GoldenAndy Опубліковано: В суботу в 21:18 Поділитись Опубліковано: В суботу в 21:18 05.12.2025 в 16:11, Yurii Melnyk сказав: А де шукати датчик температури, котрий їх вмикає? Може у вас зменшився забор повітря і радіатори не так добре охолоджуються? Внизу і по боках люкса стоять за металевими решітками фільтри. Почистьте їх, хоча б пилососом... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muzaratti Опубліковано: учора в 18:51 Поділитись Опубліковано: учора в 18:51 Добрий вечір.Є до всіх питання.Коли вмикається світло luxpower інвертор починає заряджати акумулятор.Але напруга стрибає і він вимикається на195в і вмикається на 200вольтах.В мене питання це не добре для акумулятора що він перериває зарядку і коли напруга стає 200в то знову починає заряджати акумулятор з самого початку.Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 22 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 22 години тому 1 годину тому, muzaratti сказав: Добрий вечір.Є до всіх питання.Коли вмикається світло luxpower інвертор починає заряджати акумулятор.Але напруга стрибає і він вимикається на195в і вмикається на 200вольтах.В мене питання це не добре для акумулятора що він перериває зарядку і коли напруга стає 200в то знову починає заряджати акумулятор з самого початку.Дякую Акумулятору воно однаково. Може напруга так падає, бо хтось жадний хоче зарядити швиденько батарейку? Може зменшити струм заряду від мережі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому Заряжатели сами энергетику добьют😪 Графики 4 нет 2 есть это катастрофа. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muzaratti Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 34 минуты назад, yur43 сказал: Акумулятору воно однаково. Може напруга так падає, бо хтось жадний хоче зарядити швиденько батарейку? Може зменшити струм заряду від мережі? Дякую за відповідь.Трохи заспокоівся а то дуже переживав за акумулятор. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому Вы бы за инвертор переживали. Реле не вечные. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muzaratti Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 7 часов назад, SantehnikPPR100 сказал: Вы бы за инвертор переживали. Реле не вечные. Так а що можете підказати як його заряджати.Ждати поки напруга стане нормальною і тільки потім вмикати інвертор на підзарядку чи є якесь друге рішення.Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 час назад, muzaratti сказал: Так а що можете підказати як його заряджати.Ждати поки напруга стане нормальною і тільки потім вмикати інвертор на підзарядку чи є якесь друге рішення.Дякую. Спробуйте після включення черги зачекати хвилин 30-40, напруга має стабілізуватися, тоді починати зарядку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Если нет реле напряжения, то установить, зубр, выставить задержку включения минуту-две. 190В-250В у меня, так работает, до этого по пять раз за минуту мог переключаться. ну или apl в настройках вместо ups выставить. только домашней электронике может не понравится. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muzaratti Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 час назад, Energon сказал: Спробуйте після включення очереди зачекати хвилин 30-40, напруга має стабілізуватися, тоді починати зарядку. Так я так і роблю,але напруга всеодно стрибає і при тому у меншу сторону.Він в мене виключається при напрузі 195в а в нас буває падає до 180в.І це при тому що буквально 10 метрів від мене трансформатор.Даже за ті години які є світло всеодно напруга стрибає не знаю чому але отака є проблема.Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) Так багато хто поставив стаби, поставили інвертори з екофлоу. При заряджанні вони з мережі нормально тягнуть. Якщо лінія з трансформатором слабкі, вона звичайно буде просідати на жаль. В такій ситуації 190В це ще нормально. Представляю, якщо це у Вас на початку лінії така напруга, то що говорити про напругу в тих, що в кінці Змінено 9 годин тому користувачем Energon Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Трансформатор "рад" короче... И долго он так "протянет" (?). Жесть... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 9 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) del Змінено 1 година тому користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GoldenAndy Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 годин тому, Energon сказав: В такій ситуації 190В це ще нормально у мене і 150 буває, єдине - я в кінці лінії сиджу... І да, довелося в настройках apl замість ups виставити, бо при ~180 вольтах "світломузика" бувала - реле туди-сюди клацало. Стабілізатор тре ставити, бо холодос не подякує. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Сначала покупается система хранения энергии, потом стабилизатор напряжения , а потом горит трансформатор , ну или кабель... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_od Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 години тому, GoldenAndy сказав: у мене і 150 буває, єдине - я в кінці лінії сиджу Це "лікується" письмовою заявою в РЕМ, а після їхньої "відписки" зверненням до держенергонагляду. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз