karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 17 минут назад, МаТраС сказал: ви дійсно хочете сказати,що продутк не сирий) чи я не маю чоловічий якостей,що йому задавати питиння?)) Прикинь, задавати питання є окремою спеціальністю в айті. prompt engineering називається Ти претендуєш на таке?)) Змінено 7 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 30 хвилин тому, karbo сказав: Прикинь, задавати питання є окремою спеціальністю в айті. prompt engineering називається Цікаво, а як називається, коли ти його питаєш "Що ти знаєш про батька адвоката Іллі Новікова, в минулому гравця ЧДК?", а воно відповідає "Вадим Новіков..." Ти йому "Стопе! Ілля Новіков по батькові Сергійович! Який нафіг Вадим?", а воно "Упс! Дійсно, ви праві..." І таке чи не кожного разу ) Тут точно потрібен prompt engineer )) Змінено 7 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 4 минуты назад, vadimv сказал: Цікаво, а як називаэться, коли ти його питаєш "Що ти знаєш про батька адвоката Іллі Новікова, в минулому гравця ЧДК?", а воно відповідає "Вадим Новіков..." Ти йому "Стопе! Ілля Новіков по батькові Сергійович! Який нафіг Вадим?", а воно "Упс! Дійсно, ви праві..." І таке чи не кожного разу ) Тут точно потрібен prompt engineer )) Потрібен. Ти задаєш питання не в правильному місці 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 хвилину тому, karbo сказав: Ти задаєш питання не в правильному місці Шо це в біса означає? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Твої смайли від твого нерозуміння. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Только что, vadimv сказал: Шо це в біса означає? ) А це означає, що ШІ необхідно інтегрувати в певну програму та навчити його на певній базі даних. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 1 хвилину тому, karbo сказав: А це означає, що ШІ необхідно інтегрувати в певну програму та навчити його на певній базі даних. Тобто? Доступу до всіх ресурсів інтернету йому мало? Та нафіг він тоді потрібен в такому вигляді, як його викотили розробники? Змінено 7 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Только что, vadimv сказал: Що означає фраза "Ти задаєш питання не в правильному місці"? Тому що продукт з яким ти спілкуєшся не готовий до подібного. Вище і виклав як залучити ШІ до виконання конкретних завдань Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, karbo сказав: Тому що продукт з яким ти спілкуєшся не готовий до подібного. Бля, так я ж давно писав, що це буратіно ще допилювати і допилювати. А тут мені закидують, що то я не вмію тим "продуктом" користуватися ) Змінено 7 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Тільки що, vadimv сказав: А тут мені тичуть, що то я не вмію тим "продуктом" користуватися ) А як же ще почухати почуття власної винятковості? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 хвилину тому, outdoor24 сказав: А як же ще почухати почуття власної винятковості? I don't know what you are talking about ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 3 минуты назад, vadimv сказал: Бля, так я ж давно писав, що це буратіно ще допилювати і допилювати. А тут мені закидують, що то я не вмію тим "продуктом" користуватися ) Як він може працювати з закритою базою даних? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 хвилину тому, karbo сказав: закритою базою даних? https://www.google.com/search?q=батько+адвоката+іллі+новікова&rlz=1CDGOYI_enUA840UA840&oq=батько+адвоката+іллі+новікова&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyCQgAEEUYORigATIHCAEQIRigATIKCAIQABiABBiiBNIBCDk2OTdqMGo3qAIZsAIB4gMEGAEgX_EF4pyVBkKIWkU&hl=uk&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 його у Гуглі забанили??? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 5 хвилин тому, karbo сказав: Як він може працювати з закритою базою даних? Якою "закритою", якщо коли я лізу в гугл і починаю вручну лопатити сторінки, то знаходжу потрібне. А воно нє. Тулить казна що, вигадуючи на ходу. Наприклад, що "1984" в совку надрукували у 1984. Хоча буть-кому, у кого є мізки, очевидно, що цього просто не може бути. Змінено 7 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 минуты назад, vadimv сказал: Якою "закритою", якщо коли я лізу в гугл і починаю вручну лопатити сторінки, то знаходжу потрібне. А воно нє. Тулить казна що, вигадуючи на ходу. Придбай версію GPT chat який працює з google 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: А воно нє. Тулить казна що, вигадуючи на ходу. Ну це шось типу - чоловік Крупської - Владімір Іллічь Крупскій 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому На жаль, імʼя батька Іллі Сергійовича Новікова у доступних джерелах не вказано. Відомо лише, що він — росіянин, і це зазначено у його біографії . Прізвище батька також не згадується у відкритих джерелах. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Первый пошел...криком ведь кричали про санкции... Енергетична компанія Enwell Energy plc, яка входить до групи Smart Energy, оголосила про початок арбітражного провадження проти України. У своїй заяві компанія стверджує, що дії щодо її українських активів суперечать угоді між урядом Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії та урядом України про сприяння та взаємний захист інвестицій, передає ЕП. Зокрема, Enwell заявляє про "втручання у реєстрацію прав власності компанії на її дочірні компанії та активи, заморожування певних активів групи" та про припинення ліцензій на видобуток газу на підставі санкцій проти бенефіціарного власника компанії – проросійського олігарха Вадима Новинського. Джерело: https://censor.net/n3571058 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 14 хвилин тому, vadimv сказав: Якою "закритою", якщо коли я лізу в гугл і починаю вручну лопатити сторінки, то знаходжу потрібне. А воно нє. Тулить казна що, вигадуючи на ходу. Наприклад, що "1984" в совку надрукували у 1984. Хоча буть-кому, у кого є мізки, очевидно, що цього просто не може бути. його основна функція - збір інформації та маніпулювання. все інше - бонус 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) Цитата Україна має бачення на 10-15 років уперед, як повернути окуповані території, — заступник голови МО Гаврилюк. Україна разом із партнерами, зокрема британцями та американцями, проводили низку "військових ігор" і моделювали різні ситуації. ігри? так це ж було вже. контрнаступ 2023. в іграх не врахували потужний піар, на який ворог відреагував діями ну і план - мінімум 15 років війни. Змінено 6 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 9 хвилин тому, US7IGN сказав: його основна функція - збір інформації та маніпулювання. все інше - бонус А оті, що кінчають самогубством - супутні жертви... Самі винуваті, нєфіг ото жертвами бути Змінено 6 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: А оті, що кінчають самогубством - супутні жертви... Безліч шляхів веде до невідворотного Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 1 година тому, МаТраС сказав: ви дійсно хочете сказати,що продутк не сирий) чи я не маю чоловічий якостей,що йому задавати питиння?)) Ні, я з вами згоден - звісно, це сирий продукт) як любий програмний продукт сучасності, окрім ОС айфонів) Просто не сприймайте його як "інтелект") там того інтелекту нема (ну принаймні, у відомих мені загальнодоступних версіях) Це набір алгоритмів, складних алгоритмів, надскладних алгоритмів, у нього нема емоцій ... тому не тре з ним грати у покер, грайте у шахи. Щоб навчитися працювати з будь-яким інструментом тре читати інструкцію) Багато можна знайти безплатно, на кшталт: habr.com/ru/articles/901426/ Чи пройти курси онлайн: grow.google/intl/ua/ai-trainings/ Можна тикатись в ШІ "інтуїтивно", вважаючи себе спеціалістом по праву народження, але є великий шанс, що Даннінг з Крюгером будуть постійно заважати навчанню і буде багато кривих результатів та галюцинацій. В побутових речах, для розваги, для пошуку тощо курси не потрібні, спробуйте так: ставте йому завдання, як максимально тупому підсобнику на будмайданчику, і все вийде ... і ще раз: у темах де в вас нема знань, або ви по верхах хапнули та вважаєте, що "в темі" ШІ вам мало допоможе. *з приколюх ШІ: ШІ створив процесори, які добре працюють, але цілком незрозумілі Змінено 6 годин тому користувачем DmiVady кацапизми виправляю) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 5 годин тому, Danylo Ivanov сказав: От мені цікаво. Що зміниться, коли замість 50-річних дідуганів посадки будуть утримувати 20-річні хлопці? Ці неубиваємі 20-річні термінатори зупинять і покрошать м'ясні хвилі орків? Тоді дійсно, треба омолоджувати. фізична витривалість. бажання жити. там не те що 50, а і 40 річний не зможе пройти з усім необхідним 5-10 км але це треба було в 2022 робити. зараз вже ніякої мотивації у людей не буде. контракти 18-24 тому підтвердження. поки 25-60 тягнуть фронт, молодь виїзджає, всі бажаючи заробляють і на поготові виїхати отака війна Змінено 6 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 17 хвилин тому, US7IGN сказав: його основна функція - збір інформації та маніпулювання. все інше - бонус Смартфон чи планшет, з якого ви це написали має десяток функцій, які постійно збирають і передають ваші данні, форум на якому ви пишете, інста, з якої ви берете ролики тощо ... чи є сенс боятися коронавірусу находячись у Покровську в на ЛБЗ? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз