Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Недострой из 90-х

AndryG

Рекомендовані повідомлення

чет ідея про тамбур на два виходи правда якась занадто концептуальна ) Але, іяк на мене, два виходи на різні боки історія зручна, коли ви виходите у власний двір ви то можете робити хоч в трусах (фактично ви завжди виходите в тому в чому ходите по хаті), робите максимально коротким шляхом і зазвичай в +- теплий сезон (без тамбура), інший вихід там висить одежа для виходу в місто, взяття і тп. і користуєтеся регулярно весь рік.

Стосовно виходу на терасу в мене виглядає так, може на шось підштовхне

image.thumb.png.0fc2c11a866f5b49c00127af17aa3b65.png

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 годин тому, standov сказав:

чет ідея про тамбур на два виходи правда якась занадто концептуальна ) Але, іяк на мене, два виходи на різні боки історія зручна, коли ви виходите у власний двір ви то можете робити хоч в трусах (фактично ви завжди виходите в тому в чому ходите по хаті), робите максимально коротким шляхом і зазвичай в +- теплий сезон (без тамбура), інший вихід там висить одежа для виходу в місто, взяття і тп. і користуєтеся регулярно весь рік.

Стосовно виходу на терасу в мене виглядає так, може на шось підштовхне

image.thumb.png.0fc2c11a866f5b49c00127af17aa3b65.png

До двох виходів я дійшов "від зворотнього". Дружина каже, що вихід на фасад нафіг не треба, бо на вулицю ти виходиш один-два рази на добу, а у двір постійно гасаєш. Я фасад без виходу погано уявляю, навіть, якщо ним майже не користуватися :) Компроміс - зробити вихід у двір - напроти виходу з будинку. Але через високий рівень підлоги буде багато сходинок і виходять на середину двору. Плюс по боках, особливо на фасадній стороні, з'являється мертва площа. Так дійшли до двох виходів.

Схиляюсь до каркасного будівництва. Не хочу возитись з великим фундаментом, високий цоколь. Залити по кутах сваї (а може і закрутити), з бруса зібрати каркас і обшити осб. Утеплення зайве. Аби вітер не гуляв. Дах з бітумки.

З розмірами заморочка. Знаю, що існують "магічні розміри", коли і шафу занести можна, і тумбочка під взуття стане так, що пальці на ногах цілі будуть, і виглядає не як одоробло. Тре йти в розділ до архітекторів просити допомоги. Гугл тільки маркетингове сміття видає замість нормальних проектів з розмірами  

Змінено користувачем AndryG
Посилання на коментар

Не знаю стосовно магічний розмірів, але важливо щоб проходив золодильник, стіралка і тп в пакуванні, ці розміри є на сайтах. Шафи зараз зазвичай роблять на замовлення і вони збираються вже в середині приміщення(якщо ви звісно свої не перевозите). Робити двері на кастомні розміри особливо наружні то зазвичай дорого, відштов***тесь від готових наявних варіантів

Змінено користувачем standov
  • Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...