Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

4 хвилини тому, рыбак сказав:

Вы анархист ?

.прочтите  в поиске что такое мораль. Разговор шел именно о " морали".

Я прекрасно знаю, що таке мораль. Але в жорстко сегрегованому суспільстві мораль різна для різних верств населення. Мораль Зеленського чи Єрмака суттєво відрізняється від вашої. А гармонія наступає тоді, коли мораль єдина для всіх.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Только что, Dmitriy_S сказал:

Цю мораль формували еліти для холопів. Тоді був дуже сильний розрив між елітою і холопами. Самі еліти цієї моралі не дотримувалися. 

Тому будь-яке суспільство, яке слідує тисячолітній моралі, приречене на жорстку сегрегацію між елітою і холопами. А це, в свою чергу, буде призводити до того, що еліти періодично будуть вішати на ліхтарях:)

В довгостроковій перспективі таке суспільство приречене. Бо суспільство без еліт перетворюється на бидло, яке і приводить державу до руйнування.

Допустим , тогда вопрос , почему эту мораль называют " христианской" , каким боком это все к учениям Христа ?

Посилання на коментар

2 хвилини тому, рыбак сказав:

почему эту мораль называют " христианской"

А мусульмани, що аморальні?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

Допустим , тогда вопрос , почему эту мораль называют " христианской" , каким боком это все к учениям Христа ?

Християнська мораль - це лише один із засобів контролю еліт над холопами. З таким же успіхом можна говорити про ісламську мораль. До речі, вона більше гармонічна, ніж християнська.

Посилання на коментар

34 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Та скільки ж можна нить. Життя прекрасне. Насолоджуйтесь кожною хвилиною. Ну а якщо помрете в бусіку ТЦК, значить судьба така. Фатум. Карма. Доля...

я не хочу помирати як скот 

мільйони виїхали, а я лох?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, akineo сказав:

я не хочу помирати як скот 

мільйони виїхали, а я лох?

А хто вам заважає?

Посилання на коментар

Я прекрасно знаю, що таке мораль. Але в жорстко сегрегованому суспільстві мораль різна для різних верств населення. Мораль Зеленського чи Єрмака суттєво відрізняється від вашої. А гармонія наступає тоді, коли мораль єдина для всіх.

Вот видите , похожая ситуация возникла после октябрьского переворота : культ семьи и церкви был разрушен.  И выход  был найден в виде " морального кодекса". Откуда мне знать какая мораль у Зеленского или Ермака, и откуда им знать какова у меня . Нужно записать в Конституции , узаконить. Или может там уже есть , записано ?

Посилання на коментар

3 минуты назад, outdoor24 сказал:

А мусульмани, що аморальні?

Согласно ихней морали- моральны .

Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

культ семьи

Це той, де процвітало снохацтво?

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Християнська мораль - це лише один із засобів контролю еліт над холопами. З таким же успіхом можна говорити про ісламську мораль. До речі, вона більше гармонічна, ніж християнська.

Почему называют " христианской" , где , где Христос , а где Государство ?" "Кесарю - кесарево , Богу- боговое".

Посилання на коментар

4 хвилини тому, рыбак сказав:

Вот видите , похожая ситуация возникла после октябрьского переворота : культ семьи и церкви был разрушен.  И выход  был найден в виде " морального кодекса". Откуда мне знать какая мораль у Зеленского или Ермака, и откуда им знать какова у меня . Нужно записать в Конституции , узаконить. Или может там уже есть , записано ?

В чиїй Конституції? України, США?

Посилання на коментар

2 минуты назад, рыбак сказал:

Согласно ихней морали- моральны .

це релятивізм. взагалі одної істини нема. ти можеш бути егоїстом, релятивістом, релятивістом, який признає деякі категоричні імперативи і т д.  не знайшли за весь цей час універсальної етики-моралі і не знайдуть.

Посилання на коментар

2 минуты назад, karlito сказал:

це релятивізм. взагалі одної істини нема. ти можеш бути егоїстом, релятивістом, релятивістом, який признає деякі категоричні імперативи і т д.  не знайшли за весь цей час універсальної етики-моралі і не знайдуть.

Кто это сказал , что одной истины нет , это истинное учение ?

Посилання на коментар

6 хвилин тому, рыбак сказав:

Да где хотите.

Ви читали Конституцію США? 

Посилання на коментар

12 хвилин тому, рыбак сказав:

Почему называют " христианской" , где , где Христос , а где Государство ?" "Кесарю - кесарево , Богу- боговое".

Хто називає? Кацапи, наприклад, теж називають їх мораль християнською. Це ті самі люди, які вбили вашого сина (вибачте, якщо зробив вам боляче). Християнська мораль - лише маніпуляція в сучасному західному світі. Вона лицемірна і приносить прибуток лише елітам, які пропагують її серед холопів.

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Хто називає? Кацапи, наприклад, теж називають їх мораль християнською. Це ті самі люди, які вбили вашого сина (вибачте, якщо зробив вам боляче). Християнська мораль - лише маніпуляція в сучасному західному світі. Вона лицемірна і приносить прибуток лише елітам, які пропагують її серед холопів.

ІМХО, якщо хтось вам розказує про християнську (або якусь іншу) мораль, особливо кацап, - треба уважно стежити за руками.  Майже напевно ніж ховає за спиною. Ну як мінімум збирається на...бати.

Змінено користувачем MaxS
Посилання на коментар

Тільки що, MaxS сказав:

ІМХО, якщо хтось вам розказує про християнську (або якусь іншу) мораль, особливо кацап, - треба уважно стежити за руками.  Майже напевно ніж ховає за спиною. Ну як мінімум збирається на...бати.

Сильно хуже, коли про християнську мораль вам розказує єврей:lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Більше тут робити нічого. Тут рашка

Сьогодні половину нашого «неефективного» підрозділу відправили в іншу хорошу військову частину ДПСУ, яка реально воює, а не займається шикуваннями по 6 разів на день.

Їм оголосили рішення в обід, завтра вони повинні вже бути в розташуванні. Ні дня відпочинку (вихідних у них не було), ні дня для зборів, вирішення сімейних питань...

Але все одно я радий за хлопців. Для них все закінчилося. Разом з ними відправляють і наші «неефективні» літаки. Не знаю, як вони їх будуть запускати без стендів для налаштування, калібрування, прогазування двигунів...

Все це зруйновано, розграбовано, в колишньому розташуванні підрозділу зайвого майна (не статутного, не належного військовій частині) - на десятки мільйонів гривень, все це робилося заради перемоги.

Раніше я завжди боявся, що в розташування підрозділу прилетить «Шахед» або «Іскандер», а виявляється, боятися треба було наших українських негідників і зрадників.

Багато хто з нашого підрозділу йде зі служби через сімейні обставини - вік, троє дітей, хвороби. Кілька хлопців принципово пішли в СЗЧ. Ті, хто залишився, не хочуть служити. «Кейс Касьянова» - це ще кейс про мотивацію.

Якби повернути історію назад, до "шашликів на травневі", я б тепер не став готуватися до війни. Я б не готував зброю, боєприпаси, дрони, польові запаси продуктів і медикаментів. Я б не став воювати з перших хвилин, ночувати в лісі, голодувати, не потрапив би в оточення...

Не розробляв би дрони, не будував би виробництво дронів, не створював би підрозділ, не завдавав би ударів по ворогу. Я б посадив сім'ю в автівку, і поки ще було можливо - поїхав би з цієї країни. До всіх свиней собачих!

Більше тут робити нічого. Тут рашка. Джерело: https://censor.net/ua/b3578579

• Хаха 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

А хто початкові скрипти писав і ТЗ складав? Ну точно ж не чукчі. 

• Хаха 2
Посилання на коментар

Хто називає? Кацапи, наприклад, теж називають їх мораль християнською. Християнська мораль - лише маніпуляція в сучасному західному світі. Вона лицемірна і приносить прибуток лише елітам, які пропагують її серед холопів.

Так вы уже определитесь , в " кацапском" или в " западном "?

Что дает основание называть это вот все " христианским" ?  Вырвать нужное власть имущим  из учения Христа для удобного правления  и назвать " христианством" .?? 

Как вы понимаете учение Христа , в чем суть ? 

Посилання на коментар

6 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Так кто придумал то , что Вы называете " христианской моралью "?

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

2 хвилини тому, рыбак сказав:

Так вы уже определитесь , в " кацапском" или в " западном "?

Что дает основание называть это вот все " христианским" ?  Вырвать нужное власть имущим  из учения Христа для удобного правления  и назвать " христианством" .?? 

Как вы понимаете учение Христа , в чем суть ? 

Я не називав це християнським. Це все зробили ви:) Я навіть не обирав своє ім'я, його вибрала моя прабабця, вірніше купила за сулію вина, бо на празник родився. І все згідно християнських канонів:lol:

Посилання на коментар

8 хвилин тому, hause сказав:

Більше тут робити нічого. Тут рашка. 

та ні... кацапи якраз над ефективністю працюють бо позаду москва Китай 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...