ЯД Опубліковано: В четвер в 19:33 Поділитись Опубліковано: В четвер в 19:33 А з чого стійку робили? Є хфотка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: В четвер в 22:07 Поділитись Опубліковано: В четвер в 22:07 А чому не перфом забивали заземлення? Теж купив такий набір, але щє руки не дійшли встановити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: В четвер в 22:07 Поділитись Опубліковано: В четвер в 22:07 А чому не перфом забивали заземлення? Теж купив такий набір, але щє руки не дійшли встановити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: В п'ятницю в 00:00 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 00:00 1 годину тому, BAV_Lug сказав: А чому не перфом забивали заземлення? Теж купив такий набір, але щє руки не дійшли встановити. Я також хотів сам забити перфом 15 метрів. Але продавець сказав, що без відбійного молотка не вийде. Тому прийшла спеціально навчена людина з відбійником та все зробила, включаючи виміри опору. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: В п'ятницю в 09:01 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 09:01 (змінено) 9 часов назад, BugS сказал: Я також хотів сам забити перфом 15 метрів. Але продавець сказав, що без відбійного молотка не вийде. Тому прийшла спеціально навчена людина з відбійником та все зробила, включаючи виміри опору. Ну прибор я знайшов де взяти для виміру. І глибина в мене планується до 6 метрів. Тож розраховую сам впоратись. Тільки перфа великого немає. Якщо не вийде звичайним, планую взяти в аренду великий. Змінено В п'ятницю в 09:02 користувачем BAV_Lug Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: В п'ятницю в 12:32 Автор Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:32 (змінено) Спробував підручними засобами оцінити опір. З лампою 40Вт опір вийшов 22Ом, з чайником - 20Ом. Сонечко за хмарами - напруга скаче постійно в мережі, незручно виміри робити. Вирішив, як результати схожі на притомні, то покликати пана з приборчиком. За три хвилини часу і 550 гривень наміряв 21.7 Ом. ПУЕ хоче опір заземлення до 30 Ом. Я задоволений. Змінено В п'ятницю в 12:33 користувачем AndryG Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: В п'ятницю в 12:38 Автор Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:38 (змінено) 17 годин тому, ЯД сказав: А з чого стійку робили? Є хфотка? Рама з кутника 50х50х4, окремо труби для кабелів і ще один кутник на болтах вгору буде. Зробив розбірну, бо тяжке. Змінено В п'ятницю в 12:56 користувачем AndryG 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: В п'ятницю в 12:42 Автор Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:42 14 годин тому, BAV_Lug сказав: А чому не перфом забивали заземлення? Теж купив такий набір, але щє руки не дійшли встановити. Перфоратор бочковий Дніпро-м забивав потехеньку. Та руками вийшло скоріше. Насправді там все не так страшно, як здається. Я більше возився з муфтами, що розкручуються і болтом, який заїло. А прути хвилин по п'ять-вісім на кожен. Однією рукою тримав прут, іншою несильно - не замахнутись - бив. В наш чернозем і глину полізло. Я ж не в Ужгороді Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: В п'ятницю в 12:53 Автор Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 12:53 3 години тому, BAV_Lug сказав: Ну прибор я знайшов де взяти для виміру. І глибина в мене планується до 6 метрів. Тож розраховую сам впоратись. Тільки перфа великого немає. Якщо не вийде звичайним, планую взяти в аренду великий. Як показує експеримент, вимір опору лампочкою теж дає співставні результати. Я міряв побутовим ватметром. Перед цим перевіряв його нормальним тестером, щоб не сильно брехав. Включаю лампу через подовжувач і ватметр, записую напругу U1. Потім підключаємося до фази і заземлення. Міряємо U2 та струм I2 R = (u1 - u2)/i2 Здається, не наплутав. У мене вийшло (227 - 223) / 0.18 = 22 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз