Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

2к в Івано-Франковську, новобудова

vadimv

Рекомендовані повідомлення

18 хвилин тому, anabioz сказав:

У Вас погано з математикою :)))

Та не принципово 5 чи 6 років.  Але дякую🙂 . В мене  трохи інша математика - порівняльна. Одночасно , в тому ж 2019 році ми купили квартиру в Польщі, на стадії фундаменту, отримали ключі згідно договору, зробили ремонт і вже забули за той 2019 рік і той ремонт. Бо на все пішло часу трохи більше року. Так само і в Україні, коли купляли квартири. Тож мені є з чим порівняти.

Змінено користувачем allanek
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

• 2 тижні потому...

Сьогодні забудовник підтвердив, що адресу надано, і почався процес допуску працівників БТІ для обмірювання і оформлення техпаспортів.

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

6 годин тому, vadimv сказав:

Сьогодні забудовник підтвердив, що адресу надано, і почався процес допуску працівників БТІ для обмірювання і оформлення техпаспортів.

Порівнювали на скільки виросла в ціні (в у.о.) квартира за період будівництва?

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, seksinika сказав:

Предполагаю Х3 но автор лучше скажет.

Думаю, не більше, ніж Тесла для трудового народа:) Міг би купить Теслу і перепродати через шість років, а купив квартиру в ІФ:)))

Посилання на коментар

22 години тому, XL.pro сказав:

Порівнювали на скільки виросла в ціні (в у.о.) квартира за період будівництва?

Приблизно вдвічі, якщо орієнтуватися на цінник забудовника

21 годину тому, Dmitriy_S сказав:

Міг би купить Теслу і перепродати через шість років, а купив квартиру в ІФ:)))

Ще раз зазначу, що квартира купувалася не для такого сценарію, який відбувається зараз. Для якого купувалася - написано на першій сторінці.

І потім, для тих, хто страждає від FOMO (Fear of Missing Out), є біткойн )

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Це вже традиційно

23.05.2025 в 08:21, allanek сказав:

Це якесь "свято"🤣.

Бігати роками по форуму, триндіти про те, що передбачає той сценарій, що відбувається зараз в країні і треба з цієї країни бігти на якийсь смітник серед океану. Але поки сміг добігти до смітника в Хургаді.Не втомлюється цитувати себе цитатами 2017 року про  свої "пророцтва" і  все закінчилось тим, "що квартира купувалася не для такого сценарію, який відбувається зараз. Правда? "Не для такого сценарію"🤣

P.S. Щоб зберегти час та натхнення на написання постів мені у відповідь, полегшу завдання со-товаришам по розуму експерДа та "приколістам". Не напружуйтесь. Мені все це смішно. Не завидно, як тут хтось писав чи йому так складається в голові, а смішно. Ну ще можете, як радив тут відомий у вузьких форумних колах сантехник-приколіст, набрати "лайна в рот" і побризкати навколо себе. Бо треба бути дуже недолугим, щоб вважати оце все гарною інвестицією. Вже мовчу про "інвестора":pozor:  Правильніше назвати подібну "інвестицію"- вляпалось. Тринділо-тринділо і вляпалось. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, allanek сказав:

Це вже традиційно

Бігати роками по форуму, триндіти про те, що передбачає той сценарій, що відбувається зараз в країні і треба з цієї країни бігти на якийсь смітник серед океану. Але поки сміг добігти до смітника в Хургаді.Не втомлюється цитувати себе цитатами 2017 року про  свої "пророцтва" і  все закінчилось тим, "що квартира купувалася не для такого сценарію, який відбувається зараз. Правда? "Не для такого сценарію"🤣

P.S. Щоб зберегти час та натхнення на написання постів мені у відповідь, полегшу завдання со-товаришам по розуму експерДа та "приколістам". Не напружуйтесь. Мені все це смішно. Не завидно, як тут хтось писав чи йому так складається в голові, а смішно. Ну ще можете, як радив тут відомий у вузьких форумних колах сантехник-приколіст, набрати "лайна в рот" і побризкати навколо себе. Бо треба бути дуже недолугим, щоб вважати оце все гарною інвестицією. Вже мовчу про "інвестора":pozor:  Правильніше назвати подібну "інвестицію"- вляпалось. Тринділо-тринділо і вляпалось. 

Не надо завидовать ©

• Хаха 1
Посилання на коментар

Та да, це ж логічно - взяти і по факту в валюті подвоїти суму інвестиції за 4-5 років в умовах війни - це крупно вляпатись :)

Це така жіноча логіка - бігати за автором теми і розказувати як сильно їй все одно на його вдалий вихід з ситуації.

А купити хату в Польщі, де по логіці війна початись цілком може - це вдала, геніальна і найвдаліша інвестиція :)

• Лайк 9
  • Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, murava сказав:

бігати за автором теми і розказувати як сильно їй все одно на його вдалий вихід з ситуації.

