hause Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 11 минут назад, Фрай сказал: Таке убоге як ти себе нездатне захистити, а туди ж тьху! за кораблем, зепідарок! таким як ти я нічого і ніколи доводити не збираюсь 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 14 хвилин тому, Фрай сказав: себе нездатне захистити а що робити тим, хто не може себе захитсити? і як себе захистити в Україні 2025? невже поліцію викликати? Змінено 16 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 4 хвилини тому, akineo сказав: а що робити тим, хто не може себе захитсити? і як себе захистити в Україні 2025? невже поліцію викликати? Та як син Фрая чи Allanek, правда, украïнське ВЛК вони так і не пройшли:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 22 минуты назад, Dmitriy_S сказал: А в Канаді все ще демократія? Та пес його зна, нам лісорубам з лісу не видно. 23 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Українських біженців приймають? Хто не встиг той опіздав 😜 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 2 часа назад, Dmitriy_S сказал: На дату інтерв'ю подивіться Зачем мне смотреть дату , если из слов подоляка понятно , что это осень 22. Что это меняет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 3 хвилини тому, Tochkin сказав: Хто не встиг той опіздав 😜 Та я ж не для себе, я їбав шість місяцев зими. В Берліні дощів трохи більше, ніж у Києві, але хоч не Канада. Дай Бог виборів в Україні, в Мюнхені житиму, на золоті їстиму:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 час назад, Вячеслав63 сказал: А росія? Ты же сам написал , что -" історичний період їхньої держави, .. після 1480-ого. "--или ты свой же текст не в состоянии осилить ? А когда появилось государство Украина ты так и не выучил . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 5 хвилин тому, рыбак сказав: Зачем мне смотреть дату , если из слов подоляка понятно , что это осень 22. Что это меняет? Герої закінчилися в 23-му. Є різниця? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Та я ж не для себе, "Мопед не мой", "не для себе питаю, друг цікавиться" - классика 😝 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: я їбав шість місяцев зими чим більше народу вважає що тут скріз сніг 364 дня на рік зі 365-ти, тим краще. 😁 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Ви були в окупації? Знаєте що таке, коли по вас прилітає? Коли люди кричать про допомогу з підвалів зруйнованих фабами панельок, а підари навіть не дають їх відкопати? Люди навіть батьків кидали, щоб дітей спасти. То слава богу, що кацапи не стали Київ з землею рівняти. Бо завдяки геніальним полководцям, оборону тримали по річці Ірпінь. В звідти можна було Київ рівняти звичайною артою, не кажучи вже про РСЗВ типу Урагана. З Бучі до Києва - 25 км. Святошин і Нивки можна було під нуль зрівняти легко. А кто по "панелькам фабы кидал" когда вы были в оккупации ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Герої закінчилися в 23-му. Є різниця? Не совсем понял куда вы клоните. Можно доходчивее объяснить ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 хвилину тому, Tochkin сказав: "Мопед не мой", "не для себе питаю, друг цікавиться" - классика 😝 чим більше народу вважає що тут скріз сніг 364 дня на рік зі 365-ти, тим краще. 😁 Ну нє, колєга, я хоч і поважаю Джека Лондона з його сєвєрними пейзажами, і даже читав Фенімора Купера з його ірокезами, но я в Канаду не поїду. На***. Два рази. Даже три. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Ну нє, колєга, я хоч і поважаю Джека Лондона з його сєвєрними пейзажами, і даже читав Фенімора Купера з його ірокезами, но я в Канаду не поїду. На***. Два рази. Даже три. Тю, а чого? 😄 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 6 хвилин тому, рыбак сказав: Не совсем понял куда вы клоните. Можно доходчивее объяснить ? З 24-го почалася окупація України поточним режимом, можете почитати форум за цей час. Я ще там ржав і передбачав це:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 15 хвилин тому, Tochkin сказав: Тю, а чого? 😄 Через місяць покажи. В мене якраз батат росте, завтра можу сфоткать, і це до жовтня. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 23 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Через місяць покажи. В мене якраз батат росте, завтра можу сфоткать, і це до жовтня. The average temperature in Kyiv during September typically ranges from a high of 71°F (22°C) to a low of 54°F (12°C), according to Weather Spark. In Montreal, the average temperature in September ranges from a high of 23°C (73°F) during the day to a low of 12°C (54°F) at night. 🤷♂️ The average temperature in Berlin during September typically ranges from a high of 19°C (66°F) to a low of 11°C (51°F). 😛😝 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 44 минуты назад, Dmitriy_S сказал: З 24-го почалася окупація України поточним режимом, можете почитати форум за цей час. Я ще там ржав і передбачав це:) Разве до этого правил иной режим? Можно конкретизировать : Украина- это кого или что вы имеете ввиду в даном случае - народ, страна , государство , территория , области? И как проявляется оккупация , по каким признакам ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 12 хвилин тому, рыбак сказав: Разве до этого правил иной режим? Можно конкретизировать : Украина- это кого или что вы имеете ввиду в даном случае - народ, страна , государство , территория , области? И как проявляется оккупация , по каким признакам ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 17 хвилин тому, Tochkin сказав: The average temperature in Kyiv during September typically ranges from a high of 71°F (22°C) to a low of 54°F (12°C), according to Weather Spark. In Montreal, the average temperature in September ranges from a high of 23°C (73°F) during the day to a low of 12°C (54°F) at night. 🤷♂️ The average temperature in Berlin during September typically ranges from a high of 19°C (66°F) to a low of 11°C (51°F). 😛😝 А можна українською? Заїбали вже своєю канадською предки українців. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: А можна українською? Нє, ще можна французською тікі. 😜 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Заїбали вже своєю канадською предки українців. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому Нє, Точкін, в Квебеку я точно жить не буду, хранцузька - це ***ець, краще вже німецька:) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 1 годину тому, akineo сказав: а що робити тим, хто не може себе захитсити? Сидіти мовчки, не звиздіти і робити хоч щось для тих хто вас захищає. Якщо допекли дії влади? Плакат в зуби і на Банкову з разом з своїми «побгатимами» по зраді, отам покажи який ти герой, патріот і громадянин. І на це не здатний? Взагалі нічого не можеш? Тоді точно не звизди і не розганяй зраду, її і так вистачає. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому ""Путин готов на полное прекращение огня, если Украина выведет войска из всей Донецкой области, сообщило издание Wall Street Journal со ссылкой на европейских и украинских чиновников. По их словам, предложение включает два этапа: – на первом Украина выведет войска из Донецкой области, и линия фронта будет заморожены. – после этого состоится второй этап, на котором Путин и Трамп согласуют окончательный мирный план, который позже будет обсужден с Зеленским." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому где страшные санкции трампа? клоун он конечно знатный...зеля отдыхает 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 3 години тому, Tochkin сказав: те саме що гітлерівці намагалися зробити швидко та відкрито вони роблять мовчки та повільно. якщо у вас череп походження не того формату... ну... Бо там здавна розуміли, що справді є благом для народу.) Дао Песдин читали? Прихований текст Смотрящий по Шансону сказал: сущность власти не в том, что уркаган может начать войну. Сущность власти в том, что он сможет и дальше остаться уркаганом, если отдаст такой приказ точно в нужный момент — когда к нему повернутся пацаны. И никакого иного владычества нет, есть только гибель на ножах или слив в ***асы. Древние понимали это, нынешние нет. Поистине, искусство властителя сводится лишь к тому, чтобы как можно дольше делать вид, будто управляешь несущим тебя смерчем, презрительной улыбкой отвечая на укоры подданных, что смерч несется не туда. То же относится и ко многому иному Згодом Лао-цзи адаптував давні тексти під тогочасну китайську мову, і саме в такому вигляді їх вивчають у сучасних китайських школах. Я не готовий обговорювати сучасний Китай, бо ті хлопці, що там живуть по роботі - живуть не дуже китайським життям, а туристом зрозуміти країну неможливо (я на мене). Нема в мене перевіреної інформації, а Даннінга з Крюгером звати не хочу - п'ють забагато 😉 Запитання (якщо воно не коректне, то перепрошую, ви знаєте куди посиилати): Якщо не секрет, коли ви остаточно вирішили звалити з неньки та чому? Бо я глибоко в небудівні теми форума не занурювався, але бачу, що багато з тих, хто зараз розповідає, що “вони все знали наперед”, насправді нічого для комфортної втечі не зробили. Не продали за нормальні гроші активи, не підготували майданчики та рахунки за кордоном (хоча безвіз ПОП їм давно зробив). Не повірили собі та своїм “пророцтвам”, мабуть) або співпало, що колись пестанули не подумавши, а воно збулося ) А ви виїхали, досить вчасно, без метушні, як знали) у вас будиночок у непоганій країні - і всьо такоє ) Змінено 13 годин тому користувачем DmiVady опіськи) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз