Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

5 хвилин тому, DmiVady сказав:

треба зруйнувати причину їхнього виникнення і підтримки.

та я розумію що демонтаж тупих підарасів наче триває досить контрольовано, але ексцеси можуть бути неприємними локально. головне щоб розумних підарасів потім не прислали...

• Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 хвилин тому, porterlv сказав:

Якщо вкасти зі складу на брухт - багато, як для бомжа. 

Якщо в порівнянні зі шкодою і клопотами, навіть від збитої без детонації - жодної. Хіба документація серійних номерів для подальшого суду, якби зненацька в світі запанували справедливість... :(

З цією пощастило - або БЧ розвалилася при збитті, або так вдало детонувала, що корпус не розлетівся, але металевими кубиками вулиці та парк засіяло.

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

8 хвилин тому, DmiVady сказав:

"Воїн — не той, хто добре б’ється, а той, хто

з'їбав подалі (с) один місцевий воїн

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 час назад, DmiVady сказал:

В нас у парк, біля дитячого майданчику, впала збита бледіна, вже прибрали, і склад з шинами поцілили, пожежа досі вирує, диму на півміста ... до війни я шини на зимове зберігання на склад віддавав, але якось з початком війни потратився та стелаж для них у гаражі прикрутив :)

Sergio, в цих бляшанках багато корисного?

Спец сказав, що джет пот. 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

33 хвилини тому, DmiVady сказав:

але металевими кубиками вулиці та парк засіяло.

ото позбирали швиденько, гарне пакування чи магніт на холодильник та на ібей як сувеніри з України по $5 :flag1:

Посилання на коментар

17 хвилин тому, sergio сказав:

То в дядьки стара С-300, а в нас у парку впав, судячи з відео та "кубиків", збитий "Іскандер-К" (такий собі аналог "Томагавку") з касетною БЧ, там може бути не так багато ништяків, бо то раніше не жаліли драг-металу у зброю, а зараз самі знаєте - і кабель не весь мідний 😉

До речі, лупанути таку ракету, то як доказ, що ППО в нас не ацтой. :flag1:

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 4
Посилання на коментар

15 хвилин тому, US7IGN сказав:

ото позбирали швиденько, гарне пакування чи магніт на холодильник та на ібей як сувеніри з України по $5 :flag1:

Ні, не бізнес )))
www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/shrapnel-metaleva-drb-drob-turistichn-kubiki-metalev-kartech-IDXkHdM.html?srsltid=AfmBOooImV1lRSY6RdIiofBxCuPigHUJY72siu0BEcc4cHsbcmWvdpTC

Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Ні, не бізнес )))
www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/shrapnel-metaleva-drb-drob-turistichn-kubiki-metalev-kartech-IDXkHdM.html?srsltid=AfmBOooImV1lRSY6RdIiofBxCuPigHUJY72siu0BEcc4cHsbcmWvdpTC

скажимо так. колись потрібно було мені одну фігню випиляти з металу, а мінімальна партія 10 штук. ну я собі дві залишив, а решту по 200грн намагався продати в Україні. за пару років ніхто навіть не подзвонив. виставив на ібей по 15 баксів і пішли за півдня і ще місяць дзвонили та питали чи є ще. після цього я зрозумів як і де треба продавати, а в Україні попит стабільний хіба що на лайно під час виборів...

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

А как прорвало-то, а. Откровения понеслись один за одним просто стремительным домкратом. Что мы имеем из этого коротенького отрывка из интервью бывшего посла в Британии. 

Итак, по Пристайко - избранный Главковерхом клоун во время войны кормил свой хоть поржущий народ байками про майские шашлыки и тревожную вализу, а в это время его подопечные разводили войска, разминировали пляж в Мариуполе для Марик-феста, снимали танки из-под Киева и перебрасывали их хрен знает куда, воровали чемоданами на бронежилетах, сажали за это боевых генералов, уничтожали контрразведку и открывали новые комфортабельные шаттлы на Чонгаре. 

А потом, когда началось вторжение, Главковерх просто полностью впал в прострацию и пропал на две недели, а его подопечные советовали в это время людям сидеть дома и не делать резких движений, сами же в этот момент спешно собирая бабки из бюджета Украины, подгребая телеканалы, подготавливая себе местечко в Лондоне, пока одинокий танк по запруженным беженцами дорогам пытался пробраться на подмогу заблокированным в Гостомеле спецназовцам, которых просто тупо кинули. 

А когда Залужный на пальцах объяснил потужным менеджерам, что, благодаря еще не до конца разобранным ЗСУ, территориальной обороне и вообще ополчению, Киев оркам взять все ж таки не удастся - несмотря на все предпринятые этими самыми менеджерами усилия - и когда Главкома поймали за хлястик на полпути к Лондону, они встрепенулись, отряхнулись, записали первый гундосик, и начали сочинять легенду про Великого Смелого Боневтика, про недоваренную мивину, про гранатомет за шторкой, про татарова и чечнцев и про бои в правительственном квартале.

И вот теперь становится по настоящему страшно - по какому невероятно тонкому краю, каким-то совершенно невероятным чудом, которого вообще не должно было быть - прошла Украина в эти критические первые несколько дней вторжения и каким-то совершенно невообразимым образом осталась незавоеванной.

Когда, потом, чуть попозже, появятся очередные откровения и картина сложится более-менее полной и станет окончательно ясно, что же случилось и происходило за это время - мы с вами так охуеем, друзья мои, как еще никогда за эти шесть лет. 

Я вам напомню, что был еще один главком, у которого "не было времени мыслить стратегически" и который точно так же просрал вторжение, полностью потерял контроль и управление войсками, полностью потерял управление государственным аппаратом, когда армия противника стояла под его столицей, а все государственные органы побросали нахрен все и съебывали из столицы куда глаза глядят, был в полной прострации и вообще не мог осуществлять командование, а потом, когда не до конца разобранная им армия и народное ополчение все же отбросили противника от столицы - стал строить миф о своем великом гениальном управлении, своем мужестве и вообще благодаря только отцу народов мы победили. 
Звали этого гения Иосиф Сталин.  

Именно об этом все эти шесть лет я и орал в уши. 
А вас предупреждали (с)

А Бабченко

photo_2025-12-06_14-28-55.jpg

• Хаха 3
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

ua.news/ua/war-vs-rf/tikhii-podvig-kiianin-perebuvav-na-pozitsiyi-15-misiatsiv-z-nikh-visim-pid-zemleiu

Це просто ще один доказ того, що якщо командир гівно то тоді солдат герой. Блять, півтора року "нема ким замінить" а при новому командирі - знайшли ким замінить. Цікаво, чи ведеться десь якась статистика який командир скільки втратив особового складу за якийсь період? Яка доцільність в такому командирі?

• Сумно 2
Посилання на коментар

16 часов назад, рыбак сказал:

Пролистал бегло новостной канал , а там вот такое , как говорят , ипсо :"Стратегию национальной безопасности США.
Восстановление стратегической стабильности с РФ - один из главных внешнеполитической приоритетов США в Европе".

Тут часто пишут разные специалисты по внешне и внутренне политическим вопросам , может они подскажут , это тот самый " план моргента"  или другой ?  

Так я це без всякого читання багато років говорю 

Посилання на коментар

8 часов назад, Бездомный сказал:

антанта марно відчайдушно  рятувала рі в 1917 - 18  , як   буш татко свого часу  не зміг врятувати совдепію у 1991 ( хоча дуже прагнув ), так і  трамп не зможе врятувати кацапію від неминучої долі - врятувати динозаврів було не можливо . 

Врятували, РФ існує і досі, і буде існувати, бо це необхідно для балансу 

Посилання на коментар

9 хвилин тому, 988888 сказав:

ua.news/ua/war-vs-rf/tikhii-podvig-kiianin-perebuvav-na-pozitsiyi-15-misiatsiv-z-nikh-visim-pid-zemleiu

Це просто ще один доказ того, що якщо командир гівно то тоді солдат герой. Блять, півтора року "нема ким замінить" а при новому командирі - знайшли ким замінить. Цікаво, чи ведеться десь якась статистика який командир скільки втратив особового складу за якийсь період? Яка доцільність в такому командирі?

ви ще скажіть рейтинги в Армія+ ввести та голосування солдат. що тоді з головкацапом робити? :lol:

цікаво чи є хоч один солдат, який відмовився служити через небажання робити це під керівництвом кацапа? :lol:

Посилання на коментар

1 час назад, DmiVady сказал:

То в дядьки стара С-300, а в нас у парку впав, судячи з відео та "кубиків", збитий "Іскандер-К" (такий собі аналог "Томагавку") з касетною БЧ, там може бути не так багато ништяків, бо то раніше не жаліли драг-металу у зброю, а зараз самі знаєте - і кабель не весь мідний 😉

До речі, лупанути таку ракету, то як доказ, що ППО в нас не ацтой. :flag1:

Я в курсі, на нові ракети навіть афінажники плюються, не те, що ті кому вона на голову впала. 😏

Посилання на коментар

05.12.2025 в 13:46, sergio сказав:

Видно, що інтнелігентний чувак, не уркаган професійний. До речі того πιдора завалили на вулиця де малого майже рік до репетиторки возив. Теж часом бачив, як там бусік повільно їхав, а з нього мусора з ТЦКашниками вискакували. То до якогось собаеовода доіпались, то ще до якогось чувака. І то два роки тому було. Зара ще жорсткіше стало. 

23 години тому, sergio сказав:

https://www.facebook.com/share/p/1LE6NhPeFi/

По морді видно, що бандит садюга. Був. Ще й з Харкова приперся. Не сиділост йому на нулі 

Читаємо про вбитого воіна ЗСУ, який для таких, як sergio є "підором, бандитом та садюгою, який приперся з Харкова":

Юрій Бондаренко -- військовослужбовець Територіального центру комплектування та соціальної підтримки Галицького-Франківського району.

Родом із Харкова. Там навчався, здобув кілька вищих освіт

З березня 2015 року по квітень 2016 року брав участь у бойових діях на території Донецької та Луганської областей у складі 16-го Окремого мотопіхотного батальйону.

За станом здоров’я військовослужбовець був звільнений у запас.

«Ми жили у Харкові. Після АТО моя дитина вирішила, що не хоче чути російської мови і, якщо будуть у нього діти, щоб і вони не чули цієї мови. Він з дружиною переїхав жити у Львів. У 2020 році я приїхала до них», – говорить його мама.

«У 2022 році син брав участь у звільненні Харківщини. Він хворів цукровим діабетом. Був інсулінозалежний. Міг сказати, що не може служити, але так не зробив.

Він дуже любив Україну, це у нього від дідуся. Любив історію, мав почуття гумору», – каже Лада Бондаренко.

Із листопада 2024 року по червень 2025 року Юрій Бондаренко служив зв’язківцем, оператором радіолокаційної станції.

У червні 2025 року, через погіршення стану здоров’я, його перевели на службу у Галицько-Франківський ОРТЦК та СП Львова.

Тепер читаємо про вбивцю воїна ЗСУ, який для таких, як sergio є "інтнелігентний чувак, не уркаган".

Григорію Кедрук -- безробітний, переселенець з Харкова.

народився на Рівненщині, зареєстрований і жив у Харкові. Після 2022 переїхав до Львова.

Ніж використовував у побутових цілях.

image.thumb.png.53361fcfc5e047929c5af074687f2b2c.png

Ніде не працює, але, до слова, орендує помешкання в елітному районі Львова.

image.png.bf685b87d2061b7b541c138104305538.png

image.png.cee004e3563812e0d0b95d7b6582569c.png

www.radiosvoboda.org/a/viyna-mobolizatsya-vbyvstvo-veteran/33614305.html

image.thumb.png.fd9c3198b469399a8323f257157def81.png

Посилання на коментар

...  і  відосик який тецекаки знімали ніби є, а ніби  його і немає, земудари ще не визначились, чи треба його оприлюднювати.

Посилання на коментар

Тільки що, hause сказав:

...  і  відосик який тецекаки знімали ніби є, а ніби  його і немає, земудари ще не визначились, чи треба його оприлюднювати.

так хто все ж таки ніж приніс?

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, 7351 сказал:

Читаємо про вбитого воіна ЗСУ, який для таких, як sergio є "підором, бандитом та садюгою, який приперся з Харкова":

Юрій Бондаренко -- військовослужбовець Територіального центру комплектування та соціальної підтримки Галицького-Франківського району.

Родом із Харкова. Там навчався, здобув кілька вищих освіт

З березня 2015 року по квітень 2016 року брав участь у бойових діях на території Донецької та Луганської областей у складі 16-го Окремого мотопіхотного батальйону.

За станом здоров’я військовослужбовець був звільнений у запас.

«Ми жили у Харкові. Після АТО моя дитина вирішила, що не хоче чути російської мови і, якщо будуть у нього діти, щоб і вони не чули цієї мови. Він з дружиною переїхав жити у Львів. У 2020 році я приїхала до них», – говорить його мама.

«У 2022 році син брав участь у звільненні Харківщини. Він хворів цукровим діабетом. Був інсулінозалежний. Міг сказати, що не може служити, але так не зробив.

Він дуже любив Україну, це у нього від дідуся. Любив історію, мав почуття гумору», – каже Лада Бондаренко.

Із листопада 2024 року по червень 2025 року Юрій Бондаренко служив зв’язківцем, оператором радіолокаційної станції.

У червні 2025 року, через погіршення стану здоров’я, його перевели на службу у Галицько-Франківський ОРТЦК та СП Львова.

Тепер читаємо про вбивцю воїна ЗСУ, який для таких, як sergio є "інтнелігентний чувак, не уркаган".

Григорію Кедрук -- безробітний, переселенець з Харкова.

народився на Рівненщині, зареєстрований і жив у Харкові. Після 2022 переїхав до Львова.

Ніж використовував у побутових цілях.

image.thumb.png.53361fcfc5e047929c5af074687f2b2c.png

Ніде не працює, але, до слова, орендує помешкання в елітному районі Львова.

image.png.bf685b87d2061b7b541c138104305538.png

image.png.cee004e3563812e0d0b95d7b6582569c.png

www.radiosvoboda.org/a/viyna-mobolizatsya-vbyvstvo-veteran/33614305.html

image.thumb.png.fd9c3198b469399a8323f257157def81.png

Номерний, якщо буде мітинг в підтримку того чувака, то я  поїду до міста і прийму безпосередню участь. 

Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

так хто все ж таки ніж приніс?

Не думаю, що ніж з ручкою з гільзи був би в цивільного. Скоріш у військового. І ніж, судячи з фото, вже в бусику  на підлозі валявся, а не на вулиці.  Думаю дехто  зацікавлений може   заспонсорувати  чуваку хорошого адвоката. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...