Не хвилюйтесь, бо бачу, що  "лайно в роті", чи як ви там казали, заважає об'єктивно мислити. Ну ваш підзахисний експерД не втомлюється майже кожного дня згадувати мене та мої дії. В цю гру можна грати вдвох. Тож нема чого мені розказувати, що я за ним бігаю. Ні, він отримує те, що робить сам по відношенню до мене. Тож чому б і мені іноді не "порозважатися"Ж-) 

5 хвилин тому, murava сказав:

А купити хату в Польщі, де по логіці війна початись цілком може - це вдала, геніальна і найвдаліша інвестиція :)

Такі вдала, бо скільки б тут не казали якихось дурниць про Польщу, "хату" вже зараз пропонують купити за суму, помножену на 3 від тієї, що в неї вкладалась. А форум і далі може тішитись думками, що Польща це не вдала інвестиція.

33 хвилини тому, ЯД сказав:

Не надо завидовать ©

Дивлячись на краєвид з вікон моєї оселі ( див. фото), звісно, що це те, що я відчуваю по відношенню до...навіть не знаю, як сказати... хай буде ...дійства.

Це дуже примітивно, пояснювати мій допис "завидовать". Але це можна зрозуміти, бо в людській природі чиїсь дії пояснювати тим, як би сам поводився. Тож не дивує подібна реакція. 

Ще не весь мій "фан-клЮб" відмітився. Чогось фанюки сьогодні якось в'яло реагують. "Не порядок"(с):o

5050cd9b-6363-402e-9afb-77509e7ca870.JPEG

• Хаха 1
Посилання на коментар

Не втримався 🤣 Наступна дія, побіжить в тему війни(як завжди) та буде там пускати лайно з роту в мій бік:o Чомусь в інших місцях йому сцикотно це робити. А там АбІженка рве мене, як тузик грілку. Що сказати,  бубочка-намистинка🤣

Посилання на коментар

55 хвилин тому, allanek сказав:

Це дуже примітивно, пояснювати мій допис "завидовать

Я б сказав що навпаки, заперечувати вашу заздрість - це дуже примітивно. А наче доросла людина, але не може собі визнати це, як дитина 

Посилання на коментар

12 хвилин тому, ЯД сказав:

заперечувати вашу заздрість - це дуже примітивно.

А з якого дива взагалі треба коментувати мої дії своїми вигадками? Коли читаю такі коментарі, завжди дивуюсь якого ляда видавати отакі "бульки" в ефір.  Тільки якщо мене насмішити. Тоді спостерігаю та розважаюсь далі :o

Посилання на коментар

2 години тому, murava сказав:

Та да, це ж логічно - взяти і по факту в валюті подвоїти суму інвестиції за 4-5 років в умовах війни - це крупно вляпатись :):)

На особистому прикладі переконався, що значно ефективніше було б інвестувати в житло економ/комфорт класу, яке подвоїлось в ціні.

Бізнес клас навіть на вершині цін (кінець 2021-початок 2022 рр) не давав доходу х2 в у.о.

Посилання на коментар

28 хвилин тому, DimaF сказав:

А где тут бизнес класс?

Конкретно тут намек в самом названии - ЖК Comfort House

Цитата

Жилье комфорт-класса — это тип жилья, который находится между эконом-классом и бизнес-классом. 

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Конкретно тут намек в самом названии - ЖК Comfort House

Так оно все так сейчас называется...)

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, DimaF сказав:

Неа )

Econom rooms, жилой комплекс

Посилання на коментар

51 хвилину тому, DimaF сказав:

Зараз хто як хоче, так і називає.  Можна курник назвати бізнес-класом і триндіти, що воно так і є. Як в старому анекдоті про  "хто тобі заважає казати".

Рівень обізнанності ( це не до вас), наче в цирку Шапіто.  Добре, що поп корну ще залишилось.

Посилання на коментар

39 хвилин тому, allanek сказав:

Добре, що поп корну ще залишилось.

Хоча попкорн містить клітковину, надмірне споживання незбалансованого раціону, де попкорн займає значну частину, може призвести до проблем з травленням, включаючи запори. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

Ти ба, яка "турбота" від фан клЮбу. Чекаю наступного з порадою:o

І ще. Пупсики, ви не напружуйтесь, бо фан клЮб в мене під грифом ...ееееееее... точно не сподобається. Звісно, своє его чи те, що його замінює, можете чухати скільки завгодно, мене це не обходить.  Я ж спеціально для таких випадків  ще зранку сказала

7 годин тому, allanek сказав:

Щоб зберегти час та натхнення на написання постів мені у відповідь, полегшу завдання со-товаришам по розуму експерДа та "приколістам". Не напружуйтесь. Мені все це смішно. Не завидно, як тут хтось писав чи йому так складається в голові, а смішно. Ну ще можете, як радив тут відомий у вузьких форумних колах сантехник-приколіст, набрати "лайна в рот" і побризкати навколо себе.

але бачу, що навіть простого тексту  подолати для фанюків проблема.  Прикро, але що поробиш. "Маємо, що маємо" :o:o:o

Посилання на коментар

6 годин тому, DimaF сказав:

А где тут бизнес класс?

Де написано про "тут"?! Прочитайте уважніше

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...