так цікаво Я зробив простіше: знайшов досвіченого проектувальника, який мені відносно недорого всі проекти поробив, ну а далі ВіЯР і збірка лего для дорослих 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 11 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 43 минуты назад, sidus сказал: Я зробив простіше: знайшов досвіченого проектувальника, який мені відносно недорого всі проекти поробив, ну а далі ВіЯР і збірка лего для дорослих Я не дуже розумію цього кейсу, наче як частина грошей проектувальнику платиться в тч за гарантію того зо воно збереться, якщо ви починаєте збирати а воно десь затирає че наприклад "шатається" то як далі розвиваються відносини з проектувальником, він шось має повернути, переробити за свої, нічого не має? Бо коли ти сам то ти сам собі буратіна, це якось простіше) А ще втрачається сам прикол "від чистого листа" до готового виробу. Понятно що кухню я не запроектую, але я її скоріш за все і не зберу (як мінімум в моїй, дуже досвідчений мебляр переробляв два фасади) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Я ще, є підозра, що в сожму випадку зборка чужого проекта буде відбуватися щ буряанням "та якого ..я ти це так зробив" )) 3 минуты назад, standov сказал: Я не дуже розумію цього кейсу, наче як частина грошей проектувальнику платиться в тч за гарантію того зо воно збереться, якщо ви починаєте збирати а воно десь затирає че наприклад "шатається" то як далі розвиваються відносини з проектувальником, він шось має повернути, переробити за свої, нічого не має? Бо коли ти сам то ти сам собі буратіна, це якось простіше) А ще втрачається сам прикол "від чистого листа" до готового виробу. Понятно що кухню я не запроектую, але я її скоріш за все і не зберу (як мінімум в моїй, дуже досвідчений мебляр переробляв два фасади) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Кухню можна проектувати і збирати по тумбочками, поетапно, враховуючи всі нюанси по місцю. Переробити два фасади - то дурниці 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 часов назад, standov сказал: Понятно що кухню я не запроектую, але я її скоріш за все і не зберу (як мінімум в моїй, дуже досвідчений мебляр переробляв два фасади) Кухню спроектувала дружина. Я переніс її малюнки на віярпро. Збирати кухню не так щоб складно, бо фурнитура блюм розрахована на оленів. Фасади так само замовляв окремо, але знов таки можливості фурнітури блюм підігнати все до ідеалу дуже спрощують сбірку. Раджу дослухатись поради вище і обрати мовенто та легробокси і все у вас вийде і навіть легко.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 18 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 18 хвилин тому 1 час назад, Vikctor сказал: і все у вас вийде і навіть легко.. та в мене вже є кухня ) В моему варіанті я розумію що так би не зробив бо є нюанси про які я просто не знаю, шось просте або таке що не має щоденного навантаження - не питання, а кухню точно не Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 12 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 12 хвилин тому 2 часа назад, murava сказал: Кухню можна проектувати і збирати по тумбочками, поетапно, враховуючи всі нюанси по місцю. Переробити два фасади - то дурниці але нашо? Я не вважаю свою кухню надто складною технічно, але-ж послуги майстра там процентів 15 мабуть, який в цьому *економічний* сенс? Чисто як виклик - мейбі, але я тут вже тиждень проектую шафу в спальню, і навіть важко уявити скільки би витратив на цю кухню ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз