Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

35 минут назад, МаТраС сказал:

вгадали. бо тверезий я так довго і часто не можу)

тю .... пан Влодек лизати радить :crazy:

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 годину тому, Бездомный сказав:

як те сталося - гляньте шикарну  польску стрічку 1992 року - Psy - Пси  .

таке не можливо було в урср - навіть суреренного тб етеру в УА до 1996 року не було  -  даунбасню з криснею  кацапи нацькували б на Україну в 1991 му , як те сталося в Грузії , Азербайджані , Таджикістані ...

Та вони й цькували - згадайте пішоходні  марши даунбасні на Київ  - стуканя касками на майдані Незалежності , яке фактично повалило Кравчука.

Psy_film_1992.jpg

чув про цей фільм.треба глянути..

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Бездомный сказав:

так завжди

а Україна чим стала зараз? 

тут же писали, що "дівчатам буже важко знайти хлопця через виїхд 18-22"

Посилання на коментар

3 часа назад, kim chen lhoran сказал:

Я зараз зайнятий дивлюсь кваліфікацію формули 1. До речі етап проходить в Баку, я був а тих вулицях ще  1983 року. Був і після Сумгаїту.

Самая длинная по времени квалификация получилась)

5 красных флагов, и Макс не первом месте)💪

Посилання на коментар

16 минут назад, МаТраС сказал:

і я раджу - там пророча  відповідь  , чому Польща зараз знаходиться там , де вона знаходиться , а ми - там де знаходимося ми .

• Дякую 2
Посилання на коментар

15 минут назад, akineo сказал:

а Україна чим стала зараз? 

тут же писали, що "дівчатам буже важко знайти хлопця через виїхд 18-22"

а чим ми від них  відрізняємося ? 

піхвота і в нас і в них  банкує в навчальних  закладах освітою та  статевим вихованням .

навчати бабі я не дозволяю

(с) 

Біблія

Посилання на коментар

28 минут назад, МаТраС сказал:

Заєбок, є без дубляжа на Ютубчику. 

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

5 часов назад, sergio сказал:

Опустити курс втричі то треба було постаратись. 

Ну нехай на тому що овоч тримав по 8, впало би до 15, але не 27.

Это самая большая интрига кто и сколько наварился на падении курса списав все на Януковича. Помню тогда в народе ходили байки что курс упал потому что Янык вывез с собой из страны доллары вагонами.

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, sergio сказав:

сам без дубляжа дивись))

• Лайк 2
Посилання на коментар

16 минут назад, sergio сказал:

на початку стрічки - пси палять особисті справи агентів , а в нас особисті справи  агентів  були всі вивезені до Москви 

я люблю польске кіно , але це   взагалі - Біблія

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бездомный сказав:

на початку - пси палять особисті справи агентів , а в нас особисті справи  агентів  були всі у Москві 

про краснова чули?)

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

8 минут назад, katso сказал:

Это самая большая интрига кто и сколько наварился на падении курса списав все на Януковича. Помню тогда в народе ходили байки что курс упал потому что Янык вывез с собой из страны доллары вагонами.

а на самом деле вывезли, но чуть позже...обменяв казначейскую наличку на бакс, объявив что там лишь пару тыщ оставил янык,,.прокрутили не раз еще ту что приходила дальше в виде налогов и различных платежей и вывезли через дипломатическую почту...кубив еще год по европкам мотался бабло умно пристраивал, чтоб не засекли и нашли...

Посилання на коментар

5 минут назад, МаТраС сказал:

про краснова чули?)

та звісно ж донні на гачку в кацапів - тільки американцям , здається , на те  байдуже 

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, МаТраС сказав:

а я не звик вітатися. була переписка вчора. пишу, продовжую через два дні. частина людей ображається,мов,чого не вітаєшся...

У Чехії і досі вітаються при особистій зустрічі кожного разу.

Так колись було у моєму рідному селі. І не дай Боже не привітати літню людину, навіть, якщо ти особисто її не знаєш .

А в нас вже розповсюджена кацапська звичка.

Кажуть бачилися.

Ґаньба.

Посилання на коментар

5 хвилин тому, Бездомный сказав:

та звісно ж донні на гачку в кацапів - тільки американцям , здається , на те  байдуже 

там специ по фізіогноміки спостерігали недавно,як вів себе рижий. ото як він порущив протокол і сів на 10 хв з ***лом в машину.. кажуть ,пригнічений був шо капець)

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Vinsol2009 сказав:

У Чехії і досі вітаються при особистій зустрічі кожного разу.

Так колись було у моєму рідному селі. І не дай Боже не привітати літню людину, навіть, якщо ти особисто її не знаєш .

А в нас вже розповсюджена кацапська звичка.

Кажуть бачилися.

Ґаньба.

я про віртуальне спілкування.. я й сам в селах перший здороваюсь. в нас на тихій провінційній вуличці,де я ріс так заведено було

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, МаТраС сказав:

вгадали. бо тверезий я так довго і часто не можу)

Знайомо )))

Мені завжди, в ті періоди мого життя, коли я не бухав, дуже бентежило те, що в перші тверезі місяці секс ставав більш нудний, навіть з тими ж звичними партнерками) Хоча при цьому його ставало значно більше, бо зростало здорове лібідо(звісно, це більш завдяки активній фізкультурі та відновленню нормального ІМТ у такі періоди), і статеву потребу тре було задовольняти частіше) Але, потім воно виправляється, і якщо довго не бухаєш, то теж усе становиться добре, матінка-природа вона така)

Посилання на коментар

10 хвилин тому, DmiVady сказав:

Знайомо )))

Мені завжди, в ті періоди мого життя, коли я не бухав, дуже бентежило те, що в перші тверезі місяці секс ставав більш нудний, навіть з тими ж звичними партнерками) Хоча при цьому його ставало значно більше, бо зростало здорове лібідо(звісно, це більш завдяки активній фізкультурі та відновленню нормального ІМТ у такі періоди), і статеву потребу тре було задовольняти частіше) Але, потім воно виправляється, і якщо довго не бухаєш, то теж усе становиться добре, матінка-природа вона така)

То, бухати, чи не бухати? Ці блядскіє питання зайобуйуть мене (с)

• Хаха 4
Посилання на коментар

11 хвилин тому, DmiVady сказав:

Знайомо )))

спорт- це круто. якщо не перезавнтажувати себе, то да. лібідо підіймається. але в останній час якось не заходить спорт. так ото подьогрався на перекладині да  три підходи віджимання,щоб не засохнути на пятому десятку))

Посилання на коментар

27 минут назад, Бездомный сказал:

на початку стрічки - пси палять особисті справи агентів , а в нас особисті справи  агентів  були всі вивезені до Москви 

я люблю польске кіно , але це   взагалі - Біблія

Цікаво би справу Фаріонші почитати 

-Będzie Pan służył dla nowej Rzeczy pospolitej?!

-Tak.Do swego końca lub jej. 😎

Посилання на коментар

2 хвилини тому, kkost сказав:

не бухати,але ми бухаємо))

Посилання на коментар

8 минут назад, sergio сказал:

Цікаво би справу Фаріонші почитати 

а мне интересно кто следующий...3 интересных убийства за пол года...ганул, фарион (кгб), парубий (кгб)

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, kkost сказав:

Залежно від часу та натхнення, обидві реальності прекрасні по-своєму) але при переході від "бухати" до "не бухати" світ на кілька тижнів здається сірим та нудним )
Головне, як на мене -  тримати баланс та отримувати задоволення від якості життя)

"Тому шо треба не всякой хyйньой заніматься, а жити інтєрєсно: читати книжки, бути шпіоном, дресірувать любіму обізяну і ходить в оперу з красівими тьолками, получать удовольствіє." ©

Змінено користувачем DmiVady
кацапизми виправляю)
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...