GoldenAndy Опубліковано: В суботу в 21:18 Поділитись Опубліковано: В суботу в 21:18 05.12.2025 в 16:11, Yurii Melnyk сказав: А де шукати датчик температури, котрий їх вмикає? Може у вас зменшився забор повітря і радіатори не так добре охолоджуються? Внизу і по боках люкса стоять за металевими решітками фільтри. Почистьте їх, хоча б пилососом... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muzaratti Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Добрий вечір.Є до всіх питання.Коли вмикається світло luxpower інвертор починає заряджати акумулятор.Але напруга стрибає і він вимикається на195в і вмикається на 200вольтах.В мене питання це не добре для акумулятора що він перериває зарядку і коли напруга стає 200в то знову починає заряджати акумулятор з самого початку.Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 13 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 1 годину тому, muzaratti сказав: Добрий вечір.Є до всіх питання.Коли вмикається світло luxpower інвертор починає заряджати акумулятор.Але напруга стрибає і він вимикається на195в і вмикається на 200вольтах.В мене питання це не добре для акумулятора що він перериває зарядку і коли напруга стає 200в то знову починає заряджати акумулятор з самого початку.Дякую Акумулятору воно однаково. Може напруга так падає, бо хтось жадний хоче зарядити швиденько батарейку? Може зменшити струм заряду від мережі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому Заряжатели сами энергетику добьют😪 Графики 4 нет 2 есть это катастрофа. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muzaratti Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 34 минуты назад, yur43 сказал: Акумулятору воно однаково. Може напруга так падає, бо хтось жадний хоче зарядити швиденько батарейку? Може зменшити струм заряду від мережі? Дякую за відповідь.Трохи заспокоівся а то дуже переживав за акумулятор. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Вы бы за инвертор переживали. Реле не вечные. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muzaratti Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 часов назад, SantehnikPPR100 сказал: Вы бы за инвертор переживали. Реле не вечные. Так а що можете підказати як його заряджати.Ждати поки напруга стане нормальною і тільки потім вмикати інвертор на підзарядку чи є якесь друге рішення.Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 час назад, muzaratti сказал: Так а що можете підказати як його заряджати.Ждати поки напруга стане нормальною і тільки потім вмикати інвертор на підзарядку чи є якесь друге рішення.Дякую. Спробуйте після включення черги зачекати хвилин 30-40, напруга має стабілізуватися, тоді починати зарядку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Если нет реле напряжения, то установить, зубр, выставить задержку включения минуту-две. 190В-250В у меня, так работает, до этого по пять раз за минуту мог переключаться. ну или apl в настройках вместо ups выставить. только домашней электронике может не понравится. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muzaratti Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, Energon сказал: Спробуйте після включення очереди зачекати хвилин 30-40, напруга має стабілізуватися, тоді починати зарядку. Так я так і роблю,але напруга всеодно стрибає і при тому у меншу сторону.Він в мене виключається при напрузі 195в а в нас буває падає до 180в.І це при тому що буквально 10 метрів від мене трансформатор.Даже за ті години які є світло всеодно напруга стрибає не знаю чому але отака є проблема.Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Так багато хто поставив стаби, поставили інвертори з екофлоу. При заряджанні вони з мережі нормально тягнуть. Якщо лінія з трансформатором слабкі, вона звичайно буде просідати на жаль. В такій ситуації 190В це ще нормально. Представляю, якщо це у Вас на початку лінії така напруга, то що говорити про напругу в тих, що в кінці Змінено 1 година тому користувачем Energon Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому Трансформатор "рад" короче... И долго он так "протянет" (?). Жесть... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 40 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому 15 хвилин тому, Energon сказав: екофлоу. При заряджанні вони з мережі нормально тягнуть. Там регулюється струм заряду? Я собі встановив 30А на SNA, мені вистачає топити будинок і заряжати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз