Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

"США працюють над організацією поставок до України проти корабельних ракети великої дальності, для зняття блокади Чорного моря
Про це повідомляє Reuters з посиланням на американських чиновників."

Вот это дело...
"Адмиралу Макарову" напрячься!
Смелянский, готовь новую марку!

• Лайк 8
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

12 минут назад, Vikctor сказал:

Напевно (сподіваюсь) вивозять тіла полеглих героів, що могло бути частиною договору...

Думаю там все шире.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Игорь UA сказал:

Была инфа в интернете, что опять обстреливают азовсталь . Мол НАВЕРНОЕ не все здались. 

Я сам трохі здивован навіть не Калиной, а не пам'ятаю позивний його  (та полку АЗОВ в Маріуполі зазалом) командира. Калина бувало емоційно волав звертаючісь до когось за допомогой (тілько не подумайте що я з дивана це засуджую), а ось командир той завжди був як скеля - ніяких зайвих емоцій, тільки гнів/лють до ворога та любов до України. В мене склалося враження що йому легше загинути в бою ніж здатись...Тому і не уявляю яки саме аргументи використало командування щоб умовити такіх воїнів сдатись...

Посилання на коментар

8 минут назад, irina1969 сказал:

ну я ж кажу, диван ваше всьо...валяйтесь далі  

Ну ви то сподіваюсь з окопа в перервах між атакамі ворога строчіте?...

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Vikctor сказав:

Ну ви то сподіваюсь з окопа в перервах між атакамі ворога строчіте?...

Тут всі з "горящего танка"☝️🙂

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

7 минут назад, Alvalk сказал:

"США працюють над організацією поставок до України проти корабельних ракети великої дальності, для зняття блокади Чорного моря

Вот это дело...

Там проблемка очень сложная технически. Боря Джонсон уже чухал свою прическу по этому поводу. У них пусковые либо с воздуха либо с корабля. С берега не предусмотренно. 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Alvalk сказав:

И только после нескольких месяцев такой войны нам начали поставлять новое высокотехнологичное вооружение, которого у нас не было на момент начала войны. 

До початку вторгнення 24 лютого 2022 року почались масові поставки ручної протитанкової та протиповітряної зброї. Кожний день розвантажувались літаки з джевелінами та іншим.

З початку вторгнення 24 лютого 2022 року прошло меньше трьох місяців -- Ви плутаєте високотехнологічну зброю з важкою зброєю, накшталт бтр-ів, танків, самохідних та звичайних гаубиць, літаків, систем ПВО.

Вже майже місяць, як ми маємо найкращі в світі гаубиці США з боєприпасами до них, та багато іншої важкої зброї -- казати " декілька місяців" про два!!! місяці -- це перебор, ІМХО -- та спроба принизити допомогу союзників України.

На мою особисту думку тільки бидло замість подяки лає тих, хто допомагає Україні у важкі часи.

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 минут назад, Alvalk сказал:

Вот это дело...

Головне щоб в них були такі ракети наземного базування... Хочя сьогодні була інфа що нам щось солоденьке везуть кораблями, а не тількі літаками. Схоже почалось планове відвантаження, а не як зазвичай - терміново літаком те що було потрібно ще вчора... Може в корабель вліз тягач з пусковим модулєм для протикорабельних ракет...

1992824715_.thumb.png.bd6e18d130478dd3593f2f7bf57d0558.png

1981421816_.thumb.png.ee5d068326570f4ad948df3e732d95ec.png

Вихід із бази у Норфолку вантажного судна класу Lewis and Clark.

Схоже, що ленд-ліз для України везуть кораблями.
Залучено майже всі логістичні судна ВМФ США в Атлантиці.

• Лайк 7
  • Дякую 3
Посилання на коментар

4 минуты назад, 7351 сказал:

До початку вторгнення 24 лютого 2022 року почались масові поставки ручної протитанкової та протиповітряної зброї. Кожний день розвантажувались літаки з джевелінами та іншим.

З початку вторгнення 24 лютого 2022 року прошло меньше трьох місяців -- Ви плутаєте високотехнологічну зброю з важкою зброєю, накшталт бтр-ів, танків, самохідних та звичайних гаубиць, літаків, систем ПВО.

Вже майже місяць, як ми маємо найкращі в світі гаубиці США з боєприпасами до них, та багато іншої важкої зброї -- казати " декілька місяців" про два!!! місяці -- це перебор, ІМХО -- та спроба принизити допомогу союзників України.

На мою особисту думку тільки бидло замість подяки лає тих, хто допомагає Україні у важкі часи.

З іншого боку ви принижуєте досягненя ЗСУ, котри зупинили навалу в першу чергу за допомогою арти ті пілотованой авіаціі. Безумовно своєчасно поставлени західни ПТРК та ПЗРК сильно нам допомогли. М777 на нулі дай бог тиждень... І ще - мені здається ви не там ворога знайшли - Alvalk точно не рашабот, а такей само патріот як і ви...

• Лайк 4
  • Дякую 1
Посилання на коментар

8 минут назад, ЧортПобьєрі сказал:

IMG_20220519_211530_214.jpg

Новості нашего міста - паливо 95 = 51грн/л. В вільном доступі не з'явилось... Доляри приймають по ... 38... Продажу майже немає...

Посилання на коментар

12 хвилин тому, Vikctor сказав:

З іншого боку ви принижуєте досягненя ЗСУ, котри зупинили навалу в першу чергу за допомогою арти ті пілотованой авіаціі. Безумовно своєчасно поставлени західни ПТРК та ПЗРК сильно нам допомогли. М777 на нулі дай бог тиждень... І ще - мені здається ви не там ворога знайшли - Alvalk точно не рашабот, а такей само патріот як і ви...

Ворогів не шукаю -- уточнюю позиції по окремим "моментам".

Вибачаюсь за свій "стиль" -- заносить іноді, коли "накатує" злість, ще з 2014-го.

Арту ЗСУ та авіацію ЗСУ не можливо принизити -- вони неперевершені -- це признають навіть вороги.

Я пишаюсь ЗСУ України і тим, що я українець.

Змінено користувачем 7351
  • Лайк 12
Посилання на коментар

5 годин тому, bogdan_uzh сказав:

Як на мене повний брєд - я не бачив ні за тиждень до війни ні за день до війни ніякого переміщення військової техніки по всіх дорогах... Хтось бачив?

Напередодні війни я постійно їздила Київ-Чоп. Бачила два камази, що маскувалися під військові, рухалися з Рівненської в Львівську область. 
Мій чоловік їхав 22 лютого Чоп-Київ. Жодного військового транспорту за 700 км шляху не бачив.

Навіщо?! Батька ж порожняк не гоніт.

Посилання на коментар

7 минут назад, 7351 сказал:

я так и сказал, в первые месяцы войны мы получали практически все то же самое, что уже имели перед началом войны. 

8 минут назад, 7351 сказал:

Ви плутаєте високотехнологічну зброю з важкою зброєю, накшталт бтр-ів, танків, самохідних та звичайних гаубиць, літаків, систем ПВО.

Нет, не путаю. Тяжелое вооружение у нас тоже было

17 минут назад, 7351 сказал:

ІМХО -- та спроба принизити допомогу союзників України.

И в мыслях не было. Союзникам большое спасибо и без них бы у нас не было шансов выиграть войну, но спор, напомню, начинался с другого, могли ли мы достойно организовать встречу из Крыма, если бы своевременно подготовились. И было ли чем. Да, было.

• Лайк 4
Посилання на коментар

Так виглядає міст, який зупинив просування військ рф на Київську область

Це Шестовицький міст у Чернігівській області. Його підірвали українські бійці, щоб не дати армії рф перебратися через річку Десна та піти на Київ.

Тепер міст відновлюватимуть.

IMG_20220519_221503_610.jpg

• Лайк 9
  • Дякую 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

11 годин тому, 7351 сказав:

я задовбався слухати 15 хвилин цей броунівський рух... він скаче з теми на тему.. хтось ,хто видержав цей поток скаже,  він сказав, чому не підірвали чонгар чи ні?)

• Лайк 3
  • Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Alvalk сказав:

Тяжелое вооружение у нас тоже было

Звісно було. Ось, наприклад:

Станом на 2021 рік Україна має в своєму розпорядженні найбільший танковий парк у Європі.

Щоправда боєготовними на 2019 рік було близько 60%.

Ось так і набігає в українській армії під 30 танкових батальйонів - цифра між 800 і 900 машин є цілком реальною.

Тож активних танків в України більше ніж у Британії, Італії та Німеччини разом узятих.

У порівнянні зі ствольною артилерією або БМП, які стрімко відпрацьовують свій ресурс, з бронетанковою технікою все йде об'єктивно непогано.

www.bbc.com/ukrainian/features-55927664

Посилання на коментар

20 хвилин тому, Vikctor сказав:

Новості нашего міста - паливо 95 = 51грн/л. В вільном доступі не з'явилось... Доляри приймають по ... 38... Продажу майже немає...

Економіка лягає на очах.Тут кацапи знають толк, хто б що не казав би.У них запас на роки, з такими кастрованими санкціями.Україна зараз сильно розслабилась а даремно - потрібно згрупуватись значно сильніше ніж 24го.

• Лайк 3
Посилання на коментар

3 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал:

Економіка лягає на очах.Тут кацапи знають толк, хто б що не казав би.У них запас на роки, з такими кастрованими санкціями.Україна зараз сильно розслабилась а даремно - потрібно згрупуватись значно сильніше ніж 24го.

это как?

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Propeller сказав:

это как?

Гриценка- президентом.А Мішу прем'єром.

Змінено користувачем ЧортПобьєрі
  • Хаха 3
Посилання на коментар

41 минуту назад, AOZ1 сказал:

Там проблемка очень сложная технически. Боря Джонсон уже чухал свою прическу по этому поводу. У них пусковые либо с воздуха либо с корабля. С берега не предусмотренно. 

Тут є деталі і деякі відповіді на питання пускових 

www.reuters.com/world/exclusive-us-aims-arm-ukraine-with-advanced-anti-ship-missiles-fight-russian-2022-05-19/

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал:

Гриіенка- президентом.А Мішу прем'єром.

Ну, пробуйте.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Зеленський привітав ухвалення Сенатом США допомоги для України на 40 млрд доларів

www.radiosvoboda.org/a/news-zelenskyi-senat-ssha-dopomoha-na-40-mlrd/31858739.html

Посилання на коментар

• irina1969 змінив заголовок на Росіяни принесли нам війну

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...