Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

5 хвилин тому, DmiVady сказав:

А ГрейтБрити цього хочуть?

я не знаю що вони хочуть, але мені здається що вони точно не хочуть смоктати моржовий прутень якщо штати та парашка на двох поділять арктику www.spectator.co.uk/article/could-the-arctic-be-key-to-ending-the-ukraine-war/

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 минут назад, US7IGN сказал:

Villi-vonka-nastalo-vremya.jpeg

Отлично , теперь Гордон должен Малюку 400 тыщ.

Нормальный разводняк !

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, 7351 сказал:

У ніч проти середи, 13 серпня, через атаки БпЛА на вузол нафтопроводу «Дружба» в Брянській област

Орбану наше с кисточкой...

За базаром следить надо!

Посилання на коментар

13 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

Росіяни готували вбивство Гордона. Ціна питання була $400 тис., - Малюк Джерело: https://censor.net/ua/n3568429

вбивство пропагандистів - нормальна деморалізуюча спецоперація 

Посилання на коментар

4 минуты назад, US7IGN сказал:

я не знаю що вони хочуть, але мені здається що вони точно не хочуть смоктати моржовий прутень якщо штати та парашка на двох поділять арктику www.spectator.co.uk/article/could-the-arctic-be-key-to-ending-the-ukraine-war/

Однажды Вадик , который считает себя мешком, обратил внимание на некую закономерность, в том , что у тебя " петушиная" тема одна из популярных. 

Если в поиск форума вставить твои избитые словечки из этой " петушиной"  темы :" смоктаты" , " дупа" , " дупою" , то таки- да ! Ты , в лидерах , конечно же , вместе с Бездомным , как же тут без него ))))) 

Посилання на коментар

9 хвилин тому, US7IGN сказав:

Пан трошки невірно висловився, бо не "смоктати" а "гризти" 😉

З біології пригадую, що там в моржа кістка, глянув - велика кістка, з пів метра ))) то не всяка хвойда таке засмокче )))

Хоч би що там було, але вони активно працюють.

Посилання на коментар

10 минут назад, рыбак сказал:

Итак , по личным соображениям, что  имеет  и , скорее всего , будет иметь через несколько дней Зе и ко. , это дилемму    отдавать оставшуюся часть Донецкой сейчас или её заберут военным путем со временем , с разрушениями и погибшими с двух сторон. 

Что выберет Зе и ко.,первый или второй вариант ?

Делаем прогнозы , панове . 

Чо їх дєлать :)

Потужна Щетина Незламності зробить все, щоб війна тривала і далі, оскільки бойові дії і зовнішній фактор загрози - єдина причина і гарантія перебування його та незамінних 5-6 менеджерів у владі.

А що там по факту що і як віддадуть чи заберуть - це так, супутні витрати.

• Лайк 3
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

9 минут назад, Бездомный сказал:

вбивство пропагандистів - нормальна деморалізуюча спецоперація 

не велика потеря для Украины и не велико приобретение для рашки :)). Но не верю, ходит он себе по Киеву, сам лично встречал его на Андреевском спуске. Хотели бы убить, то грохнули бы

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

З біології пригадую, що там в моржа кістка, глянув - велика кістка, з пів метра ))) то не всяка хвойда таке засмокче )))

ок. хай буде "розсмоктувати" :flag1:

2 хвилини тому, murava сказав:

Потужна Щетина Незламності зробить все, щоб війна тривала і далі, оскільки бойові дії і зовнішній фактор загрози - єдина причина і гарантія перебування його та незамінних 5-6 менеджерів у владі.

хто ж йому дасть :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Оконщик сказав:

не велика потеря для Украины и не велико приобретение для рашки :)). Но не верю, ходит он себе по Киеву, сам лично встречал его на Андреевском спуске. Хотели бы убить, то грохнули бы

це він Комарівського пропагандонить чи кого?:lol:

Посилання на коментар

2 минуты назад, murava сказал:

Но у него есть и некая группа поддержки , в том числе и на этом форуме. И мы их хорошо знаем 

Посилання на коментар

2 минуты назад, US7IGN сказал:

це він Комарівського пропагандонить чи кого?:lol:

ХЗ кого. помню раньше пирамидки, марию стефанию и прочие чудеса пиарил. а сейчас совсем бред несет ( даже по сравнению с пирамидками)

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

ок. хай буде "розсмоктувати" :flag1:

Я тут подивився на це - активізацію бритів - не з точки зору біології, а з точки зору геометрії ...

А чи бувають п’ятикутні шахівниці? )

І що ще дозволять незламному хлопчику?

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Оконщик сказав:

ХЗ кого. помню раньше пирамидки, марию стефанию и прочие чудеса пиарил. а сейчас совсем бред несет ( даже по сравнению с пирамидками)

я мав на увазі якщо зараз вийти на вулицю і запитати перших 10 людей хто це? то скільки з них перепитає чи ви не помилились однією буквою в слові і кого саме мали на увазі і скільки взагалі знає хто це?

• Хаха 3
Посилання на коментар

Тільки що, DmiVady сказав:

Я тут подивився на це - активізацію бритів - не з точки зору біології, а з точки зору геометрії ...

А чи бувають п’ятикутні шахівниці? )

І що ще дозволять незламному хлопчику?

та геометрія неевклідова, а п'ятикутними бувають зірки 😉

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 минут назад, US7IGN сказал:

я мав на увазі якщо зараз вийти на вулицю і запитати перших 10 людей хто це? то скільки з них перепитає чи ви не помилились однією буквою в слові і кого саме мали на увазі і скільки взагалі знає хто це?

Я думаю, что его знают все ( большинство), то шо он на слуху это точно. У него миллионы подписчиков на ютьюбе. Что , в целом, не удивительно, учитывая выборы 19 года и % за ЗЕ.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Оконщик сказав:

Я думаю, что его знают все ( большинство), то шо он на слуху это точно. У него миллионы подписчиков на ютьюбе. Что , в целом, не удивительно, учитывая выборы 19 года и % за ЗЕ.

Хз. У мене він у переліку лисих що можу згадати десь за Котовським, Фантомасом, квартальним і Сат'єю.

Посилання на коментар

24 хвилини тому, DmiVady сказав:

На гербу в них був моржовий хyй, як символ незламності і пацаватості (с) підручник з Історії України, 2127 рік

• Хаха 1
Посилання на коментар

20 минут назад, murava сказал:

Видите ли , можно , конечно , посарказничать над этим , но ведь серьезный вопрос ставится  , и не только жизни и смерти человеческой , хотя , конечно , это главное.  Не факт , что после отказа не  последует потери следующей- Днепропетровской обл..и по цепочке.

Трамп - умывает руки , говорит  свою избитую фразу-"это война Байдена, я сделал все что мог, дальше без сша". 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Космічна держава казали вони. А тим часом noworries.news/franczuzki-rozrobnyky-predstavyly-novitnij-suputnyk-vijskovoyi-rozvidky-paladin/

• Дякую 1
Посилання на коментар

Росія хоче забрати в України повністю Донецьку, Луганську, Запорізьку та Херсонську області, — МЗС рф 

Ще заяви:

📌Лавров візьме участь у майбутньому російсько-американському саміті на Алясці.

📌путін НЕ віддасть Україні 4 області: вони — наші за Конституцією.

Посилання на коментар

6 годин тому, рыбак сказав:

Точно, что " шедевр ". стадо баранов уже приучили к рабскому сквернословию - здобули! 

Если не ошибаюсь , то в " помаранчевый" период существовали лозунги  , что матюки- это " москальська мова" .

Но местячковые  форумные косноязычие  "нерабы" с удовольствием используют матюки в написании своих философских мнений .)) Видимо , с поддтекстом - ну он же не раб , поэтому и " говорю что хочу , как хочу и где хочу."- " свободу- не спинити!"))))

Помню , лет 8-10 назад , один добрый номерной модер отправил меня в бан за фразу,  дословно : "не надо ля-ля" , с формулировкой - "за скрытый мат".)))) Чем очень меня рассмешил. Спасибо ему еще раз, если он читает ))

.жаль, что впоследствии  затерли этот диалог свободных людей , в свободной стране и на свободном форуме.)))))

Ниче страшного, меня закрывали, когда я высказал осторожное неудовольствие открытой пропагандой  гомосятины.

Посилання на коментар

3 минуты назад, Vinsol2009 сказал:

Ниче страшного, меня закрывали, когда я высказал осторожное неудовольствие открытой пропагандой  гомосятины.

Где чалился , сколько ходок ?

Посилання на коментар

Трамп не може створити умови для угоди з Путіним, - Безсмертний

espreso.tv/svit-tramp-ne-mozhe-stvoriti-umovi-dlya-ugodi-z-putinim-bezsmertniy

Посилання на коментар

4 години тому, рыбак сказав:

свои украинцы в своей стране сдавали за деньги.

И сейчас сдают. Попробуй найди квартиру в ИФ за вменяемые деньги.

Хозяйка в Польше с детьми, а ломит нехило .

Да, и Буковель до сих пор не сдают беженцам.

Беня в шоколаде. Скрывается от американского правосудия.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...