Antrate Опубліковано: 12 квітня 2019 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2019 Оті полоси Вам дуже заважають? Просто порада - рухайтесь далі, бо постійно будете в ремонті. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 12 квітня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2019 Оті полоси Вам дуже заважають? Просто порада - рухайтесь далі, бо постійно будете в ремонті. Спочатку було видимих декілька полос. Коли переробили, їх стало більше. А зараз дуже багато. Площа кімнати біля 60м2, так як це кухня-студія + кімната Це не маленька кімнатушка Я вже рік (!!!) не можу попрощатись з цими майстрами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 12 квітня 2019 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2019 Вы видите не цвет,а объём,который получается когда при большой площади помещения мастер заходит валиком на уже подсохший свежий слой,такое бывает у всех мастеров.Соответсвенно можете накладывать сверху хоть 100 слоёв краски,будет только хуже.Нормальный мастер видит это сразу же после первого слоя,останавливает покраску,на следующий день перематовывает это наждачкой и дальше спокойно красит,т.к. второй слой сохнет на много дольше и позволяет себя нормально раскатать,о такой мелочи заказчики даже и не догадываются.У Вас выход только один-всплошную пройтись наждачкой и перекатать заново.Пыли не бойтесь,если она и будет,то совсем мизер и она вся забъётся в наждачку,ведь наждачкой не снимают всю краску,а всего лишь верхние бугорки видимых Вам полос. Ой ошибся,выхода 2,как и писали выше-забить и забыть,когда на окнах будут шторы,в интерьере мебель и различные источники освещения,то Вы этих и не увидите. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 12 квітня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2019 Вы видите не цвет,а объём,который получается когда при большой площади помещения мастер заходит валиком на уже подсохший свежий слой,такое бывает у всех мастеров.Соответсвенно можете накладывать сверху хоть 100 слоёв краски,будет только хуже.Нормальный мастер видит это сразу же после первого слоя,останавливает покраску,на следующий день перематовывает это наждачкой и дальше спокойно красит,т.к. второй слой сохнет на много дольше и позволяет себя нормально раскатать,о такой мелочи заказчики даже и не догадываются.У Вас выход только один-всплошную пройтись наждачкой и перекатать заново.Пыли не бойтесь,если она и будет,то совсем мизер и она вся забъётся в наждачку,ведь наждачкой не снимают всю краску,а всего лишь верхние бугорки видимых Вам полос. Ой ошибся,выхода 2,как и писали выше-забить и забыть,когда на окнах будут шторы,в интерьере мебель и различные источники освещения,то Вы этих и не увидите. майстри кажуть, що якщо будуть шкурити фарбу, то все потріскає на стиках г-картону, на стиках біля стін. бо вони тиснутимуть. фарба Елемент2, кажуть, її дуже важко зішкурити вони мають надію, що пульверизатор виправить косяки ще є варіант по фарбі пошпаклювати, щоб не шкурити, використати флізелінову широку сітку. а далі погрунтувати і пофарбувати наново Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 12 квітня 2019 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2019 Чем больше слоёв, тем больше полос. Теперь только перешпаклёвывать и перекрашивать. Да, и возьмите нормальную краску. У Вас кроме полос ещё и плоскости нет. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 12 квітня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2019 У Вас кроме полос ещё и плоскости нет. О Боже, а це що? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 12 квітня 2019 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2019 Так я там вообще не увидел описываемых мною полос от подсохшего валика!Ваша правда,банально кривой потолок.Где светлые пятна-горбики,а за ними тёмные-ямки,и местами видно отдельную не сплошную раскатку. Рекомендую Андрею взять правило или большой шпатель и проверить плоскость. Кстати,ещё не самый плохой потолок,лучше не трогайте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 12 квітня 2019 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2019 Короче, оставляйте как есть. А то Вы ремонт никогда не закончите. П.С У Вас очень сложный конструктив для покраски. Мало кто там нормально выготовит и покрасит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 12 квітня 2019 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2019 О Боже, а це що? Я б Вам показав фото моєї стелі в квартирі. На швах перепади до 3 мм. Це враховуючи що картон Кнауф з заглибленнями. Але навіть з ними майстри примудрились зробити на швах напливи по 2-3 мм. Але я то бачу аж два ну може 3 рази в рік. Тому я б забив. Тим більше що стелю треба було робити ДО шпалер. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ngstil Опубліковано: 12 квітня 2019 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2019 О Боже, а це що? У Вас куча проблем! Начиная с технологии монтажа, и с нынешними, что по сути дела являются последствием причин монтажа! Пульвик не спасет. Не тратьте время и свои деньги. Вар антов 2 и мастерок их четко указал! ( Тут не ради мастерка или Виталия, тут вам любой хороший маляр сксжет) 1. Перетереть всю краску и перекрасить по новой. Тут даже с Виталием я более согласен, я бы и перешпаклевал! Да гемор, да грязь, да уже обои. Ну если вы ищете идеал - иного выхода нет как повторно платить за аккуратную и качественную работу! 2. Забить! Тут все коротко и ясно! Самый дешевый вариант! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 13 квітня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2019 (змінено) У Вас куча проблем! Начиная с технологии монтажа, и с нынешними, что по сути дела являются последствием причин монтажа! Пульвик не спасет. Не тратьте время и свои деньги. Вар антов 2 и мастерок их четко указал! ( Тут не ради мастерка или Виталия, тут вам любой хороший маляр сксжет) 1. Перетереть всю краску и перекрасить по новой. Тут даже с Виталием я более согласен, я бы и перешпаклевал! Да гемор, да грязь, да уже обои. Ну если вы ищете идеал - иного выхода нет как повторно платить за аккуратную и качественную работу! 2. Забить! Тут все коротко и ясно! Самый дешевый вариант! 1. Майстри категорично мене запевняють, що цю латексно-матову фарбу неможливо перетерти. бо будуть полоси видні після нового фарбування. і що зняти нождачкою цю фарбу важко майстри кажуть що робитимуть наступне: 1) грунт 2) шпаклівка 3) перетруть 4) грунт 5) фарба наново прошу їх ще переклеїти багети, бо їм вже торба, а вони кажуть що можуть пошкодитись шпалери як думаєте, так по фарбі буде триматись? Змінено 13 квітня 2019 користувачем Andriy_lviv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
indecor Опубліковано: 13 квітня 2019 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2019 Держаться будет, но не факт, что результат улучшится. А какую шпаклевку планируют применить? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 13 квітня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2019 думаю, що Грінпласт кажуть, що скловолокно сплошняком не робитимуть по стелі, бо вздутись може... а ще кажуть брати вже більший багет, якщо я хочу переробити багет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
indecor Опубліковано: 13 квітня 2019 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2019 Судя по фото(неблагодарное дело, но все же) шпаклевали под покраску чем-то на гипсовой основе. Гипс - это сильно-впитывающий материал, и там, где больше его слой - сильнее тянет влагу из краски. Таким образом из-за неравномерности высыхания краски проявляются "бугры" и "ямы". Если поверх опять перешпаклевать гипсом, то проявится все тоже самое, только наоборот; там где сейчас "ямы" - будут "бугры". Я бы попробовал перетянуть "на сдир" виниловой шпаклевкой(типа семина или шитрока, у них впитываемость минимальная), по-минимуму пошлифовать, загрунтовать и покрасить в 2 слоя во взаимноперпендикулярных направлениях. Это поможет избежать полос, которые описывал мастерок и сведет к минимуму "ямы" с "буграми". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malyarman Опубліковано: 13 квітня 2019 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2019 1. Майстри категорично мене запевняють, що цю латексно-матову фарбу неможливо перетерти. бо будуть полоси видні після нового фарбування. і що зняти нождачкою цю фарбу важко майстри кажуть що робитимуть наступне: 1) грунт 2) шпаклівка 3) перетруть 4) грунт 5) фарба наново прошу їх ще переклеїти багети, бо їм вже торба, а вони кажуть що можуть пошкодитись шпалери як думаєте, так по фарбі буде триматись? Там уже правилом ровнять нужно-имхо. Когда переделывали швы-наделали горбы и ямы. Или забейте или ищите других мастеров.Эти не сделают лучше-имхо. Вам Мастерок писал-Проверьте плоскость правилом.Если там реально большие перепады,то лучше шкурить или вскрыть кварц-грунтом,типа Церезит СТ-16 и потом ровнять. Если там в силах выровнять акриловой шпатлевкой,типа Эльф Д-60,то всё равно,перед этим я бы всё-таки шкурил. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 17 квітня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2019 Погрунтували в понеділок, тепер такими матеріалами перешпакльовують (середа, четвер). В четвер шліфануть. Як я розумію, в п'ятницю-суботу можна буде фарбувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 17 квітня 2019 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2019 В мене перетирають жирафом з пилососом. На підлозі чистота де-не-де є трішки пилу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 24 квітня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2019 Перефарбували фарбою Дюфа. Вона мені найбільше сподобалась зі всіх фарб, що у мене були (Елемент 2, Колорит Легенда). Наче, вийшло цього разу терпимо. Далеко не ідеально, але більше переробляти не маю здоров’я. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lyubomyr Опубліковано: 9 травня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2019 Andriy_lviv після всіх цих етапів і нервів, вибрав би натяжні стелі чи всерівно робив би гкл? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 10 травня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 10 травня 2019 Andriy_lviv після всіх цих етапів і нервів, вибрав би натяжні стелі чи всерівно робив би гкл? Я не думав, що з гіпсокартоном істує СТІЛЬКИ (!!!) нюансів. Про які майстри не скажуть і з якими не всі вміють працювати. Найкраще, що бачив - це штукатурка бетонної стелі. Не тріщить. Натяжна стеля добре у санвузлі - не більше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lyubomyr Опубліковано: 10 травня 2019 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2019 Andriy_lviv зрозуміло, штукатурка для мене не варіант, проводки багато. Вибір наразі в бік натяжної. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ngstil Опубліковано: 10 травня 2019 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2019 Andriy_lviv зрозуміло, штукатурка для мене не варіант, проводки багато. Вибір наразі в бік натяжної. Натяжной намного дешевле! Но это пленка. Либо делать тканевый, его можно красить, тоже дешевле! ГКЛ, сложный и дорогой потолок. Но он не "шатается" на площадях при закрывании дверей и не провисает. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 7 січня Поділитись Опубліковано: 7 січня Підкажіть, будь ласка Стіни газобетон, штукатурка MP 75, погрунтовано CT 17 Стеля - плити перекриття, затягнуто ХЗ чим, тріщин нема З майстрами колись говорили про багет, тобто стик не зроблений... В приміщенні живемо. Зраз прийшла черга шпалер, але дружина не хоче багет Які варіанти бюджетно зробити цей кут? Фініш з подальшою затиркою на стіну і потім шпалери, шпаклівка на стелю і подальше фарбування мають право на життя чи будуть тріщини? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 7 січня Поділитись Опубліковано: 7 січня натяжной потолок, например 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 7 січня Поділитись Опубліковано: 7 січня 3 часа назад, Offroad сказал: але дружина не хоче багет Отделочники вроде знают как угол вывести. На крайний случай есть очень тонкие багеты, 2 см или около того. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз