Бармалей Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 минуты назад, Бездомный сказал: саме спеціально ретельно підготовлені , дбайливо вигодовані чиновники - цензори - на кацапії завжди контролювали кожне друковане слово , навіть кожну друкарську машинку да...страданий Вы там перенесли не мало... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 годину тому, Бездомный сказав: паскуда Это ж надо было додуматься написать целую страницу о том, что думает дуб. Я так воспитывал силу воли.. Одолел все 4 тома. Ссука, ни одного положительного персонажа. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 хвилини тому, Бармалей сказав: сложней...я с детства был запойный по детективам...реально с детства, лет с 4х))), пока не попался мне Желязны со своим Амбером...после и до сих пор пил на двоих - детектив с фантастикой))) О, Хронікі Амбєра колись теж запоєм прочитав. Мене за них чуть не згвалтували. Там же не одна книжка була, дєвочка знайома просила дать почитать, що я вже прочитав. Оказалось, що їй треба була не книжка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
witwal Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 16 минут назад, Бездомный сказал: з колосальною повагою - як до спадкоємця Езопа з.і. совітська школа зробила все , що було у її силах , щоб зробити з Тараса мого особистого ворога - примушували вчити складні - побудовані на оксюморонах , вірши Тараса , без розуміння контесту ( це зараз з'ясувалося , що за роз'янення контексту вчитель за часи совдепії міг й присісти ) і таки домоглася свого . поштовх для переоцінки поглядів дав , як не дивно , Показать контент висер олеся бузини більше того , за запропонованим ним методом я розібрав по черзі кацапських класиків - зірок совітської кацапощелепної програми . і я скажу вам - на жодному кацапощелепному класику тавро нема де ставити . а как же его произведения написанные по русски, да и дневник его,или то вражеское ипсо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 годину тому, рыбак сказав: Почему вы решили , что я не читал или не читаю зарубежных классиков ? Тот- же , мной упомянутый , Ремарк. Читал и произведения Бальзака и Фицджеральда . Но после Достоевского , боюсь , что и не интересно будет чтение других классиков. Сейчас читаю околонаучные и популярные в кругу психологов книжки. Давно собирался , да все ни как. Еще собираюсь перечитать " Идиот" , один раз читал давно , но уже больше половины бегло и не внимательно. Уж слишком сентиментально . Интересно, а сколько вам лет и откуда свободное время? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) . Змінено 9 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 9 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Интересно, а сколько вам лет и откуда свободное время? Так ви ж вже пенсіонер, звідки у вас така зайнятість, що часу немає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Так ви ж вже пенсіонер, звідки у вас така зайнятість, що часу немає? Мне пенсия раньше 63 не светит, долго проболел, стажа не хватает, а деньги закончились. Да и работать нЕкому. Электронщика хрен найдешь, либо воюют, либо нычатся. В Харькове пенсионеры на расхват. Знаю каменщика, который в 83 подрабатывает в хорошую погоду, чтоб дома не сидеть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Новый прикол от зелёной мрази. С 08.08 прекратили выплаты пенсий по инвалидности. Звонил в пф, отморажимаются, трубку бросают. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 44 хвилини тому, Бездомный сказав: з колосальною повагою - як до спадкоємця Езопа з.і. совітська школа зробила все , що було у її силах , щоб зробити з Тараса мого особистого ворога - примушували вчити складні - побудовані на оксюморонах , вірши Тараса , без розуміння контесту ( це зараз з'ясувалося , що за роз'янення контексту вчитель за часи совдепії міг й присісти ) Я тут позбочувався на тему, впізнаєте вірш? It’s all the same to me to live.mp3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 31 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: О, Хронікі Амбєра колись теж запоєм прочитав. Мене за них чуть не згвалтували. Там же не одна книжка була, дєвочка знайома просила дать почитать, що я вже прочитав. Оказалось, що їй треба була не книжка Для 18-20 років нормальна така серія, зайшла, але дівчинки у такому віці теж непогано заходили ;)))) Змінено 8 годин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 8 хвилин тому, DmiVady сказав: Для 18-20 років нормальна така серія, зайшла, але дівчинки у такому віці теж непогано заходили ;)))) До речі, мабуть тільки амбарні хроніки не варто перечитувати. А все інше у нього нормально і вдруге і втретє заходить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 22 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Мне пенсия раньше 63 не светит, долго проболел, стажа не хватает, а деньги закончились. Да и работать нЕкому. Электронщика хрен найдешь, либо воюют, либо нычатся. В Харькове пенсионеры на расхват. Знаю каменщика, который в 83 подрабатывает в хорошую погоду, чтоб дома не сидеть. Так контракт же зараз до 65, чом би вам і не піти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Тільки що, Dmitriy_S сказав: Так контракт же зараз до 65, чом би вам і не піти? Кацапським нарєчієм володіє, брати у полон і допитувати зможе. Такого офіцера втрачає армія. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 7 хвилин тому, US7IGN сказав: До речі, мабуть тільки амбарні хроніки не варто перечитувати. А все інше у нього нормально і вдруге і втретє заходить А що там у нього цікавого ще? Окрім Хронік читав тільки трохи оповідань, та й то вже років через тридцять плюс після Хронік. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 6 хвилин тому, US7IGN сказав: До речі, мабуть тільки амбарні хроніки не варто перечитувати. А все інше у нього нормально і вдруге і втретє заходить Маєте рацію, можливо тре проглянути та щось знов перечитати. Я його погано памятаю, бо "Хроніки" та багато іншого читав ще в саміздатівських перекладах, до армії, в універі) Після армії до "амбарів" вже охолов, а от деякі речі були приємні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: А що там у нього цікавого ще? Окрім Хронік читав тільки трохи оповідань, та й то вже років через тридцять плюс після Хронік. Створення, Острів, Джек тощо ... не знаю, як зараз зайде, тре пробувати, якщо буде час та натхнення, але воно, по пам'яті, не дитяче) Змінено 8 годин тому користувачем DmiVady опіськи) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Маєте рацію, можливо тре проглянути та щось знов перечитати. Я його погано памятаю, бо "Хроніки" та багато іншого читав ще в саміздатівських перекладах, до армії, в універі) Після армії до "амбарів" вже охолов, а от деякі речі були приємні. Хроніки останні в 91-му році були написані. Виявляється, що там ще і постісторія є https://ru.wikipedia.org/wiki/Хроники_Амбера 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Ніч у самотньому жовтні, Князь світла, Створіння світла, створіння темряви, Джек із тіні 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Тільки що, US7IGN сказав: Ніч у самотньому жовтні, Князь світла, Створіння світла, створіння темряви, Джек із тіні Бля, знову одне життя на книжки прийдеться поратить. Слава Богу, що я чорнобильський, життів в запасі ше хватає 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Бля, знову одне життя на книжки прийдеться поратить. Слава Богу, що я чорнобильський, життів в запасі ше хватає Про час на читання ... пригадав ... Дитині купляв, коли була маленька, серію, про котів, "Коти - воїтелі" ))) вона мені розповідала про них, що там як, хто кого і що ... я від кількості книг просто був трохи сильно здивований, а потім прочитав, що там цілих три ірландки пишуть ... роботящі ))) https://ru.wikipedia.org/wiki/Коты-Воители Дві полиці в шафі досі забито, і поки що каже: "нехай стоять, може перечитаю" ))) Так то тільки одна серія, яку вона прочитала, а крім неї книжок ... як вона ще й вчитися встигала - не знаю))) Вчителька, коли вона зробивши завдання, дотавала на уроці книгу не сварилася, привчили, книжка - не телефон ) Змінено 8 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Амбер как тест вышел на интересность человека))) бездомные такого не читают, им чеховых подавай🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Забув ще серія у співавторстві з Шеклі була прикольна 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 8 хвилин тому, US7IGN сказав: Забув ще серія у співавторстві з Шеклі була прикольна Фанат зарубіжної фантастики? В СРСР з цим було непросто. Хоча, під кінець, я, здається, Урсулу Ле Гуін "Волшебнік Зємноморья" навіть в журналі "Наука і Жизнь" читав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Фанат зарубіжної фантастики? В СРСР з цим було непросто. Хоча, під кінець, я, здається, Урсулу Ле Гуін "Волшебнік Зємноморья" навіть в журналі "Наука і Жизнь" читав Я в ньому Фейнмана вперше прочитав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз