Tochkin Опубліковано: 18 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2024 7 часов назад, vadimv сказал: хтось почув, що у США "заборонили" Сузукі, Ще й в Канаді 😀 До речі в США та Канаді Suzuki нагло продавала Daewoo під своїм брендом. Suzuki Optra = Daewoo Lachetti, Verona = Epica, Swift+ = Aveo. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 18 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2024 9 часов назад, Gonchik сказал: Досить дивно, враховуючи вартість 1 кВт. Хоча і викопне не дешеве. Хоча всюди бачу перекоси. В Хорватії з їх 0.14€/кВт мало, а у німців, з їхніми 0,39 суттєво більше. Угорці здивували. Багато Не дивно в електричок безоплатна парковка в містах багато мають будинки й заряджають через розетку заправити за 40 хв на чарджі коштує ×4 від тарифу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 19 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2024 13 часов назад, Татьяна5 сказал: Не дивно в електричок безоплатна парковка в містах багато мають будинки й заряджають через розетку заправити за 40 хв на чарджі коштує ×4 від тарифу Добре, що португальців не намахала влада, як українців свого часу, розповідаючи про можливість руху буспасом і безкоштовні парковки. Найпотужніший лідер сучасності ще й рекламу отримав (якщо хто не памʼятає, то на електрички змушували брати зелені номери і перша серія була ZE). У поляків ці пільги теж є. Поки що. От зарядку по комерційному тарифу мій внутрішній жлоб ну ніяк не приймає. При вартості 1€/кВт і споживанні від 15-ти (зараз взимку у мене середнє 25, сьогодні авто стояло на дворі і вийшло 37), це дає еквівалент майже 9-ти літрам бензину. Сучасне бензинове авто цілком вкладається в цю норму, не говорячи при дизелі. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 19 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2024 Цікаво, а в аеропорту Лісабона зараз все ще продовжують паркуватися на узбіччах чи газонах як було колись? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 19 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2024 5 часов назад, Tochkin сказал: Цікаво, а в аеропорту Лісабона зараз все ще продовжують паркуватися на узбіччах чи газонах як було колись? Ні. Штраф 350 евро, навіть за висадку пасажира не там де треба 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2024 (змінено) 15 хвилин тому, Татьяна5 сказав: Штраф 350 евро, навіть за висадку пасажира не там де треба Жах ) В Іспанії такого немає )) 5 годин тому, Tochkin сказав: Цікаво, а в аеропорту Лісабона зараз все ще продовжують паркуватися на узбіччах чи газонах як було колись? Біля аеропорту Севільї щось таке бачив ) Змінено 19 листопада 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bigsphinx2010 Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 Якщо хтось вирішить їхати до Канади - то тільки не Вінніпег! Сам з нього назад до Павлограду повернувся. 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 8 хвилин тому, bigsphinx2010 сказав: Якщо хтось вирішить їхати до Канади - то тільки не Вінніпег! Сам з нього назад до Павлограду повернувся. так а що там не так? може ведмеді заважають, чи як? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2024 16 годин тому, bigsphinx2010 сказав: Якщо хтось вирішить їхати до Канади - то тільки не Вінніпег! Сам з нього назад до Павлограду повернувся. Не знущайтесь, тут багато нервових, дайте розгорнуте есе. Сенкс. Точкіна чи руфінспектора бачили? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2024 (змінено) 9 минут назад, ozor сказал: Не знущайтесь, тут багато нервових, дайте розгорнуте есе. Сенкс. Точкіна чи руфінспектора бачили? Точкін їхав до Квебеку ? Руфінспектор з Чехії злиняв до Канади ? Змінено 2 грудня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bigsphinx2010 Опубліковано: 2 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2024 17 годин тому, delic сказав: так а що там не так? може ведмеді заважають, чи як? Скоріше місцеві чунгачгуки, які обдовбані з мачете по центру міста гуляють, та й не тільки по центру. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bigsphinx2010 Опубліковано: 2 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2024 56 хвилин тому, ozor сказав: Не знущайтесь, тут багато нервових, дайте розгорнуте есе. Сенкс. Точкіна чи руфінспектора бачили? Я їх ніколи в житті не бачив, тому навіть якщо десь і перетиналися - то я не знав би що це вони 🙂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 2 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2024 47 хвилин тому, Бездомный сказав: Точкін їхав до Квебеку ? Руфінспектор з Чехії злиняв до Канади ? А ще Трамп виграв президентські вибори, і Реал Мадрид Лігу Чемпіонів. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2024 3 хвилини тому, bigsphinx2010 сказав: Скоріше місцеві чунгачгуки, які обдовбані з мачете по центру міста гуляють, та й не тільки по центру. Нє, ну в Павлограді з цим значно легше, обдовбаних вистачає, правда з мачете не бачів, зато в багатьох містах України бігають не тільки з мачете, але й з калашами. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bigsphinx2010 Опубліковано: 2 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2024 1 година тому, ozor сказав: Нє, ну в Павлограді з цим значно легше, обдовбаних вистачає, правда з мачете не бачів, зато в багатьох містах України бігають не тільки з мачете, але й з калашами. Ну не знаю, може за ті 2 роки, що мене не було в Павлограді торчків додалося, але я ніколи не бачив таких великих скупчень обдовбаних і озброєних "персон", як у Вінні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 2 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2024 1 година тому, bigsphinx2010 сказав: Ну не знаю, може за ті 2 роки, що мене не було в Павлограді торчків додалося, але я ніколи не бачив таких великих скупчень обдовбаних і озброєних "персон", як у Вінні. Взагалі цікава комбінація. Навіщо їм зброя, якщо вони обдовбані? На відео зі штатів, що я бачив на ютубі, то там всі спокійні: лежать, сидять або курсують навкруги... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2024 Ви що, відоси леона не дивитеся? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bigsphinx2010 Опубліковано: 3 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2024 7 годин тому, delic сказав: Взагалі цікава комбінація. Навіщо їм зброя, якщо вони обдовбані? На відео зі штатів, що я бачив на ютубі, то там всі спокійні: лежать, сидять або курсують навкруги... В цьому році одне таке вбило українця на автобусній зупинці. Коли його впіймали та спитали чому він це зробив, то він відповів: не знаю, я був під впливом речовин. Строк йому світить один із мінімальних, бо він індіанець, а їх там майже в д*пу цілують, чим ці індіанці і користуються. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2024 Трамп запропонував зробити Канаду 51-м штатом США, а прем’єру Трюдо – його губернатором, – Fox News (https://www.foxnews.com/politics/trump-suggests-canada-become-51st-state-after-trudeau-said-tariff-would-kill-economy-sources) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2024 18 годин тому, bigsphinx2010 сказав: В цьому році одне таке вбило українця на автобусній зупинці. Коли його впіймали та спитали чому він це зробив, то він відповів: не знаю, я був під впливом речовин. Строк йому світить один із мінімальних, бо він індіанець, а їх там майже в д*пу цілують, чим ці індіанці і користуються. а чого їх в дупу цілують? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2024 02.12.2024 в 18:12, bigsphinx2010 сказав: Ну не знаю, може за ті 2 роки, що мене не було в Павлограді торчків додалося, але я ніколи не бачив таких великих скупчень обдовбаних і озброєних "персон", як у Вінні. в нас торчків теж влвічі більше стало. багатто гарних людей з гуганщини й донетчини...підарі в за рулем теж багато стало Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 3 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2024 1 хвилину тому, МаТраС сказав: в нас торчків теж влвічі більше стало. багатто гарних людей з гуганщини й донетчини...підарі в за рулем теж багато стало це мабуть загальна тенденція розшарування суспільства на "творців контенту" (в широкому сенсі) і "споживачів контенту"... + до цього тенденція концентрації суспільства, особливо в нашій країні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 (змінено) Дуже старий анекдот, чув ще в Києві over 10 років тому: - Через що краще дивитися на Вінніпег? - Через дзеркало заднього виду. Змінено 5 грудня 2024 користувачем Tochkin 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 16.11.2024 в 20:08, vadimv сказав: В іспанській мові багато таких смішних слів ) В турецький теж Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 В 02.12.2024 в 17:03, outdoor24 сказал: Реал Мадрид Лігу Чемпіонів. але зараз щось кульгає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз