US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 32 хвилини тому, DmiVady сказав: There's always a sucker who pays! Принцип "я не такий багатий, щоб купувати дешеві речі" більше не працює - економіст | УНН share.google/Ge7hHYsTjidGJVIE7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 7 минут назад, 7351 сказал: Я стверджую, що українці купують, як у платників ПДВ так і у неплатників ПДВ. Тому ти свідомо збрехав. А вірніше -- ти зробив свідомий вкид дезінформації проти України, тобто, на користь вбивцям українських дітей. Я стверджую, що українці купують, як у платників ПДВ так і у неплатників ПДВ. Тому Ти свідомо збрехав. А вірніше -- ти зробив свідомий вкид дезінформації проти України, тобто, на користь вбивцям українських дітей. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 37 хвилин тому, Бармалей сказав: не знаю как там в америках но с заложенных в бюджет денег на работника с каждых 10 тыс 6550 грн (грубо говоря) отбирает государство 14 хвилин тому, 7351 сказав: Якщо це про Україну -- то це черговий вкид брехні від рашапропагандонів. Чи здивуєш посиланнями на діючі документи державного законодавства України з цими відсотками? 12 хвилин тому, Бармалей сказав: Чи здивуєш посиланнями на діючі документи державного законодавства України з іншими відсотками? Збрехав ти, зробив вкид проти України теж ти -- тож ти і доводь свою брехню. Викручуєшся, як вуж на пательні... Тобто, ти забрехався. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 години тому, karbo сказав: Десятки років українців привчали до того, що вони повинні лише брати і нічого не давати взамін. Всі і всюди їм винні. Їм винна Польща в Польщі, там просто черги за халявою, винна Америка, Німеччина.... Всі винні. А вдома влада, звісно, винна, лише вони ніколи і нікому. Жодних зобов'язань. Бо ніколи не знали що таке платити податки, вічно субсидії та дотації. Два покоління виростили на цьому. А податки платили лише ідіоти, які офіційно працювали. Людей привчили, що то не їх держава Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 11 хвилин тому, 7351 сказав: Я стверджую, що українці купують, як у платників ПДВ так і у неплатників ПДВ. Тому ти свідомо збрехав. А вірніше -- ти зробив свідомий вкид дезінформації проти України, тобто, на користь вбивцям українських дітей. 3 хвилини тому, Бармалей сказав: Я стверджую, що українці купують, як у платників ПДВ так і у неплатників ПДВ. Тому Ти свідомо збрехав. А вірніше -- ти зробив свідомий вкид дезінформації проти України, тобто, на користь вбивцям українських дітей. Тобто, ти вже в змозі тільки копіпастити чужі повідомлення, видаючи їх за свої. Що є нормою для рашапропагандонів. Україна переможе! підори згинуть! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 години тому, karbo сказав: Тими, що не платили? А НДС, то що? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 години тому, Бармалей сказав: каких вам Бл налогов... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Віцепрезидент США Джей Ді Венс підтвердив, що в адміністрації президента США Дональда Трампа ведуться обговорення про задоволення запиту України і надання їй ракет Tomahawk. Про це він заявив в інтерв’ю FoxNews, передає Укрінформ. У відповідь на запитання журналістки щодо поставки Україні ракет Tomahawk Венс сказав, що «це питання, щодо якого остаточне рішення ухвалюватиме президент Трамп». Він додав, що Трамп «робитиме те, що відповідає найкращим інтересам Сполучених Штатів Америки. Це рушійна сила його рішень у галузі зовнішньої та оборонної політики». Венс відмітив, що про своє рішення оголосить сам президент і додав, що «саме в цю хвилину ми обговорюємо це питання (поставка Tomahawk – ред.)». www.ukrinform.ua/rubric-world/4041493-u-ssa-obgovoruut-postacanna-raket-tomahawk-ukraini-ostatocne-risenna-za-trampom-vens.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 14 минут назад, 7351 сказал: Збрехав ти, зробив вкид проти України теж ти -- тож ти і доводь свою брехню. Викручуєшся, як вуж на пательні... Тобто, ти забрехався. Збрехав Ти, зробив вкид проти України теж Ти -- тож Ти і доводь свою брехню. Викручуєшся, як вуж на пательні... Тобто, Ти забрехався. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 12 хвилин тому, US7IGN сказав: Принцип "я не такий багатий, щоб купувати дешеві речі" більше не працює - економіст | УНН share.google/Ge7hHYsTjidGJVIE7 Стагнація, є таке слово, вона всюди ... навіть в "податкової еліти": На 26% скоротився Клуб білого бізнесу за ІІІ квартал: нові цифри від ДПС. Цитата Опендатабот розповідає, що 6 619 компаній та 530 ФОПів перебувають у Клубі білого бізнесу станом на середину вересня 2025 року за даними Державної податкової служби. Загалом перелік скоротився на чверть за квартал. Переважно, бізнеси із білого списку працюють в торгівлі, а знаходяться у столиці та на Дніпропетровщині. Бізнесів, що відповідають стандартам прозорого ведення в Україні, поменшало на 26% за останній квартал. Так, 6 619 компаній та 530 ФОПів наразі перебувають в оновленому переліку Клубу білого бізнесу. Кеш, хавала тощо 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 годину тому, US7IGN сказав: кота завжди можна копнути під сраку і відправити за мишами, а самому треба думати і щось робити, а не сподіватися на когось... ви явно не кошатник. і собаки не має? 8 років кожен день разом, це вже член родини, частина життя. а довбойобів, які тікали рятували свої дупи і кинули тварин - не заслуговують на життя Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 14 минут назад, 7351 сказал: Тобто, ти вже в змозі тільки копіпастити чужі повідомлення, видаючи їх за свої. Що є нормою для рашапропагандонів. Україна переможе! підори згинуть! Тобто, ти вже в змозі тільки звинувачувати, та не вмієш відповісти. Що є нормою для рашапропагандонів. Україна переможе! підори згинуть! Змінено 4 години тому користувачем Бармалей 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 година тому, 7351 сказав: посиланням на закон, Нема такого закону, звичайне зелене беззаконня. Конституція на паузі. Написав скаргу, у відповіді посилання на закон не було. Телефоном повідомили, що діє Нова постанова кабміну, тому виплати припинили через півроку після її прийняття.. хоча у постанові сказано, що громадяни, яким виповнилося 61 рік і більше повинні пройти повторно до 1 квітня 2026 року. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Тільки що, DmiVady сказав: Стагнація, є таке слово, вона всюди ... навіть в "податкової еліти": На 26% скоротився Клуб білого бізнесу за ІІІ квартал: нові цифри від ДПС. Кеш, хавала тощо 😉 цей "клуб" з самого початку був штучно створеним. у мене купа ідей, але мало здоров'я та тих хто зможе їх реалізовувати. але це не привід не намагатися щось зробити. отже, продовжуємо потужно пердіти та залишаючи пісок на підлозі, сунути далі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, akineo сказав: ви явно не кошатник. і собаки не має? 8 років кожен день разом, це вже член родини, частина життя. а довбойобів, які тікали рятували свої дупи і кинули тварин - не заслуговують на життя у мене були тварини, але вони швидко дохнуть. я взагалі прийшов до винсовку що всі, включаючи тварин, мають жити на волі. хто я такий щоб їм її обмежувати. отже хай живуть самі по собі, а я сам по собі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 години тому, Vinsol2009 сказав: У меня поекратили выплаты на основании того, что закончилось военное положение. 1 годину тому, 7351 сказав: Це черговий вкид брехні від рашапідорів? Чи здивуєш посиланням на закон, який скасовує дію військового стану в Україні після 24.02.2022 року? 4 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Нема такого закону, звичайне зелене беззаконня. Конституція на паузі. Написав скаргу, у відповіді посилання на закон не було. Телефоном повідомили, що діє Нова постанова кабміну, тому виплати припинили через півроку після її прийняття.. хоча у постанові сказано, що громадяни, яким виповнилося 61 рік і більше повинні пройти повторно до 1 квітня 2026 року. Звісно, нема і не могло бути -- бо ти збрехав. В Україні з 24.02.2022 року діє військовий стан. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: у мене були тварини, але вони швидко дохнуть. я взагалі прийшов до винсовку що всі, включаючи тварин, мають жити на волі. хто я такий щоб їм її обмежувати. отже хай живуть самі по собі, а я сам по собі. мій комбінує життя вдома і самовигул а от дітей, особливо маленьких, можна і в інтернет віддати. хто виховає той і батьками буде. або готувати до армії х 5 років на штурмовиків. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 10 хвилин тому, US7IGN сказав: цей "клуб" з самого початку був штучно створеним. Ну, все починалося "для людей": 2% на 3-й групі; ЄСВ можна не платити, відстрочка до ... ; комуналка; той же "клюб" ... А потім знов "щипати гусаків", "податкове навантаження" тощо ... Ну що, дощипались!? довбограї ... Тепер льготи по сплаті податків виглядають так: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 31 хвилину тому, akineo сказав: а от дітей, особливо маленьких, можна і в інтернет віддати. хто виховає той і батьками буде. або готувати до армії х 5 років на штурмовиків. Тебе, навіть, твариною не можна назвати... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 36 хвилин тому, 7351 сказав: ти Тупой идиот, и нет смысла что либо доказывать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Змінено 2 години тому користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, Vinsol2009 сказав: Тупой идиот, и нет смысла что либо доказывать. Я в курсі, хто ти і як сприймаєш докази. Сказати що хтів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 37 хвилин тому, akineo сказав: мій комбінує життя вдома і самовигул а от дітей, особливо маленьких, можна і в інтернет віддати. хто виховає той і батьками буде. або готувати до армії х 5 років на штурмовиків. якщо чесно я вас не розумію. скільки у вас дітей? я знаю що з кожним наступним ставлення стає простішим, але до порівняння з тваринами все одно не доходить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 18 хвилин тому, 7351 сказав: Тебе, навіть, твариною не можна назвати... вас батьки не навчили співчуттю тваринам? чим тварини гірші за людей? що ви маєте проти інтернатів ? це ж стрктура незалежної вільної неньки і готувати штурмовиків з 5 років пропонують офіційно ukranews.com/ua/news/1097935-dity-z-5-rokiv-mayut-gotuvatysya-shhob-buty-zahysnykamy-krayiny-i-chastynoyu-natsionalnogo-sprotyvu то чого ти мене ображаєш? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 15 хвилин тому, US7IGN сказав: якщо чесно я вас не розумію. скільки у вас дітей? я знаю що з кожним наступним ставлення стає простішим, але до порівняння з тваринами все одно не доходить. чому? бо люди сказали, що у тварин не має душі? Змінено 3 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз