volomoto Опубліковано: В середу в 08:39 Поділитись Опубліковано: В середу в 08:39 35 хвилин тому, outdoor24 сказав: яка температура підлоги при цьому? Десь 21 градус. 36 хвилин тому, outdoor24 сказав: як щодо конденсату? Я контролюю відносну вологість кондиціонером щоб не було конденсату. Без контролю вологості підлогове охолодження погано працює. 37 хвилин тому, outdoor24 сказав: чи потрібні якісь зміни / доопрацювання до схеми саморобки для такого використання? Та ні 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: В середу в 09:13 Поділитись Опубліковано: В середу в 09:13 30 хвилин тому, volomoto сказав: Я контролюю відносну вологість кондиціонером щоб не було конденсату. Без контролю вологості підлогове охолодження погано працює. Поділіться алгоритмом, який рівень вологості в результаті ? Бо в мене вона при охолодженні підлогою зросла до 70%. В будинку прохолодно, але в ноги холодно без тапків. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: В середу в 10:01 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:01 29 хвилин тому, yur43 сказав: Поділіться алгоритмом, який рівень вологості в результаті ? Бо в мене вона при охолодженні підлогою зросла до 70% Алгоритм дуже простий: дивлюся на вологість витяжного повітря ПВУ і якщо вона перевищує 55% і температура повітря в кімнатах більше 25 градусів, то включаються кондиціонери в режимі осушення. Але практично це дуже рідко спрацьовує, бо в мене кондиціонери по розкладу працюють вночі на охолодження і це дає достатньо осушення, щоб денне охолодження підлогою не задирало вологість. В мене просто дружина хоче холодне повітря вночі і тепліше вдень, але не хоче щоб вдень щось дуло, тому без кондиціонерів, які працюють вночі, та підлоги, яка працює вдень, цього не досягнути. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз