Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, рыбак сказав: Вы анархист ? .прочтите в поиске что такое мораль. Разговор шел именно о " морали". Я прекрасно знаю, що таке мораль. Але в жорстко сегрегованому суспільстві мораль різна для різних верств населення. Мораль Зеленського чи Єрмака суттєво відрізняється від вашої. А гармонія наступає тоді, коли мораль єдина для всіх. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, Dmitriy_S сказал: Цю мораль формували еліти для холопів. Тоді був дуже сильний розрив між елітою і холопами. Самі еліти цієї моралі не дотримувалися. Тому будь-яке суспільство, яке слідує тисячолітній моралі, приречене на жорстку сегрегацію між елітою і холопами. А це, в свою чергу, буде призводити до того, що еліти періодично будуть вішати на ліхтарях:) В довгостроковій перспективі таке суспільство приречене. Бо суспільство без еліт перетворюється на бидло, яке і приводить державу до руйнування. Допустим , тогда вопрос , почему эту мораль называют " христианской" , каким боком это все к учениям Христа ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, рыбак сказав: почему эту мораль называют " христианской" А мусульмани, що аморальні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Допустим , тогда вопрос , почему эту мораль называют " христианской" , каким боком это все к учениям Христа ? Християнська мораль - це лише один із засобів контролю еліт над холопами. З таким же успіхом можна говорити про ісламську мораль. До речі, вона більше гармонічна, ніж християнська. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 34 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Та скільки ж можна нить. Життя прекрасне. Насолоджуйтесь кожною хвилиною. Ну а якщо помрете в бусіку ТЦК, значить судьба така. Фатум. Карма. Доля... я не хочу помирати як скот мільйони виїхали, а я лох? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, akineo сказав: я не хочу помирати як скот мільйони виїхали, а я лох? А хто вам заважає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, Dmitriy_S сказал: Я прекрасно знаю, що таке мораль. Але в жорстко сегрегованому суспільстві мораль різна для різних верств населення. Мораль Зеленського чи Єрмака суттєво відрізняється від вашої. А гармонія наступає тоді, коли мораль єдина для всіх. Вот видите , похожая ситуация возникла после октябрьского переворота : культ семьи и церкви был разрушен. И выход был найден в виде " морального кодекса". Откуда мне знать какая мораль у Зеленского или Ермака, и откуда им знать какова у меня . Нужно записать в Конституции , узаконить. Или может там уже есть , записано ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, outdoor24 сказал: А мусульмани, що аморальні? Согласно ихней морали- моральны . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: культ семьи Це той, де процвітало снохацтво? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Християнська мораль - це лише один із засобів контролю еліт над холопами. З таким же успіхом можна говорити про ісламську мораль. До речі, вона більше гармонічна, ніж християнська. Почему называют " христианской" , где , где Христос , а где Государство ?" "Кесарю - кесарево , Богу- боговое". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, рыбак сказав: Вот видите , похожая ситуация возникла после октябрьского переворота : культ семьи и церкви был разрушен. И выход был найден в виде " морального кодекса". Откуда мне знать какая мораль у Зеленского или Ермака, и откуда им знать какова у меня . Нужно записать в Конституции , узаконить. Или может там уже есть , записано ? В чиїй Конституції? України, США? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, Dmitriy_S сказал: В чиїй Конституції? України, США? Да где хотите. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, рыбак сказал: Согласно ихней морали- моральны . це релятивізм. взагалі одної істини нема. ти можеш бути егоїстом, релятивістом, релятивістом, який признає деякі категоричні імперативи і т д. не знайшли за весь цей час універсальної етики-моралі і не знайдуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, karlito сказал: це релятивізм. взагалі одної істини нема. ти можеш бути егоїстом, релятивістом, релятивістом, який признає деякі категоричні імперативи і т д. не знайшли за весь цей час універсальної етики-моралі і не знайдуть. Кто это сказал , что одной истины нет , это истинное учение ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 хвилин тому, рыбак сказав: Да где хотите. Ви читали Конституцію США? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, Dmitriy_S сказал: Ви читали Конституцію США? Бегло и давно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 12 хвилин тому, рыбак сказав: Почему называют " христианской" , где , где Христос , а где Государство ?" "Кесарю - кесарево , Богу- боговое". Хто називає? Кацапи, наприклад, теж називають їх мораль християнською. Це ті самі люди, які вбили вашого сина (вибачте, якщо зробив вам боляче). Християнська мораль - лише маніпуляція в сучасному західному світі. Вона лицемірна і приносить прибуток лише елітам, які пропагують її серед холопів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Хто називає? Кацапи, наприклад, теж називають їх мораль християнською. Це ті самі люди, які вбили вашого сина (вибачте, якщо зробив вам боляче). Християнська мораль - лише маніпуляція в сучасному західному світі. Вона лицемірна і приносить прибуток лише елітам, які пропагують її серед холопів. ІМХО, якщо хтось вам розказує про християнську (або якусь іншу) мораль, особливо кацап, - треба уважно стежити за руками. Майже напевно ніж ховає за спиною. Ну як мінімум збирається на...бати. Змінено 2 години тому користувачем MaxS Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, MaxS сказав: ІМХО, якщо хтось вам розказує про християнську (або якусь іншу) мораль, особливо кацап, - треба уважно стежити за руками. Майже напевно ніж ховає за спиною. Ну як мінімум збирається на...бати. Сильно хуже, коли про християнську мораль вам розказує єврей 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Більше тут робити нічого. Тут рашка Сьогодні половину нашого «неефективного» підрозділу відправили в іншу хорошу військову частину ДПСУ, яка реально воює, а не займається шикуваннями по 6 разів на день. Їм оголосили рішення в обід, завтра вони повинні вже бути в розташуванні. Ні дня відпочинку (вихідних у них не було), ні дня для зборів, вирішення сімейних питань... Але все одно я радий за хлопців. Для них все закінчилося. Разом з ними відправляють і наші «неефективні» літаки. Не знаю, як вони їх будуть запускати без стендів для налаштування, калібрування, прогазування двигунів... Все це зруйновано, розграбовано, в колишньому розташуванні підрозділу зайвого майна (не статутного, не належного військовій частині) - на десятки мільйонів гривень, все це робилося заради перемоги. Раніше я завжди боявся, що в розташування підрозділу прилетить «Шахед» або «Іскандер», а виявляється, боятися треба було наших українських негідників і зрадників. Багато хто з нашого підрозділу йде зі служби через сімейні обставини - вік, троє дітей, хвороби. Кілька хлопців принципово пішли в СЗЧ. Ті, хто залишився, не хочуть служити. «Кейс Касьянова» - це ще кейс про мотивацію. Якби повернути історію назад, до "шашликів на травневі", я б тепер не став готуватися до війни. Я б не готував зброю, боєприпаси, дрони, польові запаси продуктів і медикаментів. Я б не став воювати з перших хвилин, ночувати в лісі, голодувати, не потрапив би в оточення... Не розробляв би дрони, не будував би виробництво дронів, не створював би підрозділ, не завдавав би ударів по ворогу. Я б посадив сім'ю в автівку, і поки ще було можливо - поїхав би з цієї країни. До всіх свиней собачих! Більше тут робити нічого. Тут рашка. Джерело: https://censor.net/ua/b3578579 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Сильно хуже, коли про християнську мораль вам розказує єврей А хто початкові скрипти писав і ТЗ складав? Ну точно ж не чукчі. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, Dmitriy_S сказал: Хто називає? Кацапи, наприклад, теж називають їх мораль християнською. Християнська мораль - лише маніпуляція в сучасному західному світі. Вона лицемірна і приносить прибуток лише елітам, які пропагують її серед холопів. Так вы уже определитесь , в " кацапском" или в " западном "? Что дает основание называть это вот все " христианским" ? Вырвать нужное власть имущим из учения Христа для удобного правления и назвать " христианством" .?? Как вы понимаете учение Христа , в чем суть ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 6 минут назад, Dmitriy_S сказал: Сильно хуже, коли про християнську мораль вам розказує єврей Так кто придумал то , что Вы называете " христианской моралью "? Змінено 2 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, рыбак сказав: Так вы уже определитесь , в " кацапском" или в " западном "? Что дает основание называть это вот все " христианским" ? Вырвать нужное власть имущим из учения Христа для удобного правления и назвать " христианством" .?? Как вы понимаете учение Христа , в чем суть ? Я не називав це християнським. Це все зробили ви:) Я навіть не обирав своє ім'я, його вибрала моя прабабця, вірніше купила за сулію вина, бо на празник родився. І все згідно християнських канонів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 хвилин тому, hause сказав: Більше тут робити нічого. Тут рашка. та ні... кацапи якраз над ефективністю працюють бо позаду москва Китай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз