US7IGN Опубліковано: 21 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2024 12 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: @Бездомный не одобряє:) мокрий ніс то не завжди шмарклі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 21 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2024 3 часа назад, Dmitriy_S сказал: Ото вже й потролить нізя. Можно но осторожно с моря вернулась думала тут баталии бушуют а все тихо и спокойно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2024 (змінено) "А еще представьте, сколько семей строят планы на будущее, в которых неизменно присутствует их уютный домик. Они полагают, что будут жить там всегда, забывая о том, что, согласно статистике, оседлая жизнь редко длится долго. ... Мы народ бродячий, причем кочуем гораздо чаще, чем собираемся, и не по своей воле. Вообразите, что вы беженец, ожидающий возможности вернуться на родину. С каждым проходящим днем вы дальше от триумфального возвращения, а не ближе к нему. ... Если средняя продолжительность войны составляет шесть месяцев, а ваш вооруженный конфликт длится уже два года, приготовьтесь терпеть еще несколько лет. Арабо-израильскому конфликту шестьдесят лет с гаком, ему конца не видно, а шестьдесят лет назад он считался «легко разрешимой проблемой». (Всегда помните, что в современном мире войны длятся дольше и уносят больше человеческих жизней, чем обычно планируется.)" Змінено 22 червня 2024 користувачем vadimv 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 22 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2024 1 година тому, vadimv сказав: согласно статистике, оседлая жизнь редко длится долго А як у цю статистику попали ті, хто не сидить на одному місці? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2024 (змінено) 15 годин тому, normal сказав: А як у цю статистику попали ті, хто не сидить на одному місці? Зараз майже у кожного в кишені пристрій стреження - мобільний телефон ) Мені гугл ту статистику регулярно показує )) Змінено 23 червня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2024 3 години тому, vadimv сказав: "А еще представьте, сколько семей строят планы на будущее, в которых неизменно присутствует их уютный домик. Они полагают, что будут жить там всегда, забывая о том, что, согласно статистике, оседлая жизнь редко длится долго. ... Мы народ бродячий, причем кочуем гораздо чаще, чем собираемся, и не по своей воле. Вообразите, что вы беженец, ожидающий возможности вернуться на родину. С каждым проходящим днем вы дальше от триумфального возвращения, а не ближе к нему. ... Если средняя продолжительность войны составляет шесть месяцев, а ваш вооруженный конфликт длится уже два года, приготовьтесь терпеть еще несколько лет. Арабо-израильскому конфликту шестьдесят лет с гаком, ему конца не видно, а шестьдесят лет назад он считался «легко разрешимой проблемой». (Всегда помните, что в современном мире войны длятся дольше и уносят больше человеческих жизней, чем обычно планируется.)" Жити треба тут та зараз! Сказав невідомий воєнком ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 23 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2024 9 часов назад, vadimv сказал: Зараз майже у кожного в кишені пристрій стреження - мобільний телефон ) Основной вопрос в том, страшна ли владельцу телефона эта отслежка, остальное нюансы . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2024 4 хвилини тому, seksinika сказав: Основной вопрос в том, страшна ли владельцу телефона эта отслежка, остальное нюансы . я б радів що ти хоч комусь в цьому світі цікавий та потрібний 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2024 1 хвилину тому, US7IGN сказав: я б радів що ти хоч комусь в цьому світі цікавий та потрібний Особєно, якщо ти ухилянт, а цей хтось - воєнком:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2024 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Особєно, якщо ти ухилянт, а цей хтось - воєнком:) ухилянти забагато про себе думають. щоб по телефону шукати почали треба бути в кримінальному розшуку. і телефон вже не буде найбільшою проблемою. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 23 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2024 5 минут назад, US7IGN сказал: я б радів що ти хоч комусь в цьому світі цікавий та потрібний Слава Богу что меня этот вопрос не стоит + я не капризная в отношении Болгарии и Египта . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 23 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2024 1 минуту назад, US7IGN сказал: ухилянти забагато про себе думають. щоб по телефону шукати почали треба бути в кримінальному розшуку. і телефон вже не буде найбільшою проблемою. 100% я точно знаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2024 Тільки що, seksinika сказав: Слава Богу что меня этот вопрос не стоит + я не капризная в отношении Болгарии и Египта . коли дід ввечері молився щоб Бог укріпив та направив, бабка підказувала щоб просив тільки укріпити, а направить вона сама вже якось Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 23 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2024 1 минуту назад, US7IGN сказал: коли дід ввечері молився щоб Бог укріпив та направив, бабка підказувала щоб просив тільки укріпити, а направить вона сама вже якось Проблемы индейцевдеда шерифа не интересуют). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 23 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2024 Только что, seksinika сказал: Проблемы индейцевдеда шерифа не интересуют). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2024 Тільки що, seksinika сказав: Проблемы индейцевдеда шерифа не интересуют). ви недооцінюєте важливість наявності впливового ресурсу наверху Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 23 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2024 Только что, US7IGN сказал: ви недооцінюєте важливість наявності впливового ресурсу наверху С чего вы взяли)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2024 2 години тому, US7IGN сказав: ухилянти забагато про себе думають. щоб по телефону шукати почали треба бути в кримінальному розшуку. і телефон вже не буде найбільшою проблемою. Та ви зачекайте ще трохи, буде вам і по кримінальній справі на кожного ухилянта Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2024 (змінено) 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та ви зачекайте ще трохи, буде вам і по кримінальній справі на кожного ухилянта Тобто можна буде не тимчасовий захист отримати і навіть не статус біженця, а політичний притулок від переслідування ) Не ухилянт, а правозахисник )) Змінено 23 червня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2024 (змінено) 10 хвилин тому, vadimv сказав: Тобто можна буде не тимчасовий захист отримати і навіть не статус біженця, а політичний притулок від переслідування ) Не ухилянт, а правозахисник )) для українських ухилянтів зроблять виключення. якщо і пуйло не військовий злочинець коли Швейцарії дуже треба, а конституція та декларація з прав людини на паузі, то з чого ви взяли що гарматне м'ясо тимчасово не дегуманізують? 18 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та ви зачекайте ще трохи, буде вам і по кримінальній справі на кожного ухилянта не на кожного, а тільки на того хто буде проти режиму. мобілізація як спосіб політичного переслідування та покарання вже повним ходом застосовується. Змінено 23 червня 2024 користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 23 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2024 2 минуты назад, US7IGN сказал: мобілізація як спосіб політичного переслідування та покарання вже повним ходом ще трохи, введуть платні доноси - і я опція буде доступна кожному Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2024 3 хвилини тому, sly сказав: ще трохи, введуть платні доноси - і я опція буде доступна кожному я б ще акцію зробив - приведи 10 ухилянтів і отримай зняття з обліку ну і потім звісно переможця теж тихенько мобілізувати бо переможців у грі з державою не повинно бути в принципі 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2024 (змінено) 12 хвилин тому, US7IGN сказав: для українських ухилянтів зроблять виключення. якщо і пуйло не військовий злочинець коли Швейцарії дуже треба, а конституція та декларація з прав людини на паузі, то з чого ви взяли що гарматне м'ясо тимчасово не дегуманізують? Тому краще триматися ближче до Марокко, ніж до Швейцарії. ) З Лімпопо видачі немає )) Змінено 23 червня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 23 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2024 18 минут назад, US7IGN сказал: отримай зняття з обліку На днях обновил данные в Резерве. Пришлось по работе. Короче вылезло что я не военнообязанный и выключен с учета. В недоумении. Загрузил их код, появилось что-то похожее на электронный страховой полис с моими данными. Выключен, не вийскозобовязаний. Не знаю что-там произошло, выяснять не буду. Может такое быть, что это все правильно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 23 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2024 18 хвилин тому, ks6 сказав: На днях обновил данные в Резерве. Пришлось по работе. Короче вылезло что я не военнообязанный и выключен с учета. В недоумении. Загрузил их код, появилось что-то похожее на электронный страховой полис с моими данными. Выключен, не вийскозобовязаний. Не знаю что-там произошло, выяснять не буду. Может такое быть, что это все правильно? А скільки це коштує🤣🤣🤣?все може бути, може бути помилка при внесенні, бо людський фактор він такий...якщо є якісь питання, то і в Резерві, і в Оберігу отак прямо червоним надпис " для уточнення даних з'явитись в ТЦК"...якщо у них до Вас нема питань, то і у Вас їх немає бути🫠 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз