Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Моє будівництво - zx50 у Ворзелі з "заморочками"

standov

Рекомендовані повідомлення

Я цей рік подивлюся, є дуже маленька надія що буде впроваджено нет-біллінг замість кривого зеленого, тоді це все матиме сенс, будемо подивитися, поки на цей рік план завершити міграцію на трифазну і додати ще один пілон, а по pv вже після того

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 часа назад, standov сказал:

є дуже маленька надія що буде впроваджено нет-біллінг замість кривого зеленого,

А можно расширить мысль?

Какие минусы ЗТ и какие ожидаемые плюсы НБ

Посилання на коментар

10 годин тому, standov сказав:

Я цей рік подивлюся, є дуже маленька надія що буде впроваджено нет-біллінг замість кривого зеленого, тоді це все матиме сенс, будемо подивитися, поки на цей рік план завершити міграцію на трифазну і додати ще один пілон, а по pv вже після того

Що таке nb у вашому розумінні і чим відрізняється від активного споживача?

Посилання на коментар

51 минуту назад, AndryG сказал:

Що таке nb у вашому розумінні і чим відрізняється від активного споживача?

Шо значить "в моєму розумінні" ) є проект, там все розписано. Інша справа що ймовірність що проект дійде жо реалізації в незмінному вигляді я оцінюю як мінімальну, бо надто він нормальний.

Члучовв різниця що "продаж" не фікс а спотовий, це фактично міняє всю концепцію.

9 часов назад, mib сказал:

можно расширить мысль?

Какие минусы ЗТ и какие ожидаемые плюсы НБ

Трошки криво написав, мова про те що очевидна міграція до "ринкових цін" і спотового "колись" і відповідно ЗТ буде мертвий (бо фактично самв ідея суперечить і ринковим цінам і спотовому ринку) і відповідно математика розподілу "панелі+ акб" буде зміщена від простої схеми "експортуй все тут і зараз" до "накопичуй і експлртуй коли має сенс",  і дуже не факт що тупе розширення поля на всі гроші буде мати економічний сенс. Тому *ймовірно* є сенс почекати запровадження (як/коли воно буде) і вже тоді приймати рішення зо докуповуіати.

Пс. Здається ця тема звраз перетвореться в обговоряення НБ, хого би не дуже хотілося мабуть, бо вистачає і так.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...