karbo Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 7 минут назад, vadimv сказал: Ще раз - чого ти поперся до Чікаго замісь хабаровська до своїх братів-руських? Я вільна людина і сам роблю свій вибір. Чи є там якісь мої родичі? Мабуть що є. Чи хотів би я жити в Росії? Скоріше за все ні, бо був там і це не моє. Хоча багато знайомих і досі там проживають. Режими приходять і відходять, люди залишаються. Наці в Німеччині ніяк не заважають жидам туди пертись на постійне проживання)) Змінено 9 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 години тому, karbo сказав: Технічна мова була руська. І що? Це ніяк не створювало ворожнечу між руськими та українцями. що то за мова русЬка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 2 години тому, karbo сказав: Я вільна людина і сам роблю свій вибір. Досить дивний вибір - чомусь не на користь своїх братішек 2 години тому, karbo сказав: Чи хотів би я жити в Росії? Скоріше за все ні, бо був там і це не моє. Як це не твоє, коли воно тобі так подобається? Чи воно тобі подобається лише на відстані, як типовому совку? І якщо воно не твоє, то хулі ти тут розпинаєшся про дружбу з харошими руськімі? Їхай дружи. Змінено 7 годин тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 хвилину тому, Dr.Yura сказав: що то за мова русЬка? Це мабуть та, де кульман, рейсфедер і штангенциркуль. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 2 часа назад, karbo сказал: Чому Росія 30 років не нападала? Можна же було зразу після розпаду СРСР забрати назад Україну, тим більше руських в Україні тоді було чи не 50% Спочатку все ніби йде накатом, за слабим імпульсом; раша почала відверто антиукраїнську діяльність з торгових війн проти харчової промисловости, особливо молочної та м'ясної продукції, потім протистояння отримало розвиток і у фінансовій сфері - на українські платіжні засоби накладали прогресуючий знижувальний коефіцієнт, який все більше і більше знецінював ці засоби. А при становленні рф стояв єльцін, який сам не особливо вирізнявся антиукраїнськими настроями. Двіжуху починали мер маскви лужков та губер Кубані ткачов. За Севастополь і Тузлу рашики вже вчепились, а в Таллінні стояв дивізіон совбалтфлоту, на харчування складу якого грошей масква переставала виділяти. Актуальний претендент на масковский трон путін тоді ще нічого не відав за опуси батька сучасного рашанаціоналізму Їльіна і більше переймався варіантами переправки німецького секонд-хенду з Дрездена до рідного ленінбургу. На фото - короткий період кінця початкової фази відносин. Змінено 8 годин тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 24 минуты назад, vadimv сказал: Ще раз - чого ти поперся до Чікаго замісь хабаровська до своїх братів-руських? Я тобі про реальну ситуацію тоді, ти у відповідь якусь муйню пишеш))) При чому тут моє місце проживання до відсутності будь-якої ворожнечі між руськими та українцями в ті часи?)) У тебе все нормально? До психіатра не треба?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 минуту назад, kim chen lhoran сказал: Спочатку все ніби се йде накатом, за слабим імпульсом; раша почала відверто антиукраїнську діяльність з торгових війн проти харчової промисловости, особливо молочної та м'ясної продукції, потім протистояння отримало розвиток і у фінансовій сфері - на українські платіжні засоби накладали прогресуючий знижувальний коефіцієнт, який все більше і більше знецінював ці засоби. А при становленні рф стояв єльцін, який сам не особливо вирізнявся антиукраїнськими настроями. Двіжуху починали мер маскви лужков та губер Кубані ткачов. За Севастополь і Тузлу рашики вже вчепились, а в Таллінні стояв дивізіон совбалтфлоту, на харчування складу якого грошей масква переставала виділяти. Актуальний претендент на масковский трон путін тоді ще нічого не відав за опуси батька сучасного рашанаціоналізму Їльіна і переймався варіантами переправки німецького секонд-хенду з Дрездена до рідного ленінбургу. На фото - короткий період кінця початкової фази відносин. Проводили цю роботу 30 років, а я хіба не про це?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 хвилину тому, karbo сказав: Проводили цю роботу 30 років ну які ж 30 років, якщо перші наїзди були щодо чорноморського флоту вже у 1991. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 хвилину тому, karbo сказав: Я тобі про реальну ситуацію тоді, ти у відповідь якусь муйню пишеш))) Я тобі пишу, що ті, кому подобаються руські, повинні жити серед них. Ібо нє***. По-моему досить логічно. 1 хвилину тому, karbo сказав: При чому тут моє місце проживання до відсутності будь-якої ворожнечі між руськими та українцями в ті часи?)) Ну тобі ж подобаються руські братішкі-однополчани. Ото і єхай до них на***. 1 хвилину тому, karbo сказав: У тебе все нормально? До психіатра не треба?))) У мене все нормально, я якщо чогось не люблю (наприклад, зиму) - то і не розписую, яка вона класна - руськая зіма. До психіатра мені не треба - мене не трусить, як деяких тут, і пігулок від стресу я не вживаю ) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 минуту назад, vadimv сказал: тобі пишу, що ті, кому подобаються руські, повинні жити серед них. Ібо нє***. По-моему досить логічно. Ти вже як дятел)))) Я про температуру тоді, яким тут хреном моє місце проживання нині?)) Дядя ти дурак?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 3 минуты назад, vadimv сказал: мене все нормально, я якщо чогось не люблю (наприклад, зиму) - то і не розписую, яка вона класна - руськая зіма. До психіатра мені не треба - мене не трусить, як деяких тут, і пігулок від стресу я не вживаю ) Я жив при температурі -45 градусів, якщо я це написав, то я зобов'язаний згідно твоєї тупості жити так все своє життя?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 17 минут назад, vadimv сказал: Як це не твоє, коли воно тобі так подобається? Чи воно тобі подобається лише на відстані, як будь-якому совку? І якщо воно не твоє, то хулі ти тут розпинаєшся про дружбу з харошими руськімі? Їхай дружи. Мені подобався мир і дружба між людьми. І зараз подобається, може саме тому я в США Змінено 8 годин тому користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 5 хвилин тому, karbo сказав: Я жив при температурі -45 градусів, якщо я це написав, то я зобов'язаний згідно твоєї тупості жити так все своє життя?))) Якщо ти розписуєш це як комфортні умови життя - то так, ти маєш жити в цих умовах. Інакше ти брехло. Тільки що, karbo сказав: Мені подобався мир і дружба між людьми. І зараз подобається, може саме тому я в США А ти мабуть не доганяєш, що так звані "мир і дружба" (а насправді совкова окупація), яким ти доречі складав присягу прислужувати - це той самий окупаційний режим, який зараз вбиває українців. Хоча кого я це питаю - совка, для якого Україна=совок, а родичі-повстанці воювали проти України... Змінено 8 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Только что, vadimv сказал: Якщо ти розписуєш це як комфортні умови життя - то так, ти маєш жити в цих умовах. Інакше ти брехло. Таки дурак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 часа назад, vadimv сказал: Чечню згадай, Дудаэва у совковій формі, вчорашнього однополчанина Аслан Масхадов - полковник кадрової радянської армії 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 4 хвилини тому, karbo сказав: Таки дурак Це мабуть краще, ніж патологічне брехло, яке проповідує дружбу з вбивцями. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Только что, vadimv сказал: Це мабуть краще, ніж патологічне брехло, яке проповідує дружбу з вбивцями. Дружба була між звичайними людьми яким пох на національну належність Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 хвилину тому, karbo сказав: Дружба була між звичайними людьми яким пох на національну належність Про яку "дружбу" ти тут заливаєш, коли українці завжди були для кацапів людьми другого сорту, десь між свинею і городнім опудалом у шароварах? Тебе твої "друзі" ніколи не називали кугутом за твою мову? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Только что, vadimv сказал: Про яку "дружбу" ти тут заливаєш, коли українці завжди були для кацапів людьми другого сорту, десь між свинею і городнім опудалом у шароварах? Тебе твої "друзі" ніколи не називали кугутом за твою мову? Закінчую з ідіотом дискутувати))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Ситуація наступна: - Зеленський взяв і пообіцяв 1 гігават електроенергії. - його міністр енергетики Галущенко поховав обіцянку Зеленського і зробив лише 15% від гігавата. - екс-керівник Укренерго Кудрицький розповів про це публічно. До речі, його звільнення на вимогу Галущенка, погано сприйняли в наших країнах-партнерах. - Кудрицький отримав кримінальну справу від ДБР, Державного бюро репресій. Перед тим нацполіція і ДБР шахрайським шляхом видурили у нього заблокований телефон (під приводом перевірки статусу в Резерв+) - міністр енергетики Галущенко після зриву обіцянки президента і низки корупційних скандалів став міністром юстиції. …будівництво країни мрій Зеленського тривало сьомий рік…(С) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Тільки що, karbo сказав: Закінчую з ідіотом дискутувати))) Закінчуй, бо тобі ж нічого відповісти, крім тупих побрехеньок про "дружбу народів". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 минуту назад, vadimv сказал: Закінчуй, бо тобі ж нічого відповісти, крім тупих побрехеньок про "дружбу народів". Насильно одружувалися українці з руськими. Я це точно знаю))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Та на цьому форумі через одного як не мама руська, то батько))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Жалкую, що не дочув докладно, тільки закінчення повідомлення, а мова йшла про заборону у ЄС застосування 25-ого кадру. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому "Відчуття несправедливості За усередненими даними соціологічних опитувань і просто за моїми особистими враженнями, головною емоцією, якою повністю просякнуто все українське суспільство, наразі є відчуття несправедливості. Повної. На всіх щаблях. У всіх сферах - від армії й до цивільного життя. В незалежності від політичних переконань, віку, професії, регіону проживання. Чимало людей назвуть різні підстави для неї (хоча у абсолютної більшості це - корупція). Але емоція - одна й та сама. На моїй пам'яті подібні настрої були двічі. В 2013-му та у 2017-2018 роках. Не суть вже, чи були тоді і чи є зараз реальні підстави для цих настроїв. Я - саме про їх рівень і накал. З одного боку, такі настрої є рушійною силою змін. З іншого - порівнювати нинішню ситуацію з тим, що було 6 і, тим більше, 12 років тому - абсолютно безглуздо. Не варто автоматично очікувати нового Майдану чи електоральної революції. Але ризикну зробити єдиний прогноз. Оце відчуття несправедливості в будь-якому разі знайде вихід назовні. І зупинити цей потік штучними методами політтехнологій, перебиванням інформприводів чи зміною статистів й пошуком цапів-відбувайл вже не вийде. Найгірше те, що дуже важко спрогнозувати, у що саме цей потік виллється. Але виллється неодмінно." Джерело: https://censor.net/ua/b3582132 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз