standov Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня чет ідея про тамбур на два виходи правда якась занадто концептуальна ) Але, іяк на мене, два виходи на різні боки історія зручна, коли ви виходите у власний двір ви то можете робити хоч в трусах (фактично ви завжди виходите в тому в чому ходите по хаті), робите максимально коротким шляхом і зазвичай в +- теплий сезон (без тамбура), інший вихід там висить одежа для виходу в місто, взяття і тп. і користуєтеся регулярно весь рік. Стосовно виходу на терасу в мене виглядає так, може на шось підштовхне Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 16 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 16 квітня (змінено) 8 годин тому, standov сказав: чет ідея про тамбур на два виходи правда якась занадто концептуальна ) Але, іяк на мене, два виходи на різні боки історія зручна, коли ви виходите у власний двір ви то можете робити хоч в трусах (фактично ви завжди виходите в тому в чому ходите по хаті), робите максимально коротким шляхом і зазвичай в +- теплий сезон (без тамбура), інший вихід там висить одежа для виходу в місто, взяття і тп. і користуєтеся регулярно весь рік. Стосовно виходу на терасу в мене виглядає так, може на шось підштовхне До двох виходів я дійшов "від зворотнього". Дружина каже, що вихід на фасад нафіг не треба, бо на вулицю ти виходиш один-два рази на добу, а у двір постійно гасаєш. Я фасад без виходу погано уявляю, навіть, якщо ним майже не користуватися Компроміс - зробити вихід у двір - напроти виходу з будинку. Але через високий рівень підлоги буде багато сходинок і виходять на середину двору. Плюс по боках, особливо на фасадній стороні, з'являється мертва площа. Так дійшли до двох виходів. Схиляюсь до каркасного будівництва. Не хочу возитись з великим фундаментом, високий цоколь. Залити по кутах сваї (а може і закрутити), з бруса зібрати каркас і обшити осб. Утеплення зайве. Аби вітер не гуляв. Дах з бітумки. З розмірами заморочка. Знаю, що існують "магічні розміри", коли і шафу занести можна, і тумбочка під взуття стане так, що пальці на ногах цілі будуть, і виглядає не як одоробло. Тре йти в розділ до архітекторів просити допомоги. Гугл тільки маркетингове сміття видає замість нормальних проектів з розмірами Змінено 16 квітня користувачем AndryG Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 16 квітня Поділитись Опубліковано: 16 квітня (змінено) Не знаю стосовно магічний розмірів, але важливо щоб проходив золодильник, стіралка і тп в пакуванні, ці розміри є на сайтах. Шафи зараз зазвичай роблять на замовлення і вони збираються вже в середині приміщення(якщо ви звісно свої не перевозите). Робити двері на кастомні розміри особливо наружні то зазвичай дорого, відштов***тесь від готових наявних варіантів Змінено 16 квітня користувачем standov 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз