Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 минуты назад, Бездомный сказал:

а навколо єльцина - жирік , бортніков , золотов , шойгу , собчак з носієм чемодану - вся імперська рать

Та тоді Росія навіть армії не мала, а ті, хто служив в армії за ніякі гроші не стріляли би українців, бо служили разом і дружили 

Треба було змінити покоління та 30 років пропаганди щоби прийти до відкритої війни

Змінено користувачем karbo
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Тільки що, Бездомный сказав:

Таджикістан , Карабах ...

Ну пачіму так спєшішь? 😂

я хотів почути аргументи по кожному.

Посилання на коментар

2 минуты назад, outdoor24 сказал:

Ну пачіму так спєшішь? 😂

я хотів почути аргументи по кожному.

На чурок в руських завжди було око 

Тобі скільки рочків, що ти ніхрена не знаєш?

Посилання на коментар

5 хвилин тому, karbo сказав:

і дружили 

uk.wikipedia.org/wiki/Кримська_криза_(1992—1994)
з такими друзями і ворогів не треба

2 хвилини тому, karbo сказав:

На чурок

Щось молдаван не в ту категорію записали.

Змінено користувачем outdoor24
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, outdoor24 сказал:

uk.wikipedia.org/wiki/Кримська_криза_(1992—1994)
з такими друзями і ворогів не треба

І де там війна?  90ті поділ сфер впливу 

Посилання на коментар

Тільки що, karbo сказав:

І де там війна? 

А де дружба? Ти у друзів теж майно крадеш?

• Дякую 1
Посилання на коментар

Только что, outdoor24 сказал:

А де дружба? Ти у друзів теж майно крадеш?

Чувак, ти 90ті застав? Там сусіди сусідів рекетували 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, karbo сказав:

Там сусіди сусідів рекетували

Якесь у тебе схиблене уявлення про дружбу.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, outdoor24 сказал:

Якесь у тебе схиблене уявлення про дружбу.

Головне пропогандоськими лозунгами мозок не засраний 

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 години тому, DimaF сказав:

Ага, як Портнова, так защемили, шо аж кушать не мог.......клоуны дрыснявые....

Був діалог Портнікова з якимсь російським опозиціонером. Вони прийшли до такого висновку. Ви можете думати, що хочете, але, думаю, у них більше інформації, щоб зробити такий висновок. Вони якраз і обговорювали той момент, коли пуйла перемкнуло і він вирішив воювати повномасштабно.

52 хвилини тому, yukon сказав:

Навіть якщо це все правда. Ви дійсно вважаєте, що воно було того варте? Смерті, розруха, війн.... Може все ж таки краще хай би були канали кацапські тб прмийки, і шоколадний барига?

А війна почалася в 2014-ому і питання її продовження було не "якщо", а "коли". Медведчук з його каналами ще був, коли Порошенка вже і не було. І мінські домовленності і особисті домовленності пуйла і Порошенка були. І як ото в кацапській дитячій казці про царя  з підміною синів, коли йому з колодязя рука чорта - "Должоооок" Тільки вже пуйло питав обіцяне не в Порошенка, а в Зеленського. А коли Зеленський зрозумів до чого це призведе і відмовився - тоді все і почалося. У пуйла, як зараз і у Трампа(надіюся) лопнуло терпіння.

image.thumb.png.869a53a122d9a4e2b66d6830c084a090.png

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

А війна почалася в 2014-ому і питання її продовження було не "якщо", а "коли". Медведчук з його каналами ще був, коли Порошенка вже і не було. І мінські домовленності і особисті домовленності пуйла і Порошенка були. І як ото в кацапській дитячій казці про царя  з підміною синів, коли йому з колодязя рука чорта - "Должоооок" Тільки вже пуйло питав обіцяне не в Порошенка, а в Зеленського. А коли Зеленський зрозумів до чого це призведе і відмовився - тоді все і почалося. У пуйла, як зараз і у Трампа(надіюся) лопнуло терпіння.

Трошхи уточню. Порошенко, як досвідчений політик, нічого конкретного чорту не обіцяв, і той мінський процес міг-би успішно тягнутись ще десять років. Але дурний блазень подивився в очі чорту та підписв з ним угоду (формулу Штайнмаєра), після чого прилюдно "кинув" того чорта в Парижі. Мені просто цікаво, на що він взагалі після того розраховував, що чорт пробачить свого боржника?

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 години тому, XL.pro сказав:

Чемодан, вокзал, до Потрошителя)))

десь в коловороті подій, на початку повномаштабки хтось писав такі компліменти потрошителю.типа,: він,як безумний макс десь летів по бамбасу і там чуть його не розхерячили, але він дійшов до цілі...
Що то було?)

Посилання на коментар

4 години тому, Вячеслав63 сказав:

Навпаки, він думав, що з Зеленським все "порішає". А ось коли зелена влада арештувала Медведчука, закрила його 3 прокацапські тб-помийки, які, думаю, відкриті були за згоди попередньої влади по мінському договорняку, то пуйло зрозумів, що мирно вернути Україну в свою орбіту не вийде і став готуватися до війни. Це не мої висновки, а деяких відомих експертів, але я з ними згоден. 

дак медведчука заарештували ж в квітні після вторгнення) тобото,вони почали в квітні 22 до віни готуватись?) Бать, склероз?)

Посилання на коментар

3 години тому, vadimv сказав:

"Вы хотите войны? Будет вам война!" © мертветчук євромайданівцям, які прийшли до нього під маєток

мудрОО-мудрО)

Посилання на коментар

3 години тому, Danylo Ivanov сказав:

Саме смішне - ці довбні його навіть не судили. Тобто, у випадку реваншу, Мертвечук може повернутись назад на цілком законно.

може, але не повернеться. о времєна, о нраві ,о понят я.. думаю, 2 фпв достатньо буде від добрих людей...час броньованих мерседесів пройшов)))

Посилання на коментар

2 години тому, Бездомный сказав:

напад був  неминучим з 1991 року

кучма,хоч і чмо,але тоді стойко так з тузлою...не час тоді був їм

Посилання на коментар

2 години тому, Бездомный сказав:

тут - у ЩШ - була українка , яка мала шлюб з індюком - задовго до війни 

... вона робила добрі справи..так що промовчим

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

1 час назад, МаТраС сказал:

... вона робила добрі справи..так що промовчим

та я ж не засуджую 

просто констатував  наявний  факт

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

15 годин тому, outdoor24 сказав:

Куди виповзав? Хто виповзав?

розкажи краще хто у 2015 році прийняв незаконні санкції проти МСЛ (які скасував Європейський суд) і цим самим започаткував традицію запровадження санкцій проти незручних компаній чи осіб?

За даними NYT, Fire Point займалася кастингами для кіно- та телевізійних виробництв. Крім того, чинна головна технічна директорка компанії Ірина Терех очолювала компанію зі створення бетонних вуличних виробів.

Газета повідомила, що компанія походить з індустрії, де працював до президентства Володимир Зеленський. Зокрема, назва Fire Point фігурувала в титрах фільму «Вісім найкращих побачень» із Зеленським у головній ролі.

«Її юридично зареєстрований власник, Єгор Скалига, є головним виконавчим директором іншої компанії, At Point, яка займається пошуком локацій для зйомок», – повідомило NYT.

Станом на 2025 рік Fire Point є одним із найбільших підрядників для ЗСУ та отримала контракти на близько 1 млрд доларів. NYT повідомила, що цьогоріч контракти з компанією становлять близько 10% витрат України на оборонні закупівлі.

Нагадаємо, у серпні київське видання Kyiv Independent повідомило, що НАБУ розслідує діяльність Fire Point – за даними газети, правоохоронці підозрюють компанії у введенні уряду в оману. За даними Kyiv Independent, у 2024 році фірма продала Міноборони далекобійні безпілотники FP-1 на 13,2 млрд грн. Крім того, в НАБУ вивчають можливу причетність до компанії наближеного до президента України Володимира Зеленського та співвласника «Квартал 95» Тимура Міндіча.

У Fire Point підтвердили розслідування бюро. Втім, згодом у пресслужбі НАБУ та САП повідомили, що не ведуть розслідування щодо «згаданої у медіа ракети “Фламінго”».

zaxid.net/news/

Отака hujn'a , малята.

Посилання на коментар

12 годин тому, Canton сказав:

инфантильными дебилами не

Сначала они голосоют за клоуна, потом клоун 10% оборонного бюджета перекачивает в карманную компанию по производству бетона... Или чего там? Какая разница...

Посилання на коментар

41 хвилину тому, Бездомный сказав:

та я ж не засуджую 

просто констатував  наявний  факт

був у нас тут хлопець інвалід. я йому трохи поміг. а в неї більші можливості були...
до речі, коли почалась війна, я жрав сало з пшеничкою і він приїхав і 100 євро мені дав... от так..

Посилання на коментар

11 годин тому, Вячеслав63 сказав:

Український народ - інфантильні дебіли

А кто выбрал клоуна гетманом во время войны? Марсиане?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...