AOZ1 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 25 минут назад, hause сказал: Сергій Сергійович Saigon · 1 дн. · Нове місто служби і "нове" жильйо по цені добротної квартіри в Цюріхі. Очком скоро торгувать піду, ліш би мірняк заробив бабла на арєнді і шоб не розвіювать лєгєнду про "сотні тисяч зарплати у вояк". Думаю, коли війна закончиться - ріелтори і владєльци нєдвіги будуть скучать за нею і ще годів 10-15 розказувать за "золоті врємєна", коли сараї здавалися по ціні особняків. А пока, я опять повєлітєль коврів єбáних) P.S. Через 5 часів безпреривного перебування, добавлю, шо тут немає ***ових запахів (це дуже важно) і чистий, не вонючій (первий раз за службу) холодільнік. Плюси, короче, є. Опять P.S. Я поняв. Всі рішили шо це я хату сняв прямо на пірідавой. Нє, це в тилу. По***ів з мєсними не воєнними, які тоже знімають. Ціна, як правило, вполовину менше, цих квартір немає в обʼявах, бо передаються "з рук в руки" і не для вояк. Сказочник. Предвоенный капремонт. Делаеш ему супер скидку до ниже рынка. Приходит. А, у Вас свет выключают, нет не интересно. Ну и живи себе дальше с коврами на совковом линолеуме и диванах. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Під Смоленськом фура зіткнулася з рейок з вантажним поїздом, який віз цистерни з паливом Водій вантажівки виїхав на залізничний переїзд перед наближенням складу. З рейок, за попередньою інформацією, зійшли локомотив і 18 вагонів, які зараз намагаються загасити. t.me/batalionmonako/47643 Смоленск1.mp4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 минуты назад, Dr.Yura сказал: фура зіткнулася з рейок з вантажним поїздом Это на каком языке написано?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 минуты назад, Dr.Yura сказал: Під Смоленськом фура зіткнулася з рейок з вантажним поїздом, який віз цистерни з паливом Водій вантажівки виїхав на залізничний переїзд перед наближенням складу. З рейок, за попередньою інформацією, зійшли локомотив і 18 вагонів, які зараз намагаються загасити. t.me/batalionmonako/47643 Смоленск1.mp4 Водій на момент виїзду на переїзд живий був? /😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 8 хвилин тому, sergio сказав: Водій на момент виїзду на переїзд живий був? /😏 а він там взагалі був? FPV-фура nv.ua/ukr/auto/news/vantazhivki-bez-vodijiv-yak-voni-pracyuyut-u-ssha-i-shcho-ce-oznachaye-dlya-logistiki-50537851.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 20 минут назад, US7IGN сказал: а він там взагалі був? FPV-фура nv.ua/ukr/auto/news/vantazhivki-bez-vodijiv-yak-voni-pracyuyut-u-ssha-i-shcho-ce-oznachaye-dlya-logistiki-50537851.html Теж вважаю, що нищити треба не тільки НПЗ, але засоби для доставки ПММ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) Кому цікаві тенденції інфопростору, тьотя Маша дала нове інтерв'ю. Таймінги є. Потік свідомості, як завжди, трошки нового, але мені доводиться і таке проглядати) Змінено 8 годин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 годину тому, Вячеслав63 сказав: Порошенко Знову вам в штанці наклав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 година тому, hause сказав: Сергій Сергійович Saigon · 1 дн. · Нове місто служби і "нове" жильйо по цені добротної квартіри в Цюріхі. Очком скоро торгувать піду, ліш би мірняк заробив бабла на арєнді і шоб не розвіювать лєгєнду про "сотні тисяч зарплати у вояк". Думаю, коли війна закончиться - ріелтори і владєльци нєдвіги будуть скучать за нею і ще годів 10-15 розказувать за "золоті врємєна", коли сараї здавалися по ціні особняків. А пока, я опять повєлітєль коврів єбáних) P.S. Через 5 часів безпреривного перебування, добавлю, шо тут немає ***ових запахів (це дуже важно) і чистий, не вонючій (первий раз за службу) холодільнік. Плюси, короче, є. Опять P.S. Я поняв. Всі рішили шо це я хату сняв прямо на пірідавой. Нє, це в тилу. По***ів з мєсними не воєнними, які тоже знімають. Ціна, як правило, вполовину менше, цих квартір немає в обʼявах, бо передаються "з рук в руки" і не для вояк. У Харкові будинок за 5 тис Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 10 хвилин тому, DmiVady сказав: Кому цікаві тенденції інфопростору, тьотя Маша дала нове інтерв'ю. Таймінги є. Потік свідомості, як завжди, трошки нового, але мені доводиться і таке проглядати) Кацапи своїх теж попередили що буде важко, але зупинятися не збираються. Чого я не можу зрозуміти це навіщо вони навколо Донецька укріпрайон будують? Штаб оперативного командування ближче до фронту пересувають чи чекають на черговий контрнаступ? Змінено 8 годин тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Це вже який за місяць?) Афіпський НПЗ, Краснодарський край рф — завітали добрі комари щоб відправити на плановий ремонт. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 11 хвилин тому, МаТраС сказав: Це вже який за місяць?) Афіпський НПЗ, Краснодарський край рф — завітали добрі комари щоб відправити на плановий ремонт. По ходу є шанс завалити їхню галузь? Росії налічується близько 30 великих нафтопереробних заводів і приблизно 80 невеликих НПЗ. Розгляньмо основні нафтопереробні заводи Росії. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому "Італмас на Суми!" Перший раз таке зустрічаю в телезі(( що таке " італмас" ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 9 хвилин тому, irina1969 сказав: "Італмас на Суми!" Перший раз таке зустрічаю в телезі(( що таке " італмас" ? uk.m.wikipedia.org/wiki/Італмас_(БПЛА) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 20 хвилин тому, irina1969 сказав: Перший раз таке зустрічаю в телезі(( що таке " італмас" ? дрон-камікадзе Змінено 7 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 часа назад, МаТраС сказал: По ходу є шанс завалити їхню галузь? Росії налічується близько 30 великих нафтопереробних заводів і приблизно 80 невеликих НПЗ. Розгляньмо основні нафтопереробні заводи Росії. @DimaF скаже що ти дебіл)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 13 хвилин тому, karbo сказав: @DimaF скаже що ти дебіл)) я раніше теж скептично ставився, мов бідних ущимлять а на війну знайдуть. але з такими темпами. то продавати їм буде нічого, да і на війну логістику зламати можна. якщо їх дійсно було 130 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 8 минут назад, МаТраС сказал: я раніше теж скептично ставився, мов бідних ущимлять а на війну знайдуть. але з такими темпами. то продавати їм буде нічого, да і на війну логістику зламати можна. якщо їх дійсно було 130 Нафтопродукти не швидко транспортабельна річ. Наявність в одному місці не компенсує дефіцит в іншому. А війна вимагає постійної їхньої наявності в потрібному місці. В противному випадку може настати колапс. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому — Візьмімо батька на носилки й залишмо під ТЦК. Хай роблять що хочуть! — Корів і биків берімо на шнурок і теж ведімо під ТЦК! На подвір’ї будинку зібралося з десяток жителів села Сасів на Львівщині, які емоційно вирішують, що робити з прикутим до ліжка тяжкохворим сусідом і його великим господарством. Єдиного сина 82-річного Йосипа Маліцького, який після трьох інсультів паралізований уже одинадцятий рік, раптово мобілізували. Без догляду також залишилися дві корови, три бики, десятки курей і качок, коти й собаки. Не так вже й страшні маскальські воші, як зелені гниди. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 минут назад, Vinsol2009 сказал: Без догляду також залишилися дві корови, три бики, десятки курей і качок, коти й собаки. Це однозначно бронь 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 42 хвилини тому, МаТраС сказав: я раніше теж скептично ставився, мов бідних ущимлять а на війну знайдуть. але з такими темпами. то продавати їм буде нічого, да і на війну логістику зламати можна. якщо їх дійсно було 130 вони щиро вірять в те що їх хочуть знищити. і кожен такий удар посилює цю впевненість. на відміну від українців у кацапів нема ідеї що можна просто звалити кудись. у них ідея битися. самі вони битися не зможуть, тому будуть намагатися залучити інших як тільки зможуть. зима буде цікавою. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 3 години тому, US7IGN сказав: Кацапи своїх теж попередили що буде важко, але зупинятися не збираються. В мене складається враження, що ніхто зупиняться не збирається. Багаті хитрі дідусі жваво скидають акційне китайське сміття, навіть топове, на кшталт БІДу. Перевкладаються у стаби. Так що може "важко буде усім", доживемо - побачимо 3 години тому, US7IGN сказав: Чого я не можу зрозуміти це навіщо вони навколо Донецька укріпрайон будують? Штаб оперативного командування ближче до фронту пересувають чи чекають на черговий контрнаступ? Як на мене, то їх постійна стратегія, яка обумовлена військовою школою. Пам'ятаєте, як на початку війни сміялися з кацапів, які забігши хоч куди, в першу чергу копали "нори"? Потім нори з'єднувалися в окопи, траншеї тощо. А через місяць там вже було "підар-місто", звідки кацапа вже хер просто так виковиряєш. Потім підвозили бетончику, вкопували "смішні" Т-55, ставили мінні поля і ставили плакат "велком ту контрнаступ". Воно і на фортифікаціях приробити, мабуть, непогана тема (в них там, бачу навіть в технічних каналах - крадунів на військовому часто під слідство заганяють), і щоб було, на випадок "а якщо знадобиться". Римляни так робили на своїх загарбницьких війнах: табір зразу огороджувався стіною і постійно вдосконалювався. Деякі розкопані табори були більші та краще укріплені за тодішні міста, що були поряд. Змінено 5 годин тому користувачем DmiVady кацапизми виправляю) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому video_2025-04-21_16-48-24.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Тільки що, karbo сказав: video_2025-04-21_16-48-24.mp4 пишуть що вже здох.... мабуть з кобзоном вже тусить.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 1 минуту назад, Dr.Yura сказал: пишуть що вже здох.... мабуть з кобзоном вже тусить.. Саме тому я його обіцянку і запостив)) Якщо хочеш розсмішити бога розкажи йому про свої плани Змінено 5 годин тому користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз