AOZ1 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 25 минут назад, hause сказал: Сергій Сергійович Saigon · 1 дн. · Нове місто служби і "нове" жильйо по цені добротної квартіри в Цюріхі. Очком скоро торгувать піду, ліш би мірняк заробив бабла на арєнді і шоб не розвіювать лєгєнду про "сотні тисяч зарплати у вояк". Думаю, коли війна закончиться - ріелтори і владєльци нєдвіги будуть скучать за нею і ще годів 10-15 розказувать за "золоті врємєна", коли сараї здавалися по ціні особняків. А пока, я опять повєлітєль коврів єбáних) P.S. Через 5 часів безпреривного перебування, добавлю, шо тут немає ***ових запахів (це дуже важно) і чистий, не вонючій (первий раз за службу) холодільнік. Плюси, короче, є. Опять P.S. Я поняв. Всі рішили шо це я хату сняв прямо на пірідавой. Нє, це в тилу. По***ів з мєсними не воєнними, які тоже знімають. Ціна, як правило, вполовину менше, цих квартір немає в обʼявах, бо передаються "з рук в руки" і не для вояк. Сказочник. Предвоенный капремонт. Делаеш ему супер скидку до ниже рынка. Приходит. А, у Вас свет выключают, нет не интересно. Ну и живи себе дальше с коврами на совковом линолеуме и диванах. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Під Смоленськом фура зіткнулася з рейок з вантажним поїздом, який віз цистерни з паливом Водій вантажівки виїхав на залізничний переїзд перед наближенням складу. З рейок, за попередньою інформацією, зійшли локомотив і 18 вагонів, які зараз намагаються загасити. t.me/batalionmonako/47643 Смоленск1.mp4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 минуты назад, Dr.Yura сказал: фура зіткнулася з рейок з вантажним поїздом Это на каком языке написано?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 минуты назад, Dr.Yura сказал: Під Смоленськом фура зіткнулася з рейок з вантажним поїздом, який віз цистерни з паливом Водій вантажівки виїхав на залізничний переїзд перед наближенням складу. З рейок, за попередньою інформацією, зійшли локомотив і 18 вагонів, які зараз намагаються загасити. t.me/batalionmonako/47643 Смоленск1.mp4 Водій на момент виїзду на переїзд живий був? /😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 хвилин тому, sergio сказав: Водій на момент виїзду на переїзд живий був? /😏 а він там взагалі був? FPV-фура nv.ua/ukr/auto/news/vantazhivki-bez-vodijiv-yak-voni-pracyuyut-u-ssha-i-shcho-ce-oznachaye-dlya-logistiki-50537851.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 20 минут назад, US7IGN сказал: а він там взагалі був? FPV-фура nv.ua/ukr/auto/news/vantazhivki-bez-vodijiv-yak-voni-pracyuyut-u-ssha-i-shcho-ce-oznachaye-dlya-logistiki-50537851.html Теж вважаю, що нищити треба не тільки НПЗ, але засоби для доставки ПММ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Кому цікаві тенденції інфопростору, тьотя Маша дала нове інтерв'ю. Таймінги є. Потік свідомості, як завжди, трошки нового, але мені доводиться і таке проглядати) Змінено 3 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 годину тому, Вячеслав63 сказав: Порошенко Знову вам в штанці наклав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 година тому, hause сказав: Сергій Сергійович Saigon · 1 дн. · Нове місто служби і "нове" жильйо по цені добротної квартіри в Цюріхі. Очком скоро торгувать піду, ліш би мірняк заробив бабла на арєнді і шоб не розвіювать лєгєнду про "сотні тисяч зарплати у вояк". Думаю, коли війна закончиться - ріелтори і владєльци нєдвіги будуть скучать за нею і ще годів 10-15 розказувать за "золоті врємєна", коли сараї здавалися по ціні особняків. А пока, я опять повєлітєль коврів єбáних) P.S. Через 5 часів безпреривного перебування, добавлю, шо тут немає ***ових запахів (це дуже важно) і чистий, не вонючій (первий раз за службу) холодільнік. Плюси, короче, є. Опять P.S. Я поняв. Всі рішили шо це я хату сняв прямо на пірідавой. Нє, це в тилу. По***ів з мєсними не воєнними, які тоже знімають. Ціна, як правило, вполовину менше, цих квартір немає в обʼявах, бо передаються "з рук в руки" і не для вояк. У Харкові будинок за 5 тис Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 10 хвилин тому, DmiVady сказав: Кому цікаві тенденції інфопростору, тьотя Маша дала нове інтерв'ю. Таймінги є. Потік свідомості, як завжди, трошки нового, але мені доводиться і таке проглядати) Кацапи своїх теж попередили що буде важко, але зупинятися не збираються. Чого я не можу зрозуміти це навіщо вони навколо Донецька укріпрайон будують? Штаб оперативного командування ближче до фронту пересувають чи чекають на черговий контрнаступ? Змінено 3 години тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Це вже який за місяць?) Афіпський НПЗ, Краснодарський край рф — завітали добрі комари щоб відправити на плановий ремонт. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 11 хвилин тому, МаТраС сказав: Це вже який за місяць?) Афіпський НПЗ, Краснодарський край рф — завітали добрі комари щоб відправити на плановий ремонт. По ходу є шанс завалити їхню галузь? Росії налічується близько 30 великих нафтопереробних заводів і приблизно 80 невеликих НПЗ. Розгляньмо основні нафтопереробні заводи Росії. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому "Італмас на Суми!" Перший раз таке зустрічаю в телезі(( що таке " італмас" ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 9 хвилин тому, irina1969 сказав: "Італмас на Суми!" Перший раз таке зустрічаю в телезі(( що таке " італмас" ? uk.m.wikipedia.org/wiki/Італмас_(БПЛА) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 20 хвилин тому, irina1969 сказав: Перший раз таке зустрічаю в телезі(( що таке " італмас" ? дрон-камікадзе Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 часа назад, МаТраС сказал: По ходу є шанс завалити їхню галузь? Росії налічується близько 30 великих нафтопереробних заводів і приблизно 80 невеликих НПЗ. Розгляньмо основні нафтопереробні заводи Росії. @DimaF скаже що ти дебіл)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому 13 хвилин тому, karbo сказав: @DimaF скаже що ти дебіл)) я раніше теж скептично ставився, мов бідних ущимлять а на війну знайдуть. але з такими темпами. то продавати їм буде нічого, да і на війну логістику зламати можна. якщо їх дійсно було 130 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 8 минут назад, МаТраС сказал: я раніше теж скептично ставився, мов бідних ущимлять а на війну знайдуть. але з такими темпами. то продавати їм буде нічого, да і на війну логістику зламати можна. якщо їх дійсно було 130 Нафтопродукти не швидко транспортабельна річ. Наявність в одному місці не компенсує дефіцит в іншому. А війна вимагає постійної їхньої наявності в потрібному місці. В противному випадку може настати колапс. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 5 хвилин тому — Візьмімо батька на носилки й залишмо під ТЦК. Хай роблять що хочуть! — Корів і биків берімо на шнурок і теж ведімо під ТЦК! На подвір’ї будинку зібралося з десяток жителів села Сасів на Львівщині, які емоційно вирішують, що робити з прикутим до ліжка тяжкохворим сусідом і його великим господарством. Єдиного сина 82-річного Йосипа Маліцького, який після трьох інсультів паралізований уже одинадцятий рік, раптово мобілізували. Без догляду також залишилися дві корови, три бики, десятки курей і качок, коти й собаки. Не так вже й страшні маскальські воші, як зелені гниди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: тільки що Поділитись Опубліковано: тільки що 5 минут назад, Vinsol2009 сказал: Без догляду також залишилися дві корови, три бики, десятки курей і качок, коти й собаки. Це однозначно бронь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз