US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: І поширює, от ж бо хитрий, не продає… бо ж барига 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 22 часа назад, katso сказал: Именно. Почему то все думают что ухудшение экономики и уровня жизни уменьшит силу их армии. А почему не наоборот - ВПК будет тот же и попасть туда будет элитно - а обычные люди будут меньше есть и голодные записываться уже за пайку а не за миллион или сколько там. Конечно, при ухудшении уровня жизни рано или поздно поднимет голову оппозиция - но когда это еще будет. Сила в м'ясі, сильна сила. Чуть не перша армія світу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
М.И. Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, Дощ сказал: Порох особисто відстоює свою правоту в суді. Уважуха З і. Зараз напишуть що він жлоб барига на адвокатах економить )) жлоб он от рождения адвокаты не причем 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 45 хвилин тому, DmiVady сказав: але китайці в деяких технологіях вже кращі за європейців. я не думаю що ми знаємо про всі європейські технології. тому що навіть те що ще 10-15 років назад Роде Шварц вже робив зрозуміти важко, а ще французи активно працюють... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 хвилини тому, US7IGN сказав: я не думаю що ми знаємо про всі європейські технології. тому що навіть те що ще 10-15 років назад Роде Шварц вже робив зрозуміти важко, а ще французи активно працюють... у китайців перевага в тому, що вони роблять все самі - від переробки руди до чіпів і мікроелементів. без Китая де ми дрони будемо брати? Змінено 1 година тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 хвилин тому, US7IGN сказав: я не думаю що ми знаємо про всі європейські технології. тому що навіть те що ще 10-15 років назад Роде Шварц вже робив зрозуміти важко, а ще французи активно працюють... Згоден, тому я і сказав "в деяких", Rohde & Schwarz це ого-го 👍 у світі вимірювальних приладів. Але факт у тому, що Булат з затертими виробниками на мікросхемах, і який на моменті краще за аналоги, нічим не анулювати. Чи був там симбіоз російських та китайських інженерів, чи то чисто китайці, хз ... До речі, коли в нас ще були інженери, що займались R&D, то експериментували з китайськими Sirenza замість оригіналів, і доволі успішно, ціна, самі розумієте) Книжка про те як китайці погано все роблять в мене лежить, навіть почав читати трошки, але ... вона 2000 лахматого року, а за вікном - 2025 ... є нюанси. Тож будемо спостерігати, бо це цікаво. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Згоден, тому я і сказав "в деяких", Rohde & Schwarz це ого-го 👍 у світі вимірювальних приладів. на одному форумі Ульріх ще декілька років тому особисто писав 😉 це його особистий сайт - n1ul.com/ прилади то лише частина їх інтересів. основа їх досліджень - цифрова обробка сигналів і секретна оборонка. 5 хвилин тому, DmiVady сказав: Книжка про те як китайці погано все роблять в мене лежить, навіть почав читати трошки, але ... вона 2000 лахматого року, а за вікном - 2025 ... є нюанси. нюанси само собою, але тисячі років культури ті самі. той же Даліо про це постійно згадує... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Цитата Близько 10 європейських країн готові відправити війська в Україну після завершення війни, повідомляє Bloomberg. АЛЕ тільки якщо не будуть стріляти! а якщо почнуть стріляти, то втечуть додому))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 хвилин тому, US7IGN сказав: на одному форумі Ульріх ще декілька років тому особисто писав 😉 це його особистий сайт - n1ul.com/ прилади то лише частина їх інтересів. основа їх досліджень - цифрова обробка сигналів і секретна оборонка. В мене нема компетенцій оцінювати те що він писав) Я в цьому просто по верхах щось знаю. Але Rohde & Schwarz інженери проговорювали з великою уважухою, а здобути, наприклад, сенсори вимірювання потужності Rohde & Schwarz NRP-Z11(це для нашого напрямку) тоді було майже неможливо, черга стояла, билися за них виробники) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому Колумбійцям платять по 4200 в місяць. https://www.facebook.com/share/r/14FgwCTNT5k/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому (змінено) 15 хвилин тому, sergio сказав: Колумбійцям платять по 4200 в місяць. https://www.facebook.com/share/r/14FgwCTNT5k/ Ну норм, 15 же не потрібно потім виплачувати сім'ям(картелю)? Гарні хлопці, нехай їдуть Колумбійці проти корейців, чим не гарно? тільки може вже зразу їх до Кореї відправляти, нехай там йебашаться, щоб нашу землю не паскудили залізом? Змінено 31 хвилин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому Те, що обісралось з Єрмаком, чи, як воно каже:"Перднуло в калюжу" -- ще й дізлайк поставило... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 25 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 25 хвилин тому 8 минут назад, DmiVady сказал: Ну норм, 15 же не потрібно потім виплачувати сім'ям(картелю)? Гарні хлопці, нехай їдуть Колумбійці проти корейців, чим не гарно? тільки може вже зразу їх до Кореї відправляти, нехай там йебашаться, щоб нашу землю не паскудили залізом? Тих 15 лямів особливо і неспішать виплачувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 5 хвилин тому 14 хвилин тому, sergio сказав: Тих 15 лямів особливо і неспішать виплачувати. Вважаючи на те, що Трамп вчора під час фотографування з Зеленським та євролідерами сказав: "Це був не найкращий день", то з майбутнім як були питання, так і залишились. А якщо війна продовжується, то 15 лямів, хоч частинами, потрібно буде виплачувати, інакше підійметься розголос і буде повна зневіра, і ніяка бусифікація не врятує ситуацію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз