Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

8 минут назад, sergio сказал:

Ну хотя-бы. 

www.work.ua/jobs/6674068/

Эта вакансия, навернлое уже лет десять периодически висит. Я туда наверное лет семь тому на собес ходил. 

Почему так?! 🤔😉

Какая-то странная фирма. Восемь открытых вакансий от грузчика до бухгалтера. Наверное там люди не задерживаются.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

50 минут назад, DmiVady сказал:

Я не знаю(нема відповідного фаху), чи то серйозні експерти, яких залучали до написання статті, мопед не мій, але цікава версія, хоч і дуже неприємна.

Примерно так и есть. У мну сосед пол жизни на руководящих ХарьковОблЭнерго. Спрашивал его. Грит есть нюансы, но в целом план реализуемый

• Дякую 1
Посилання на коментар

53 хвилини тому, DmiVady сказав:

Я не знаю(нема відповідного фаху), чи то серйозні експерти, яких залучали до написання статті, мопед не мій, але цікава версія, хоч і дуже неприємна.

Росія хоче занурити Україну в суцільну темряву. Що означає нова тактика ударів по ГЕС і чи є загроза потопів.

В Європу будуть продавати залишки, а сєпарам лівобережним ще паркан та бетоном залити. З 2014 план ніяк не реалізують :lol:

Посилання на коментар

38 минут назад, ks6 сказал:

Какая-то странная фирма. Восемь открытых вакансий от грузчика до бухгалтера. Наверное там люди не задерживаются.

Дык я и написал, что лет семь  назад там был. 

По конструктрам, была комната метров на 20, где рядяшком сидело человек шесть. Чертили в Солиде. Короче набирали студиков, дальше по классике, никуя не знаете, мы вас учим, работайте за жрат. Студики подучиваются, начинают залупаться - на мороз. И пошла следующая итерация. Мне на моменте было сорок с копейками , их главный увидел, что со мной так не будет-ми вам передзвонимо. 😎

• Лайк 2
Посилання на коментар

3 години тому, МаТраС сказав:

Цеж вже було))

Франція готова за потреби розгорнути війська в Україні у 2026 році, – голова штабу сухопутних військ країни

1. Де саме готова: на ЛБЗ чи у Львівській області?

2. У разі повторного нападу РФ французькі війська готові воювати з російськими?

3. Якщо готові, чому зараз не воюють, не надають всю необхідну зброю? Адже Франція багато чого сама виробляє і не залежить від погодження інших країн.

Змінено користувачем XL.pro
  • Хаха 1
Посилання на коментар

17 хвилин тому, XL.pro сказав:

3. Якщо готові, чому зараз не воюють, не надають всю необхідну зброю? Адже Франція багато чого сама виробляє і не залежить від погодження інших країн.

Риторичні всі. А зброя самі собі коплять 

Посилання на коментар

та ніхто не буде воювати за чужу країну, я більше ніж впевнений, що і нато буде воювати кожен сам за себе якщо щось буде.

Посилання на коментар

7 минут назад, dvr002 сказал:

та ніхто не буде воювати за чужу країну, я більше ніж впевнений, що і нато буде воювати кожен сам за себе якщо щось буде.

софт пауер - можливий і колективно

Посилання на коментар

8 хвилин тому, dvr002 сказав:

забули як за колонії їбашилися? :lol:

Посилання на коментар

49 минут назад, XL.pro сказал:

В Буковелі. 😎

Посилання на коментар

2 години тому, ks6 сказав:

Візьміть любу торгову мережу,  фірму продаванів будь чого. Там завжди кадри валять. Зараз ті скоти звичайно опустились. І людей стали більше цінити

• Хаха 2
Посилання на коментар

Другий раз побачив сміх Буланова

Цей раз ще смішніше. Щось в нього трабл якийсь в голові

youtube.com/shorts/zoDsEuEp2hY?si=RoShLG9IFunOyzgv

Посилання на коментар

Наступного тижня в Раді зареєструють законопроєкт про малі модульні атомні реактори, — Герус під час заходу Forbes «Енергія бізнесу»

«Мета законопроєкту – відкрити ринок атомної енергетики для приватних інвестицій, щоб не лише «Енергоатом» мав можливість будувати такі об’єкти», – зазначив голова Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.

За його словами, залучення приватного бізнесу сприяє кращій динаміці інвестицій та вищим показникам ефективності проєктів.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, МаТраС сказав:

Другий раз побачив сміх Буланова

Цей раз ще смішніше. Щось в нього трабл якийсь в голові

youtube.com/shorts/zoDsEuEp2hY?si=RoShLG9IFunOyzgv

Пуля попала Штирлицу в голову. "Разрывная", — пораскинув мозгами, догадался Штирлиц

Посилання на коментар

1 час назад, dvr002 сказал:

Дуже цінна думка)))

Посилання на коментар

22 минуты назад, Propeller сказал:

Наступного тижня в Раді зареєструють законопроєкт про малі модульні атомні реактори, — Герус під час заходу Forbes «Енергія бізнесу»

«Мета законопроєкту – відкрити ринок атомної енергетики для приватних інвестицій, щоб не лише «Енергоатом» мав можливість будувати такі об’єкти», – зазначив голова Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.

За його словами, залучення приватного бізнесу сприяє кращій динаміці інвестицій та вищим показникам ефективності проєктів.

Утопия....

Посилання на коментар

Якою має бути ефективна мобілізація - Главком share.google/gTMBMPQXMYwYwhWjt

Чому вона досі не в генштабі?

• Хаха 2
Посилання на коментар

Авторитети вже теж підключилися

Армія потребує розумних і витривалих. Чому мобілізація не вирішує проблему недокомплектації бойових бригад share.google/YjZwZtlmKTMR60PlA

• Дякую 1
Посилання на коментар

3 години тому, US7IGN сказав:

В Європу будуть продавати залишки, а сєпарам лівобережним ще паркан та бетоном залити. З 2014 план ніяк не реалізують :lol:

Донт пуш зе хорсес, пане! 😝 Орлик - це Україна! :flag1:

Хто до нас з бетоном прийде, той ... (ну всі в курсі) 🧘‍♂️

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 час назад, karbo сказал:

Дуже цінна думка)))

3000 колумбійців за Україну ж воюють. Правда по 3400 ує на ніс. Але то таке. Патріотизм штука штука не дешева. Одна вишиванка ручної роботи скільки коштує. 

Посилання на коментар

1 час назад, DimaF сказал:

Утопия....

на гарячу - може й не будуть , а от на холодну - тобто ембарго , інтернування кацапів , "полювання на відьом 2" жорстка  зачистка лоялістів - так званих "друзів" - агентів кацапії , е.т.с. - запросто 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

2 минуты назад, DmiVady сказал:

Донт пуш зе хорсес, пане! 😝 Орлик - це Україна! :flag1:

Хто до нас з бетоном прийде, той ... (ну всі в курсі) 🧘‍♂️

Здається фільм Імітатор був:"Кто с мечом к нам придёт, тот с мечом от нас и уйдет." 😺

Screenshot_20251025_112831.jpg

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

Якою має бути ефективна мобілізація - Главком share.google/gTMBMPQXMYwYwhWjt

Чому вона досі не в генштабі?

Ти ба ... усього чотири роки знадобилося на те, щоб сформулювати тези та закинути у суспільство ...
Скільки років піде на втілення? :o

Змінено користувачем DmiVady
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...