sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 5 часов назад, МаТраС сказал: ну що господа? в них теж почнеться..херово для нас Росіянам масово блокують виїзд за кордон через повістки. Російська влада запустила реєстр електронних повісток і почала масово закривати виїзд за кордон усім, на кого військкомати виписують документи. Про це повідомляє Telegram-канал Baza. Заборона набирає чинності відразу після додавання повістки до цифрового реєстру та надсилання повідомлення про це через Держпослуги. Останнє зазвичай приходить о 6 ранку. З цього моменту зняти обмеження на виїзд за кордон можна тільки за особистого візиту до військкомату. В разі неявки протягом 27 днів громадянин вважатиметься ухилянтом. Він втратить право керувати автомобілем, можливості оформити самозайнятість чи ІП, взяти кредит, а будь-які угоди з його майном буде заморожено. Нічого. В нас люди теж роками з хати не виходять і забили на ті всі кари. Цікаво що буде коли в них до бусифікації дійде. Під час попередньої мобілізації так, тільки трохи військкомат попалили. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому гпвно із тамбова, або кварталівська жаба. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 9 годин тому, US7IGN сказав: Менти не кращі до речі www.instagram.com/reel/DLo7tvcMC79/?igsh=NHk1aXF4M3FjZmk2 так це ж кур'єри Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Хто винний в усіх провалах на фронті? Із задоволенням подивився перший випуск нового ток-шоу на телеканалі "Ми-Україна", яке називається "Плюси мінуси". Ведучий, Володимир Золкін, намагається більше години копіювати свого тьозку з росії Владіміра Салавйова, і у нього непогано виходить. Тема випуску - цензура. Уважаємі експєрди в студії рішуче і одноголосно за цензуру під час війни. Це ток-шоу має подивитись кожен українець. Бажано запастись попкорном: в усіх провалах на фронті звинуватили Бутусова. Туда його! Він неправильно спланував, а потім взяв і наєбнув літній контрнаступ! Роз***ів ворогу звідки готовілось нападєніє! Мені сподобалось абсолютно все: музика, подання інформації вставками, наче це хіт-парад на М1, а не політична передача нового інформаційного мегалідора сучасносності. Єдине, що мене засмутило - відсутність згадки мого прізвища в блоці про "російське іпсо". Чудова історія, жалко шо в ній не знайшлося місця для Гнезділова. Схєралі, шановні редактори? Для чого я висю на Миротворці? Для галочки? Мене таке не устраює. Я вам шутка, штолі? З нетерпінням чекатиму наступних випусків, щоб розуміти, які наступні законодавчі ініціативи будуть внесені в парламент моїми іконами законотворення від СН: Георгієм Мазурашу та Федіром Веніславським. Прошу Вас, громадяни, не виступайте за скорочення бюджету телемарафону. Золкін перестане кушать і похудіє. Та і дивитись нам не буде шо. Джерело: https://censor.net/ua/b3579514 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 6 годин тому, МаТраС сказав: ну що господа? в них теж почнеться..херово для нас Росіянам масово блокують виїзд за кордон через повістки. Російська влада запустила реєстр електронних повісток і почала масово закривати виїзд за кордон усім, на кого військкомати виписують документи. Про це повідомляє Telegram-канал Baza. Заборона набирає чинності відразу після додавання повістки до цифрового реєстру та надсилання повідомлення про це через Держпослуги. Останнє зазвичай приходить о 6 ранку. З цього моменту зняти обмеження на виїзд за кордон можна тільки за особистого візиту до військкомату. В разі неявки протягом 27 днів громадянин вважатиметься ухилянтом. Він втратить право керувати автомобілем, можливості оформити самозайнятість чи ІП, взяти кредит, а будь-які угоди з його майном буде заморожено. Перед початком осіннього призову, який триватиме з 1 жовтня по 31 грудня, начальник Головного організаційно-мобілізаційного управління Генштабу Євген Бурдинський говорив, що електронні повістки розсилатимуться в Москві, республіці Марій Ел, Рязанській та Сахалінській областях. Проте військовозобов'язані