юра84 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 46 минут назад, sergio сказал: Треба провести експримент. Цікаво, що в мене було би написано в Резерв+(якби я його встановив)? Ну я коли весною прийшов у ЦНАП то при запросі у них були самі прочеркі, вони самі здивувалися кажуть Ви призрак Вас не існує))) Ну потім звернувся до военкомату там звично цей недолік швиденько виправили))))) І саме цікаве що в военкоматі ( всі документи є) я огранічено придатний а в резерве придатний Змінено 8 годин тому користувачем юра84 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 11 хвилин тому, юра84 сказав: Ну я коли весною прийшов у ЦНАП то при запросі у них були самі прочеркі, вони самі здивувалися кажуть Ви призрак Вас не існує))) Ну потім звернувся до военкомату там звично цей недолік швиденько виправили))))) І саме цікаве що в военкоматі ( всі документи є) я огранічено придатний а в резерве придатний Та ще літом всіх якось на облік поставили. Не важливо куди і як. Але далі буде цікавіше. Тільки справжні повстанці зможуть далі показувати фак системі ) today.ua/483484-sistema-znajde-vsih-uhilyantiv-u-zsu-poyasnili-yak-didzhitalizaciya-zminyuye-robotu-tck/ Змінено 8 годин тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 час назад, US7IGN сказал: Та ще літом всіх якось на облік поставили. Не важливо куди і як. Але далі буде цікавіше. Тільки справжні повстанці зможуть далі показувати фак системі ) today.ua/483484-sistema-znajde-vsih-uhilyantiv-u-zsu-poyasnili-yak-didzhitalizaciya-zminyuye-robotu-tck/ Справжні, то, як в мене сусід до 30 років вже третій рік ничкується в СТ, а батьки хавчик підвозить?! І крутить дулі системі... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 минуту назад, sergio сказал: Справжні, то, як в мене сусід до 30 років вже третій рік ничкується в СТ, а батьки хавчик підвозить?! І крутить дулі системі... Нет. Справжни , физически крепкие рожи, спокойно перемещающиеся без всяких документов, в случае мелкого шухера посылают нахер, при крупном бегут. Как правило работают дистанционно или имеют пасивный доход. И получается, все у них ладненько, попадают под раздачу законопослушные. Знаю таких много, ну никак система до них не дочапает. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 минуты назад, ks6 сказал: Нет. Справжни , физически крепкие рожи, спокойно перемещающиеся без всяких документов, в случае мелкого шухера посылают нахер, при крупном бегут. Как правило работают дистанционно или имеют пасивный доход. И получается, все у них ладненько, попадают под раздачу законопослушные. Знаю таких много, ну никак система до них не дочапает. Праетически меня описали. 😎 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 8 хвилин тому, sergio сказав: Справжні, то, як в мене сусід до 30 років вже третій рік ничкується в СТ, а батьки хавчик підвозить?! І крутить дулі системі... люди кому попало пісні складати не будуть 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 хвилини тому, ks6 сказав: попадают под раздачу законопослушные moyaosvita.com.ua/rizne/xto-takij-kapitan-ochevidnist-kep/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Праетически меня описали. 😎 gufo.me/dict/folk_phraseology/На_хитрую_жопу_есть_***_с_винтом 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 години тому, hause сказав: їхній соціальний статус цікавою. що це означає і де прописано? якщо дохід 1000 доларів + це підлягає мобілізації? а якщо 2000 ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому у знакомого син до 30років спіймали на вулиці, учебка на дронавода, відпустили додому на пару днів, не повернувся. сзч. працює в доставці. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: у знакомого син до 30років спіймали на вулиці, учебка на дронавода, відпустили додому на пару днів, не повернувся. сзч. працює в доставці. ітшник наш 20 днів гуляв по Києву, хз як не попадався. повернувся сам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 часа назад, US7IGN сказал: люди кому попало пісні складати не будуть Доречі був на його концерті вживу, на початку 90-х в театрі Заньковецької. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 6 хвилин тому, sergio сказав: Доречі був на його концерті вживу, на початку 90-х в театрі Заньковецької. а ви кажете вчителів в Україні талановитих немає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 годин тому, sergio сказав: Треба провести експримент. Цікаво, що в мене було би написано в Резерв+(якби я його встановив)? Що мішає встановити? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, МаТраС сказав: Що мішає встановити? кнопок мало 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 16 минут назад, МаТраС сказал: Що мішає встановити? Мішають бетон. Правільно писати - "заважає". 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 20 хвилин тому, sergio сказав: Мішають бетон. Правільно писати - "заважає". 😎 В Україні понад пів мільйона чоловіків ухиляються від мобілізації — офіційні дані share.google/O69sHQalzJXavWDha тобто в Україні зараз всього 3,7млн чоловіків 25-60? їм що не вистачає більше 3млн. тих хто не ухиляється? який сенс ганятися за повстанцями ухилянтами, якщо вони то помирають об підлогу, то підриваються разом з оточуючими то тікають за першої ж можливості? Змінено 3 години тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 23 хвилини тому, sergio сказав: Мішають бетон. Правільно писати - "заважає". 😎 Чуєш ти патріот мля)) Там була така мулька, що типа резерв плюс може геолокацію показувати... Типа, як почнуть вже по хатах викурювати, то легше найти . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 16 минут назад, US7IGN сказал: 10 минут назад, МаТраС сказал: Чуєш ти патріот мля)) Там була така мулька, що типа резерв плюс може геолокацію показувати... Типа, як почнуть вже по хатах викурювати, то легше найти . Коли то я був патріотом?! Мені наоборот закидають тут, шо я агент кремля або, як мінімум, зрадник 😺 Змінено 3 години тому користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 26 хвилин тому, МаТраС сказав: Там була така мулька, що типа резерв плюс може геолокацію показувати... Типа, як почнуть вже по хатах викурювати, то легше найти . Звичайний смартфон має багато чудових функцій, по яких власника знайдуть і спакують без "резервів" тощо. Кнопковий телефон цьому теж не завада. Тож "на пісок", чи "на кабель" тре ходити без мобільника 😉 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 14 хвилин тому, DmiVady сказав: Звичайний смартфон має багато чудових функцій, по яких власника знайдуть і спакують без "резервів" тощо. Кнопковий телефон цьому теж не завада. Тож "на пісок", чи "на кабель" тре ходити без мобільника 😉 І навіть по кнопочному без сімки теж знайдуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, МаТраС сказав: І навіть по кнопочному без сімки теж знайдуть. тільки якщо буде стирчати із дупи. він не скаже, але будуть знаки (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 10 хвилин тому, МаТраС сказав: І навіть по кнопочному без сімки теж знайдуть. Складно, є умови, але ... як казав мій знайомий у 14-му хлопцям на Донеччині: "нахер ти мені того сепара притащив, дай мені його мобільник" Тож посилаючи когось "нахер" в інтернетах теж не завадить думати, а чи вивезеш, якщо що) Бо, наприклад, якщо якась дівчинка, якій не сподобається тема Бездомного, серйозно образиться на нього, і прикладе небагато зусиль та грошей - то вона буде знати, чи він жує зараз ковбасу на кухні свого гуртожитку, чи вийшов у АТБ поряд. Тиждень Сноуденів об'явлено відкритим! 😉 Змінено 2 години тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 12 хвилин тому, DmiVady сказав: Складно, є умови, але ... як казав мій знайомий у 14-му хлопцям на Донеччині: "нахер ти мені того сепара притащив, дай мені його мобільник" Тож посилаючи когось "нахер" в інтернетах теж не завадить думати, а чи вивезеш, якщо що) Бо, наприклад, якщо якась дівчинка, якій не сподобається тема Бездомного, серйозно образиться на нього, і прикладе небагато зусиль та грошей - то вона буде знати, чи він жує зараз ковбасу на кухні свого гуртожитку, чи вийшов у АТБ поряд. Тиждень Сноуденів об'явлено відкритим! 😉 Як казав один знайомий, краще за все підбирати паролі зламаними пальцями власника. А кращий захист від цього коли ти нахєр нікому не потрібний. Сенека був розумний, але недостатньо. Привертати увагу до себе потрібно тільки настільки щоб максимально дорого продатися ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз