Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

7 минут назад, vadimv сказал:

Ще раз - чого ти поперся до Чікаго замісь хабаровська до своїх братів-руських?

Я вільна людина і сам роблю свій вибір. 

Чи є там якісь мої родичі? Мабуть що є. 

Чи хотів би я жити в Росії? Скоріше за все ні, бо був там і це не моє.

Хоча багато знайомих і досі там проживають. Режими приходять і відходять, люди залишаються. 

Наці в Німеччині ніяк не заважають жидам туди пертись на постійне проживання))

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 години тому, karbo сказав:

Технічна мова була руська. І що? Це ніяк не створювало ворожнечу між руськими та українцями.

що то за мова русЬка?

Посилання на коментар

Я вільна людина і сам роблю свій вибір.

Досить дивний вибір - чомусь не на користь своїх братішек 

Чи хотів би я жити в Росії? Скоріше за все ні, бо був там і це не моє.

Як це не твоє, коли воно тобі так подобається? Чи воно тобі подобається лише на відстані, як типовому совку?

І якщо воно не твоє, то хулі ти тут розпинаєшся про дружбу з харошими руськімі? Їхай дружи.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dr.Yura сказав:

що то за мова русЬка?

Це мабуть та, де кульман, рейсфедер і штангенциркуль.

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 часа назад, karbo сказал:

Чому Росія 30 років не нападала?  Можна же було зразу після розпаду СРСР забрати назад Україну, тим більше руських в Україні тоді було чи не 50% 

Спочатку все ніби  йде накатом, за слабим імпульсом; раша почала відверто антиукраїнську діяльність з торгових війн проти харчової промисловости, особливо молочної та м'ясної продукції, потім протистояння  отримало розвиток і у фінансовій сфері - на українські платіжні засоби  накладали прогресуючий знижувальний коефіцієнт, який все більше і більше знецінював ці засоби.

А при становленні рф стояв єльцін, який сам не особливо вирізнявся антиукраїнськими настроями. Двіжуху починали мер маскви лужков та губер Кубані ткачов. За Севастополь і Тузлу рашики вже вчепились, а в Таллінні стояв дивізіон совбалтфлоту, на харчування складу якого грошей масква переставала виділяти. Актуальний претендент на масковский трон путін тоді ще нічого не відав за опуси батька сучасного рашанаціоналізму Їльіна і більше переймався варіантами  переправки німецького секонд-хенду з Дрездена до рідного ленінбургу.

На фото - короткий період кінця початкової фази відносин.

_0005.jpg

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

24 минуты назад, vadimv сказал:

Ще раз - чого ти поперся до Чікаго замісь хабаровська до своїх братів-руських?

Я тобі про реальну ситуацію тоді, ти у відповідь якусь муйню пишеш))) 

При чому тут моє місце проживання до відсутності будь-якої ворожнечі між руськими та українцями в ті часи?))

У тебе все нормально? До психіатра не треба?)))

Посилання на коментар

1 минуту назад, kim chen lhoran сказал:

Спочатку все ніби се йде накатом, за слабим імпульсом; раша почала відверто антиукраїнську діяльність з торгових війн проти харчової промисловости, особливо молочної та м'ясної продукції, потім протистояння  отримало розвиток і у фінансовій сфері - на українські платіжні засоби  накладали прогресуючий знижувальний коефіцієнт, який все більше і більше знецінював ці засоби.

А при становленні рф стояв єльцін, який сам не особливо вирізнявся антиукраїнськими настроями. Двіжуху починали мер маскви лужков та губер Кубані ткачов. За Севастополь і Тузлу рашики вже вчепились, а в Таллінні стояв дивізіон совбалтфлоту, на харчування складу якого грошей масква переставала виділяти. Актуальний претендент на масковский трон путін тоді ще нічого не відав за опуси батька сучасного рашанаціоналізму Їльіна і переймався варіантами  переправки німецького секонд-хенду з Дрездена до рідного ленінбургу.

На фото - короткий період кінця початкової фази відносин.

_0005.jpg

Проводили цю роботу 30 років, а я хіба не про це?))

Посилання на коментар

1 хвилину тому, karbo сказав:

Проводили цю роботу 30 років

ну які ж 30 років, якщо перші наїзди були щодо чорноморського флоту вже у 1991.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Я тобі про реальну ситуацію тоді, ти у відповідь якусь муйню пишеш))) 

Я тобі пишу, що ті, кому подобаються руські, повинні жити серед них. Ібо нє***. По-моему досить логічно.

При чому тут моє місце проживання до відсутності будь-якої ворожнечі між руськими та українцями в ті часи?))

Ну тобі ж подобаються руські братішкі-однополчани. Ото і єхай до них на***.  

У тебе все нормально? До психіатра не треба?)))

У мене все нормально, я якщо чогось не люблю (наприклад, зиму) - то і не розписую, яка вона класна - руськая зіма.

До психіатра мені не треба - мене не трусить, як деяких тут, і пігулок від стресу я не вживаю )

• Лайк 5
Посилання на коментар

1 минуту назад, vadimv сказал:

тобі пишу, що ті, кому подобаються руські, повинні жити серед них. Ібо нє***. По-моему досить логічно.

Ти вже як дятел))))

Я про температуру тоді, яким тут хреном моє місце проживання нині?))

Дядя ти дурак?)))

Посилання на коментар

3 минуты назад, vadimv сказал:

мене все нормально, я якщо чогось не люблю (наприклад, зиму) - то і не розписую, яка вона класна - руськая зіма.

До психіатра мені не треба - мене не трусить, як деяких тут, і пігулок від стресу я не вживаю )

Я жив при температурі -45 градусів, якщо я це написав, то я зобов'язаний згідно твоєї тупості жити так все своє життя?)))

Посилання на коментар

17 минут назад, vadimv сказал:

Як це не твоє, коли воно тобі так подобається? Чи воно тобі подобається лише на відстані, як будь-якому совку?

І якщо воно не твоє, то хулі ти тут розпинаєшся про дружбу з харошими руськімі? Їхай дружи.

Мені подобався мир і дружба між людьми. І зараз подобається, може саме тому я в США 

Змінено користувачем karbo
  • Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, karbo сказав:

Я жив при температурі -45 градусів, якщо я це написав, то я зобов'язаний згідно твоєї тупості жити так все своє життя?)))

Якщо ти розписуєш це як комфортні умови життя - то так, ти маєш жити в цих умовах. Інакше ти брехло.

Тільки що, karbo сказав:

Мені подобався мир і дружба між людьми. І зараз подобається, може саме тому я в США 

А ти мабуть не доганяєш, що так звані "мир і дружба" (а насправді совкова окупація), яким ти доречі складав присягу прислужувати - це той самий окупаційний режим, який зараз вбиває українців.

Хоча кого я це питаю - совка, для якого Україна=совок, а родичі-повстанці воювали проти України...

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Только что, vadimv сказал:

Якщо ти розписуєш це як комфортні умови життя - то так, ти маєш жити в цих умовах. Інакше ти брехло.

Таки дурак 

Посилання на коментар

2 часа назад, vadimv сказал:

Чечню згадай, Дудаэва у совковій формі, вчорашнього однополчанина

Аслан Масхадов -  полковник  кадрової  радянської  армії 

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, karbo сказав:

Таки дурак 

Це мабуть краще, ніж патологічне брехло, яке проповідує дружбу з вбивцями.

Посилання на коментар

Це мабуть краще, ніж патологічне брехло, яке проповідує дружбу з вбивцями.

Дружба була між звичайними людьми яким пох на національну належність 

Посилання на коментар

Дружба була між звичайними людьми яким пох на національну належність 

Про яку "дружбу" ти тут заливаєш, коли українці завжди були для кацапів людьми другого сорту, десь між свинею і городнім опудалом у шароварах?

Тебе твої "друзі" ніколи не називали кугутом за твою мову?

• Лайк 1
Посилання на коментар

Про яку "дружбу" ти тут заливаєш, коли українці завжди були для кацапів людьми другого сорту, десь між свинею і городнім опудалом у шароварах?

Тебе твої "друзі" ніколи не називали кугутом за твою мову?

Закінчую з ідіотом дискутувати)))

Посилання на коментар

Ситуація наступна:

- Зеленський взяв і пообіцяв 1 гігават електроенергії.

- його міністр енергетики Галущенко поховав обіцянку Зеленського і зробив лише 15% від гігавата.

- екс-керівник Укренерго Кудрицький розповів про це публічно. До речі, його звільнення на вимогу Галущенка, погано сприйняли в наших країнах-партнерах.

- Кудрицький отримав кримінальну справу від ДБР, Державного бюро репресій. Перед тим нацполіція і ДБР шахрайським шляхом видурили у нього заблокований телефон (під приводом перевірки статусу в Резерв+)

- міністр енергетики Галущенко після зриву обіцянки президента і низки корупційних скандалів став міністром юстиції.

…будівництво країни мрій Зеленського тривало сьомий рік…(С)

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, karbo сказав:

Закінчую з ідіотом дискутувати)))

Закінчуй, бо тобі ж нічого відповісти, крім тупих побрехеньок про "дружбу народів".

Посилання на коментар

1 минуту назад, vadimv сказал:

Закінчуй, бо тобі ж нічого відповісти, крім тупих побрехеньок про "дружбу народів".

Насильно одружувалися українці з руськими. Я це точно знаю)))))

Посилання на коментар

Жалкую, що не дочув докладно, тільки закінчення повідомлення, а мова йшла про заборону  у ЄС  застосування 25-ого кадру.

Посилання на коментар

"Відчуття несправедливості

За усередненими даними соціологічних опитувань і просто за моїми особистими враженнями, головною емоцією, якою повністю просякнуто все українське суспільство, наразі є відчуття несправедливості.

Повної. На всіх щаблях. У всіх сферах - від армії й до цивільного життя. В незалежності від політичних переконань, віку, професії, регіону проживання.

Чимало людей назвуть різні підстави для неї (хоча у абсолютної більшості це - корупція). Але емоція - одна й та сама.

На моїй пам'яті подібні настрої були двічі. В 2013-му та у 2017-2018 роках.

Не суть вже, чи були тоді і чи є зараз реальні підстави для цих настроїв. Я - саме про їх рівень і накал.

З одного боку, такі настрої є рушійною силою змін. З іншого - порівнювати нинішню ситуацію з тим, що було 6 і, тим більше, 12 років тому - абсолютно безглуздо.

Не варто автоматично очікувати нового Майдану чи електоральної революції.

Але ризикну зробити єдиний прогноз. Оце відчуття несправедливості в будь-якому разі знайде вихід назовні. І зупинити цей потік штучними методами політтехнологій, перебиванням інформприводів чи зміною статистів й пошуком цапів-відбувайл вже не вийде.

Найгірше те, що дуже важко спрогнозувати, у що саме цей потік виллється. Але виллється неодмінно." Джерело: https://censor.net/ua/b3582132

• Лайк 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...