Віталій Воліченко Опубліковано: 3 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2024 01.01.2024 в 22:07, volomoto сказав: Треба скачати програму на комп Оновився до V 14.15 (кому цікаво можу розписати детально весь процес) але залишилося питання по якому "протоколу" підключати наш інвертор. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 3 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2024 1 час назад, Віталій Воліченко сказал: Оновився до V 14.15 (кому цікаво можу розписати детально весь процес) але залишилося питання по якому "протоколу" підключати наш інвертор. Процес багатьом буде цікаво , як кажуть - Крим Рим та мідні труби Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Віталій Воліченко Опубліковано: 3 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2024 16 хвилин тому, dneprstab сказав: Процес багатьом буде цікаво , як кажуть - Крим Рим та мідні труби Необхідно 1.Програма та прошивки знаходяться тут www.jkbms.net/download_pc 2. Необхідний любий перетворювач USB-RS485 (я взяв на роботі в кіповця Овен АС4 працює з 10 та 11 віндовс) + драйвер 3. Розпіновка та підключення виходів на малюноку Ставимо драйвер, підключаємо USB-RS485, дивимся в диспечері який порт, включаємо БМС, запускаємо програму, в низу програми ставимо порт який був диспечері і нажимаємо підключитися. Повинна появитись інформація така сама як в телефоні з БМС. Три вертикальні у верхній частині програми вибіраємо прошивка і далі вибіраємо файл під вашу БМС і прошиваємо. Після прошивки знову проводимо настройки БМС. Але питання залишилося(до volomoto) по якому протоколу підключати БМС до інвертора. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 3 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2024 А я вже губу розкатав що так можна стару бмс перепрошити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 3 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2024 8 годин тому, Віталій Воліченко сказав: Але питання залишилося(до volomoto) по якому протоколу підключати БМС до інвертора. В аплікакації на телефоні є два селектори UART протоколів та один для CAN. Pylontech CAN точно буде працювати з вашим інвертором, бо підтримка RS485 протоколів там дуже бідна. Отут більше інформації - luxpowertek.com/wp-content/uploads/2023/08/luxpower-compatible-list(LXP-3-6KSNA-ACS3600)230826.pdf 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Віталій Воліченко Опубліковано: 4 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 січня 2024 (змінено) 14 годин тому, volomoto сказав: В аплікакації на телефоні є два селектори UART протоколів та один для CAN. Pylontech CAN точно буде працювати з вашим інвертором, бо підтримка RS485 протоколів там дуже бідна. Отут більше інформації - luxpowertek.com/wp-content/uploads/2023/08/luxpower-compatible-list(LXP-3-6KSNA-ACS3600)230826.pdf Якщо можна підкажіть розпіновку кабеля БМС-інвертор чи для CAN підійде любий (наприклад як до роутера) Змінено 4 січня 2024 користувачем Віталій Воліченко Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 4 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 січня 2024 5 годин тому, Віталій Воліченко сказав: Якщо можна підкажіть розпіновку кабеля БМС-інвертор чи для CAN підійде любий (наприклад як до роутера) Не любий, бо виробники інверторів роблять свою розпіновку і треба дивитись в інструкцію: Прихований текст Для розпіновки на стороні БМС треба дивитись в інструкцію БМС. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Віталій Воліченко Опубліковано: 4 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 січня 2024 6 годин тому, volomoto сказав: Не любий, бо виробники інверторів роблять свою розпіновку і треба дивитись в інструкцію: Приховати вміст Для розпіновки на стороні БМС треба дивитись в інструкцію БМС. Я правильно розумію з інструкції БМС що 12пін це 4пін а 13 це 5пін Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 5 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2024 14 годин тому, Віталій Воліченко сказав: Я правильно розумію з інструкції БМС що 12пін це 4пін а 13 це 5пін Так, тільки не зрозуміло, чого вони придумували спільну нумерацію для двох конекторів. А взагалі треба бути готовим до обжмання конекторів по кілька разів, бо китайці часто не так роблять на платі, як є в їхніх інструкціях. Міняти місця L та H дла CAN, та А та В для RS485 — це звична справа. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Віталій Воліченко Опубліковано: 6 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2024 (змінено) Пілключив. Китайці піни порахували з ліва на право. CAN получився в другому гнізді на інвекторі вибрав протокол LuxPower. Наче працює змінюю корекцію по напрузі в БМС то зразу міняється напруга на інвекторі. Можливо в інверторі потрібно змінити протокол на Pylontech в додатку невірно показує ємність АКБ Змінено 6 січня 2024 користувачем Віталій Воліченко доповнення 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Віталій Воліченко Опубліковано: 6 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2024 (змінено) Підкажіть де проводить ці налаштування(режими автономного інвертора) чи вмене немає доступу до них. Змінено 6 січня 2024 користувачем Віталій Воліченко Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 6 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2024 (змінено) 2 часа назад, Віталій Воліченко сказал: Пілключив. Китайці піни порахували з ліва на право. CAN получився в другому гнізді на інвекторі вибрав протокол LuxPower. Наче працює змінюю корекцію по напрузі в БМС то зразу міняється напруга на інвекторі. Можливо в інверторі потрібно змінити протокол на Pylontech в додатку невірно показує ємність АКБ от подобаться мені LuxPower своїм моніторингом))) Містер vvv307, я звісно Вашому продавцю трохи казав що треба допомагати своїм клієнтам, але як я бачу дарма. Ща гляну, що там у Вас. Змінено 6 січня 2024 користувачем Dalet 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Віталій Воліченко Опубліковано: 6 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2024 28 хвилин тому, Dalet сказав: от подобаться мені LuxPower своїм моніторингом))) Містер vvv307, я звісно Вашому продавцю трохи казав що треба допомагати своїм клієнтам, але як я бачу дарма. Ща гляну, що там у Вас. Буду вам вдячний. Тестував АКБ тепер подав напругу на інвертор а він живиться від АКБ з 220 нічого неспоживає далі продовжує генерувати з АКБ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 6 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2024 7 минут назад, Віталій Воліченко сказал: Буду вам вдячний. Тестував АКБ тепер подав напругу на інвертор а він живиться від АКБ з 220 нічого неспоживає далі продовжує генерувати з АКБ. У вас всі налаштування до заводських злетіли. Бо при зміні типу акб саме це і відбувається Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Віталій Воліченко Опубліковано: 6 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2024 7 хвилин тому, Dalet сказав: У вас всі налаштування до заводських злетіли. Бо при зміні типу акб саме це і відбувається Я такого нічого неналаштовував кроми живлення навантаження одночасно (PV+AC) більш ніяких в мене гібридних налаштувань немає. Як їх отримати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 6 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2024 3 часа назад, Віталій Воліченко сказал: Буду вам вдячний. Тестував АКБ тепер подав напругу на інвертор а він живиться від АКБ з 220 нічого неспоживає далі продовжує генерувати з АКБ. нащо ви ставите Люкс протокол? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 6 січня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 6 січня 2024 (змінено) 4 години тому, Віталій Воліченко сказав: Підкажіть де проводить ці налаштування(режими автономного інвертора) чи вмене немає доступу до них. це режими роботи інвертора, показано - як розподіляється потужність, варіанти. Налаштування, це таблиці з параметрами, все у Вас є. Правильно налаштуйте АКБ, а потім скрини налаштувань розряду покажете. Змінено 6 січня 2024 користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Віталій Воліченко Опубліковано: 7 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2024 10 годин тому, Dalet сказав: нащо ви ставите Люкс протокол? В цьому протоколі люкс бачить БМС. А який потрібно ставити? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 7 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2024 2 часа назад, Віталій Воліченко сказал: В цьому протоколі люкс бачить БМС. А який потрібно ставити? А при встановлені Pylon не бачить? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 7 січня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 7 січня 2024 2 години тому, Віталій Воліченко сказав: В цьому протоколі люкс бачить БМС. То й добре. Щоб побачити налаштування інвертора, треба натиснути кнопку "підключити" вгорі. Тоді таблиці заповняться вашими даними. Після правки треба підтверджувати запис в інвертор кнопкою біля параметру. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Віталій Воліченко Опубліковано: 7 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2024 6 хвилин тому, yur43 сказав: То й добре. Щоб побачити налаштування інвертора, треба натиснути кнопку "підключити" вгорі. Тоді таблиці заповняться вашими даними. Після правки треба підтверджувати запис в інвертор кнопкою біля параметру. Дякую. Але нічого не зрозумів. Можна по детальніше. Якщо буде час. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Віталій Воліченко Опубліковано: 7 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2024 25 хвилин тому, Dalet сказав: А при встановлені Pylon не бачить? Сьогодні попробую. Я правильно зрозумів БМСPylon-ІнверторPylon. На даний час CAN БМСPylon - ІнверторLuxPower Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 7 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2024 1 минуту назад, Віталій Воліченко сказал: Сьогодні попробую. Я правильно зрозумів БМСPylon-ІнверторPylon. На даний час CAN БМСPylon - ІнверторLuxPower ну звісно, Пілон в даному випадку це назва протоколу, і воно має співпадати бмс та в інверторі, Це мова, назва мови спілкування. Хоча я не виключаю що в інверторі позначка Люкс - це може виявитися той же пілон, але може і якийсь діалект, з деякими змінами. ХЗ. того ніхто не знає крім того хто його туди записав 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 7 січня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 7 січня 2024 17 годин тому, Віталій Воліченко сказав: тут пусті поля даних, кнопка вгорі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 7 січня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 7 січня 2024 Тільки що, Dalet сказав: Хоча я не виключаю що в інверторі позначка Люкс - це може виявитися той же пілон, але може і якийсь діалект, з деякими змінами. ХЗ. того ніхто не знає крім того хто його туди записав в тій провінції пілон пишеться як люкс, це ж Китай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз