Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Колхозим ТН воздух-вода из воздух-воздух!

tansss

Рекомендовані повідомлення

35 хвилин тому, outdoor24 сказав:

яка температура підлоги при цьому?

Десь 21 градус.

36 хвилин тому, outdoor24 сказав:

як щодо конденсату?

Я контролюю відносну вологість кондиціонером щоб не було конденсату. Без контролю вологості підлогове охолодження погано працює.

37 хвилин тому, outdoor24 сказав:

чи потрібні якісь зміни / доопрацювання до схеми саморобки для такого використання?

Та ні

• Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

30 хвилин тому, volomoto сказав:

Я контролюю відносну вологість кондиціонером щоб не було конденсату. Без контролю вологості підлогове охолодження погано працює.

Поділіться алгоритмом, який рівень вологості в результаті ? Бо в мене вона при охолодженні підлогою зросла до 70%.

В будинку прохолодно, але в ноги холодно без тапків.

Посилання на коментар

29 хвилин тому, yur43 сказав:

Поділіться алгоритмом, який рівень вологості в результаті ? Бо в мене вона при охолодженні підлогою зросла до 70%

Алгоритм дуже простий: дивлюся на вологість витяжного повітря ПВУ і якщо вона перевищує 55% і температура повітря в кімнатах більше 25 градусів, то включаються кондиціонери в режимі осушення.

Але практично це дуже рідко спрацьовує, бо в мене кондиціонери по розкладу працюють вночі на охолодження і це дає достатньо осушення, щоб денне охолодження підлогою не задирало вологість. В мене просто дружина хоче холодне повітря вночі і тепліше вдень, але не хоче щоб вдень щось дуло, тому без кондиціонерів, які працюють вночі, та підлоги, яка працює вдень, цього не досягнути.

• Лайк 4
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...