одержать їх ще в 15 регіонах - Тверській, Псковській, Смоленській, Нижегородській, Челябінській областях, Краснодарському, Пермському, Красноярському, Хабаровському краях, у Мордовії та Бурятії, повідомили в Школі призовника. Електронні повістки розсилають не лише призовникам, але й для "уточнення даних" та виклику резервістів на збори. Заборона на виїзд із країни стосується тільки призовників, проте інші обмеження можуть застосувати в разі неявки за будь-яким порядком. Утім, причина виклику, вказана на порядку денному, може не відповідати реальній, пояснили юристи. Раніше російський диктатор Володимир Путін розпорядився, щоб 135 тис. росіян віком від 18 до 30 років. та скоро перемога ж Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 8 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: гпвно із тамбова, або кварталівська жаба. сильний чувак Кошовий, котрий не здатний до війни Художній керівник "Вечірнього Кварталу" Євген Кошовий висловився про зникнення зі сцени його колеги, гумориста й сценариста Валерія Жидкова. Так, артист до повномасштабного вторгнення набув популярності як "Тамбовський вовк" та знімався у телепроєктах. Жидков родом з РФ, але на початку великої війни розпрощався з російським громадянством на користь українського. І так само проживав з дружиною та двома дітьми в Україні, яку публічно підтримував. Проте згодом припинив виходити на зв'язок до фанів. Кошовий в коментарі "Ранок у великому місті" поділився, що під час війни він дізнався про виїзд гумориста за кордон. Проте куди саме, артист не розкрив. Тим не менш, його дії розцінює як не надто сміливу позицію. Валерій Жидков "Він не працює. Він поїхав. Не знаю, чи можна це назвати по-англійськи або ні... Я коли дізнався, що він пішов, то для мене це було несподівано. Мені сказали, що Валєра поїхав. Поїхав, та й поїхав. Значить отакий ти сильний чувак, бл*дь", - різко висловився про колегу шоумен. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Каби по Харкову. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: сильний чувак Кошовий, котрий не здатний до війни Художній керівник "Вечірнього Кварталу" Євген Кошовий висловився про зникнення зі сцени його колеги, гумориста й сценариста Валерія Жидкова. Так, артист до повномасштабного вторгнення набув популярності як "Тамбовський вовк" та знімався у телепроєктах. Жидков родом з РФ, але на початку великої війни розпрощався з російським громадянством на користь українського. І так само проживав з дружиною та двома дітьми в Україні, яку публічно підтримував. Проте згодом припинив виходити на зв'язок до фанів. Кошовий в коментарі "Ранок у великому місті" поділився, що під час війни він дізнався про виїзд гумориста за кордон. Проте куди саме, артист не розкрив. Тим не менш, його дії розцінює як не надто сміливу позицію. Валерій Жидков "Він не працює. Він поїхав. Не знаю, чи можна це назвати по-англійськи або ні... Я коли дізнався, що він пішов, то для мене це було несподівано. Мені сказали, що Валєра поїхав. Поїхав, та й поїхав. Значить отакий ти сильний чувак, бл*дь", - різко висловився про колегу шоумен. Що знач блябь поїхав? А на яких підставах? Де були поганці? Де розслідування? Кого викрили? Тож, якщо башляєш у фонд блазня, то можна? А яка такса? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 годин тому, sergio сказав: Ну я теж, коли Трамп ще весною обіцяв Китаю тарифи ввести 900 грн втратив. Відправив 20 кг міді по ціні 340грн/кг, поки дійшло Трамп тарифи пообіцяв ввести і ринки до низу. Короче порахували по 295 гмн/кг. Хтів застрелитись, але пістоля не має. 😏 Президент США Дональд Трамп володіє Bitcoin на суму приблизно на $870 мільйонів. Це робить його одним із найбільших інвесторів у криптовалюту у світі, передає Forbes, Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 годину тому, sergio сказав: А Нафіга в телефоні картка пам"яті.? В мене в попередньому Тел было 32 гб вбудованої пам" яті, поставив ще картку. Досить незручно перемикатися між вбудованою пам"ятаю і карткою. Якусь програмку довелось качати, щоби то все більш менш нормально було. фото, відeоиавтоматом йдуть на карту. тeл зламався_всe зосталось.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 минуты назад, МаТраС сказал: фото, відeоиавтоматом йдуть на карту. тeл зламався_всe зосталось.. В нових телефонах вже немає такої опції, хіба замісць сімки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 хвилини тому, МаТраС сказав: фото, відeоиавтоматом йдуть на карту. тeл зламався_всe зосталось.. Карта в рази, а іноді і на порядок повільніша за внутрішню пам'ять. А фото з відео автоматом прекрасно зберігаються в хмарі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 38 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Що знач блябь поїхав? А на яких підставах? Де були поганці? Де розслідування? Кого викрили? Тож, якщо башляєш у фонд блазня, то можна? А яка такса? можe якийсь врeдний журналіст на прeсконфeрeнціі задасть його бу шeфу цeипитання. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 10 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Карта в рази, а іноді і на порядок повільніша за внутрішню пам'ять. А фото з відео автоматом прекрасно зберігаються в хмарі. да мeні по фіг ,яка вона повільна. відос пишeш ,вонотзбeрeглось. я й нe відчув нічого. аив хмару гугл інтeрнeт трeба. або вай фай... да і нічого я в нeі нe хочу скидати... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, МаТраС сказав: да мeні по фіг ,яка вона повільна. відос пишeш ,вонотзбeрeглось. я й нe відчув нічого. аив хмару гугл інтeрнeт трeба. або вай фай... да і нічого я в нeі нe хочу скидати... Телефон без інтернету зараз - це нонсенс. А в хмару в свою можна все синхронізувати. Поставити собі той же NextCloud і не паритись за приватність. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 14 хвилин тому, sergio сказав: В нових телефонах вже немає такої опції, хіба замісць сімки. нe знаю. я в тeлeфонах дужe скромна людина і нe розумів людeй,якіивитрачають по 30000. в мeнe вони,як розхідний матeріал. той впав, той вологи у відряддeнні набрався. мeні ототфотку зробить потділу да на сайт чи тeлeграм. всe. останній самсунг а6 був. 2022 чи 230року випуску.,тотв ньому всe автоматом на карту писалось. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому знайомий пише в Кропивницькому дрони розбили тец в ночі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, dvr002 сказав: знайомий пише в Кропивницькому дрони розбили тец в ночі початок є... цe друга чи трeтя за місяць. жопа будe зимою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому іх всього 14 робило. мвнус три. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому у нашому селі напруга почала просідати в час пік. раніше було стабільно 230в, нова проводка по вулиці. зараз в час пік і в день 200В. вночі 245в. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 40 хвилин тому, МаТраС сказав: фото, відeоиавтоматом йдуть на карту. тeл зламався_всe зосталось.. а у мене сталось навпаки - вночі щось з xiaomi сталось, здохла зовнішня карта з фото за 1.5 року .. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: у нашому селі напруга почала просідати в час пік. раніше було стабільно 230в, нова проводка по вулиці. зараз в час пік і в день 200В. вночі 245в. в межах норми. +-10% Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 година тому, akineo сказав: та скоро перемога ж як у наркомана над героїном вона теж на виснаження Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому От потворо! Підриває обороноздатність країни та надію українців на сотні ракет на москву Касьянов заявив, що є викривачем і ключовим свідком у справі НАБУ щодо компанії Fire Point share.google/9RfT1lfP4oh4A1dxO Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 годину тому, akineo сказав: та скоро перемога ж Чия? Скоро - кінець війни. І ота істерика з мобілізацією в РФ - цьому свідчення. Народ має масово хотіти закінчення війни. Для цього воно все і робиться. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз