Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 28 минут назад, sergio сказал: Та Каца вчера посмотрел, вроде для путина тоже особо не фонтан. Ну и самый главный вопрос каковы гарантии безопасности от трумпа?! після будапештського кидка , безпекові гарантії від Зімбабве виглядають вагоміше за американські Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 хвилин тому, sergio сказав: Потому в рашке в таких случаях топор используют. А боты и перчатки поверены? Штамп есть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, Vinsol2009 сказал: А боты и перчатки поверены? Штамп есть? Главное, чтобы топорище не сырое было или вообще не кусок железной трубы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 26 хвилин тому, sergio сказав: Потому в рашке в таких случаях топор используют. у мене якось від сокири тільки шматок ручки залишився 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 4 минуты назад, US7IGN сказал: у мене якось від сокири тільки шматок ручки залишився Обгорілий? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому Тільки що, sergio сказав: Обгорілий? ні. воно десь посередині тріснуло і куди поділася решта я ніколи не дізнався. але десь захист вимкнув напругу і я все доробив іншою сокирою тому і кажу що воювати мають молоді та дурні - все виходить і виживаєш зараз я би когось замість себе послав те робити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 2 хвилини тому x.com/Ostanniy_Cap/status/1992250725359907093 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 1 хвилин тому x.com/Ostanniy_Cap/status/1992292880405176809 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз