Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

6 годин тому, DmiVady сказав:

ми вміємо рахувати ...

6 годин тому, DmiVady сказав:

1 000 000 000,0/10 000,0 = 44 940,0

Не дуже схоже, що вмієте, але для вентилятора підійде.

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Єрмак вирушає до Лондона, де планує зустрітися із Залужним, - ЗМІ Джерело: censor.net/ua/n3585741

• Хаха 2
Посилання на коментар

З життя одного Рьошика, або Як обнальник Міндіча став займатись ракетами Fire point Джерело: https://censor.net/ua/r3585720

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

З життя одного Рьошика, або Як обнальник Міндіча став займатись ракетами Fire point Джерело: https://censor.net/ua/r3585720

і що цікаво, генеральний конструктор і власник Fire point дуже позитивно відгукується про цього персонажа...   Фурсенко покинув високоплачувану посаду на минулій роботі і як справжній патріот в такий відповідальний момент почав працювати на благо країни на Fire point... а тут такий наклеп. 😭

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

9 годин тому, SantehnikPPR100 сказав:

Шо вы тут(?)... Сегодня опять комб.ат намечается...

ЛЕТЯТ КАЛИБРЫ и КИНЖАЛЫ🤬

• Дякую 1
Посилання на коментар

14 годин тому, DmiVady сказав:

Пригадалося ...
У 2005-му одна з моїх подруг (гарна та розумна дівчинка) поїхала до Київа і знайшла місце в обслузі Ющенка. Звісно за рік вона перейшла на "ющенко-українську мову", як раз тоді в Києві рідна мова (в вигляді западенського діалекту/суржику) увійшла до моди

Ющенко не толерував західний діалект, і та й будь-який, бо сам він із сумської області. Наразі у мові практично відсутні територіальні відмінності, і мають мінімальний вплив, хоча діалекти збагачують мову

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

"Треба створити уряд національної гідності", - "слуга народу" Маріковський

Нардеп "Слуги народу" Олександр Маріковський вважає за необхідне створити уряд національної гідності.

Декілька днів тому я набрав декільком колегам із різних фракцій. Щоб переконатися, що усі однаково та адекватно собі оцінюють розмір дна, на якому ми зараз опинилися.

І про які заходи збереження Держави може йтися, коли нападають на вищі щаблі влади воюючої держави.

Я думаю, що тут потрібно шукати не просто уряд національної єдності, а створювати уряд НАЦІОНАЛЬНОЇ ГІДНОСТІ!" - зазначив парламентар. Джерело: https://censor.net/ua/n3585762

потужно 

• Хаха 2
Посилання на коментар

14 блогерів, які відбілювали Офіс Президента в перші дні "Міндічгейту". ВIДЕО Джерело: https://censor.net/ua/v3585760

Першими Мороз згадує власника ютуб-каналу "Ісландія" Володимира Петрова та його колегу Сергія Іванова, а також політичного коментатора каналу Валентина Гладких. Джерело: https://censor.net/ua/v3585760

не помітив тут номерного. мабуть дуже дрібний посіпака 

Посилання на коментар

5 минут назад, Vitaliy67 сказал:

А можно поконкретнее 

Багатоповерхівку знесло, ймовірно збитою ракетою. 

Посилання на коментар

4 минуты назад, murava сказал:

Согласен.

В принципе ничего необычного 

Посилання на коментар

11 хвилин тому, murava сказав:

ймовірно збитою ракетою.

звісно що тільки так, бо кацапські ракєти найточніші, вони завжди влучають в ціль, тому що куди влучили, там і ціль.

Сєрьожа НКВД теж на початку 2022 розказував тут, що в будинки в Києві наші ракети прилітали.

і в Дніпрі під'їзд теж збитою знесло, ага. :pozor:

• Лайк 2
Посилання на коментар

24 хвилини тому, murava сказав:

Збита вона чи не збита - все одно в тому, що ця ракета опинилася у небі над Тернополем, винні лише російські терористи.

• Лайк 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, outdoor24 сказав:

звісно що тільки так, бо кацапські ракєти найточніші, вони завжди влучають в ціль, тому що куди влучили, там і ціль.

Сєрьожа НКВД теж на початку 2022 розказував тут, що в будинки в Києві наші ракети прилітали.

і в Дніпрі під'їзд теж збитою знесло, ага. :pozor:

Дивно, а по ТЕС і трансформаторам влучно прилітають. Ні, проблеми з точністю там є, але заперечувати, що ракети/шахеди іноді попадають в жилі будинки внаслідок дії РЕБ або збиття я б не став.

Хоча, я впевнений, ви підтримуєте теорію, що кацапи спеціально цілять в жилі будинки для терору населення. Тільки от я ні разу не чув, щоб в Києві прилітало по Харківському чи Позняках. Хоча враховуючи оті мурашники і щільність забудови, то жертв там було б на порядок більше ніж при попаданні в якусь хрущовку на Солом'янці. Та й ППО в тих районах, думаю, відсутнє, бо вони нахер кацапам не потрібні. Можна валить житлові будинки пачками.

Посилання на коментар

43 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

14 блогерів, які відбілювали Офіс Президента в перші дні "Міндічгейту". ВIДЕО Джерело: https://censor.net/ua/v3585760

Першими Мороз згадує власника ютуб-каналу "Ісландія" Володимира Петрова та його колегу Сергія Іванова, а також політичного коментатора каналу Валентина Гладких. Джерело: https://censor.net/ua/v3585760

не помітив тут номерного. мабуть дуже дрібний посіпака 

Іванов, петров настоящее украинские фамилии.

Они тут, чтобы посмотреть местные достопримечательности, башни, шпили?

Посилання на коментар

11 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Тільки от я ні разу не чув, щоб в Києві прилітало по Харківському чи Позняках. Хоча враховуючи оті мурашники і щільність забудови, то жертв там було б на порядок більше ніж при попаданні в якусь хрущовку на Солом'янці. Та й ППО в тих районах, думаю, відсутнє, бо вони нахер кацапам не потрібні. Можна валить житлові будинки пачками.

Не чув це не значить що не прилітало та не прилітає зараз. Як правило це верхні поверхи. Може будували краще. Спитайте електриків як штробити на Харьківскому.

Змінено користувачем AOZ1
  • Лайк 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Тільки от я ні разу не чув, щоб в Києві прилітало по Харківському чи Позняках

Та шо ви гаварітє. А нещодавній прильот біля Дарницького ринку?

і я підтримую теорію, що Мурава має сидіти у своїй Румунії і не ***іти.

Посилання на коментар

4 минуты назад, outdoor24 сказал:

То не по житловим домам. Там промзону з весни разбирають.

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, AOZ1 сказав:

То не по житловим домам.

Ніхєрассє не по житловим, хрущ знесли

Посилання на коментар

2 минуты назад, outdoor24 сказал:

Ніхєрассє не по житловим, хрущ знесли

Ну Азербайджанску амбасаду теж снесли, але цілили в Артема. В неділю їхав бачив це... А на Соломенці там конкретно по домам шмаляють, де нічого навколо нема. 

Посилання на коментар

Ο 7.40 ракета.поруч пролетіл, і іпанула менше ніж через хвилину. Попали в якись логістичний центр. Димить, що з половини Львова видно. Писали в ТГ , що 30-40 ракет на захід летіло. Думав повний армагедон буде. 

Посилання на коментар

8 хвилин тому, outdoor24 сказав:

Якщо ви про 28 серпня, то то не Позняки, там стара забудова, влучили якраз в п'ятиповерхівку. 

Якщо б мені треба було організувати терор населення, то я б цілив по будинкам 15+ поверхів.

Посилання на коментар

в старих будівлях, ті що не монолітні, хрущовки, панельки,  пошкоджень більше . просто підізд цілий може впасти.  а вони не мають багато поверхів. 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...