Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

5 хвилин тому, DmiVady сказав:

треба зруйнувати причину їхнього виникнення і підтримки.

та я розумію що демонтаж тупих підарасів наче триває досить контрольовано, але ексцеси можуть бути неприємними локально. головне щоб розумних підарасів потім не прислали...

• Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 хвилин тому, porterlv сказав:

Якщо вкасти зі складу на брухт - багато, як для бомжа. 

Якщо в порівнянні зі шкодою і клопотами, навіть від збитої без детонації - жодної. Хіба документація серійних номерів для подальшого суду, якби зненацька в світі запанували справедливість... :(

З цією пощастило - або БЧ розвалилася при збитті, або так вдало детонувала, що корпус не розлетівся, але металевими кубиками вулиці та парк засіяло.

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

8 хвилин тому, DmiVady сказав:

"Воїн — не той, хто добре б’ється, а той, хто

з'їбав подалі (с) один місцевий воїн

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 час назад, DmiVady сказал:

В нас у парк, біля дитячого майданчику, впала збита бледіна, вже прибрали, і склад з шинами поцілили, пожежа досі вирує, диму на півміста ... до війни я шини на зимове зберігання на склад віддавав, але якось з початком війни потратився та стелаж для них у гаражі прикрутив :)

Sergio, в цих бляшанках багато корисного?

Спец сказав, що джет пот. 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

33 хвилини тому, DmiVady сказав:

але металевими кубиками вулиці та парк засіяло.

ото позбирали швиденько, гарне пакування чи магніт на холодильник та на ібей як сувеніри з України по $5 :flag1:

Посилання на коментар

17 хвилин тому, sergio сказав:

То в дядьки стара С-300, а в нас у парку впав, судячи з відео та "кубиків", збитий "Іскандер-К" (такий собі аналог "Томагавку") з касетною БЧ, там може бути не так багато ништяків, бо то раніше не жаліли драг-металу у зброю, а зараз самі знаєте - і кабель не весь мідний 😉

До речі, лупанути таку ракету, то як доказ, що ППО в нас не ацтой. :flag1:

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 4
Посилання на коментар

15 хвилин тому, US7IGN сказав:

ото позбирали швиденько, гарне пакування чи магніт на холодильник та на ібей як сувеніри з України по $5 :flag1:

Ні, не бізнес )))
www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/shrapnel-metaleva-drb-drob-turistichn-kubiki-metalev-kartech-IDXkHdM.html?srsltid=AfmBOooImV1lRSY6RdIiofBxCuPigHUJY72siu0BEcc4cHsbcmWvdpTC

Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Ні, не бізнес )))
www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/shrapnel-metaleva-drb-drob-turistichn-kubiki-metalev-kartech-IDXkHdM.html?srsltid=AfmBOooImV1lRSY6RdIiofBxCuPigHUJY72siu0BEcc4cHsbcmWvdpTC

скажимо так. колись потрібно було мені одну фігню випиляти з металу, а мінімальна партія 10 штук. ну я собі дві залишив, а решту по 200грн намагався продати в Україні. за пару років ніхто навіть не подзвонив. виставив на ібей по 15 баксів і пішли за півдня і ще місяць дзвонили та питали чи є ще. після цього я зрозумів як і де треба продавати, а в Україні попит стабільний хіба що на лайно під час виборів...

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

А как прорвало-то, а. Откровения понеслись один за одним просто стремительным домкратом. Что мы имеем из этого коротенького отрывка из интервью бывшего посла в Британии. 

Итак, по Пристайко - избранный Главковерхом клоун во время войны кормил свой хоть поржущий народ байками про майские шашлыки и тревожную вализу, а в это время его подопечные разводили войска, разминировали пляж в Мариуполе для Марик-феста, снимали танки из-под Киева и перебрасывали их хрен знает куда, воровали чемоданами на бронежилетах, сажали за это боевых генералов, уничтожали контрразведку и открывали новые комфортабельные шаттлы на Чонгаре. 

А потом, когда началось вторжение, Главковерх просто полностью впал в прострацию и пропал на две недели, а его подопечные советовали в это время людям сидеть дома и не делать резких движений, сами же в этот момент спешно собирая бабки из бюджета Украины, подгребая телеканалы, подготавливая себе местечко в Лондоне, пока одинокий танк по запруженным беженцами дорогам пытался пробраться на подмогу заблокированным в Гостомеле спецназовцам, которых просто тупо кинули. 

А когда Залужный на пальцах объяснил потужным менеджерам, что, благодаря еще не до конца разобранным ЗСУ, территориальной обороне и вообще ополчению, Киев оркам взять все ж таки не удастся - несмотря на все предпринятые этими самыми менеджерами усилия - и когда Главкома поймали за хлястик на полпути к Лондону, они встрепенулись, отряхнулись, записали первый гундосик, и начали сочинять легенду про Великого Смелого Боневтика, про недоваренную мивину, про гранатомет за шторкой, про татарова и чечнцев и про бои в правительственном квартале.

И вот теперь становится по настоящему страшно - по какому невероятно тонкому краю, каким-то совершенно невероятным чудом, которого вообще не должно было быть - прошла Украина в эти критические первые несколько дней вторжения и каким-то совершенно невообразимым образом осталась незавоеванной.

Когда, потом, чуть попозже, появятся очередные откровения и картина сложится более-менее полной и станет окончательно ясно, что же случилось и происходило за это время - мы с вами так охуеем, друзья мои, как еще никогда за эти шесть лет. 

Я вам напомню, что был еще один главком, у которого "не было времени мыслить стратегически" и который точно так же просрал вторжение, полностью потерял контроль и управление войсками, полностью потерял управление государственным аппаратом, когда армия противника стояла под его столицей, а все государственные органы побросали нахрен все и съебывали из столицы куда глаза глядят, был в полной прострации и вообще не мог осуществлять командование, а потом, когда не до конца разобранная им армия и народное ополчение все же отбросили противника от столицы - стал строить миф о своем великом гениальном управлении, своем мужестве и вообще благодаря только отцу народов мы победили. 
Звали этого гения Иосиф Сталин.  

Именно об этом все эти шесть лет я и орал в уши. 
А вас предупреждали (с)

А Бабченко

photo_2025-12-06_14-28-55.jpg

• Хаха 3
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

ua.news/ua/war-vs-rf/tikhii-podvig-kiianin-perebuvav-na-pozitsiyi-15-misiatsiv-z-nikh-visim-pid-zemleiu

Це просто ще один доказ того, що якщо командир гівно то тоді солдат герой. Блять, півтора року "нема ким замінить" а при новому командирі - знайшли ким замінить. Цікаво, чи ведеться десь якась статистика який командир скільки втратив особового складу за якийсь період? Яка доцільність в такому командирі?

• Сумно 2
Посилання на коментар

16 часов назад, рыбак сказал:

Пролистал бегло новостной канал , а там вот такое , как говорят , ипсо :"Стратегию национальной безопасности США.
Восстановление стратегической стабильности с РФ - один из главных внешнеполитической приоритетов США в Европе".

Тут часто пишут разные специалисты по внешне и внутренне политическим вопросам , может они подскажут , это тот самый " план моргента"  или другой ?  

Так я це без всякого читання багато років говорю 

Посилання на коментар

8 часов назад, Бездомный сказал:

антанта марно відчайдушно  рятувала рі в 1917 - 18  , як   буш татко свого часу  не зміг врятувати совдепію у 1991 ( хоча дуже прагнув ), так і  трамп не зможе врятувати кацапію від неминучої долі - врятувати динозаврів було не можливо . 

Врятували, РФ існує і досі, і буде існувати, бо це необхідно для балансу 

Посилання на коментар

9 хвилин тому, 988888 сказав:

ua.news/ua/war-vs-rf/tikhii-podvig-kiianin-perebuvav-na-pozitsiyi-15-misiatsiv-z-nikh-visim-pid-zemleiu

Це просто ще один доказ того, що якщо командир гівно то тоді солдат герой. Блять, півтора року "нема ким замінить" а при новому командирі - знайшли ким замінить. Цікаво, чи ведеться десь якась статистика який командир скільки втратив особового складу за якийсь період? Яка доцільність в такому командирі?

ви ще скажіть рейтинги в Армія+ ввести та голосування солдат. що тоді з головкацапом робити? :lol:

цікаво чи є хоч один солдат, який відмовився служити через небажання робити це під керівництвом кацапа? :lol:

Посилання на коментар

1 час назад, DmiVady сказал:

То в дядьки стара С-300, а в нас у парку впав, судячи з відео та "кубиків", збитий "Іскандер-К" (такий собі аналог "Томагавку") з касетною БЧ, там може бути не так багато ништяків, бо то раніше не жаліли драг-металу у зброю, а зараз самі знаєте - і кабель не весь мідний 😉

До речі, лупанути таку ракету, то як доказ, що ППО в нас не ацтой. :flag1:

Я в курсі, на нові ракети навіть афінажники плюються, не те, що ті кому вона на голову впала. 😏

Посилання на коментар

05.12.2025 в 13:46, sergio сказав:

Видно, що інтнелігентний чувак, не уркаган професійний. До речі того πιдора завалили на вулиця де малого майже рік до репетиторки возив. Теж часом бачив, як там бусік повільно їхав, а з нього мусора з ТЦКашниками вискакували. То до якогось собаеовода доіпались, то ще до якогось чувака. І то два роки тому було. Зара ще жорсткіше стало. 

23 години тому, sergio сказав:

https://www.facebook.com/share/p/1LE6NhPeFi/

По морді видно, що бандит садюга. Був. Ще й з Харкова приперся. Не сиділост йому на нулі 

Читаємо про вбитого воіна ЗСУ, який для таких, як sergio є "підором, бандитом та садюгою, який приперся з Харкова":

Юрій Бондаренко -- військовослужбовець Територіального центру комплектування та соціальної підтримки Галицького-Франківського району.

Родом із Харкова. Там навчався, здобув кілька вищих освіт

З березня 2015 року по квітень 2016 року брав участь у бойових діях на території Донецької та Луганської областей у складі 16-го Окремого мотопіхотного батальйону.

За станом здоров’я військовослужбовець був звільнений у запас.

«Ми жили у Харкові. Після АТО моя дитина вирішила, що не хоче чути російської мови і, якщо будуть у нього діти, щоб і вони не чули цієї мови. Він з дружиною переїхав жити у Львів. У 2020 році я приїхала до них», – говорить його мама.

«У 2022 році син брав участь у звільненні Харківщини. Він хворів цукровим діабетом. Був інсулінозалежний. Міг сказати, що не може служити, але так не зробив.

Він дуже любив Україну, це у нього від дідуся. Любив історію, мав почуття гумору», – каже Лада Бондаренко.

Із листопада 2024 року по червень 2025 року Юрій Бондаренко служив зв’язківцем, оператором радіолокаційної станції.

У червні 2025 року, через погіршення стану здоров’я, його перевели на службу у Галицько-Франківський ОРТЦК та СП Львова.

Тепер читаємо про вбивцю воїна ЗСУ, який для таких, як sergio є "інтнелігентний чувак, не уркаган".

Григорію Кедрук -- безробітний, переселенець з Харкова.

народився на Рівненщині, зареєстрований і жив у Харкові. Після 2022 переїхав до Львова.

Ніж використовував у побутових цілях.

image.thumb.png.53361fcfc5e047929c5af074687f2b2c.png

Ніде не працює, але, до слова, орендує помешкання в елітному районі Львова.

image.png.bf685b87d2061b7b541c138104305538.png

image.png.cee004e3563812e0d0b95d7b6582569c.png

www.radiosvoboda.org/a/viyna-mobolizatsya-vbyvstvo-veteran/33614305.html

image.thumb.png.fd9c3198b469399a8323f257157def81.png

Посилання на коментар

...  і  відосик який тецекаки знімали ніби є, а ніби  його і немає, земудари ще не визначились, чи треба його оприлюднювати.

Посилання на коментар

Тільки що, hause сказав:

...  і  відосик який тецекаки знімали ніби є, а ніби  його і немає, земудари ще не визначились, чи треба його оприлюднювати.

так хто все ж таки ніж приніс?

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, 7351 сказал:

Читаємо про вбитого воіна ЗСУ, який для таких, як sergio є "підором, бандитом та садюгою, який приперся з Харкова":

Юрій Бондаренко -- військовослужбовець Територіального центру комплектування та соціальної підтримки Галицького-Франківського району.

Родом із Харкова. Там навчався, здобув кілька вищих освіт

З березня 2015 року по квітень 2016 року брав участь у бойових діях на території Донецької та Луганської областей у складі 16-го Окремого мотопіхотного батальйону.

За станом здоров’я військовослужбовець був звільнений у запас.

«Ми жили у Харкові. Після АТО моя дитина вирішила, що не хоче чути російської мови і, якщо будуть у нього діти, щоб і вони не чули цієї мови. Він з дружиною переїхав жити у Львів. У 2020 році я приїхала до них», – говорить його мама.

«У 2022 році син брав участь у звільненні Харківщини. Він хворів цукровим діабетом. Був інсулінозалежний. Міг сказати, що не може служити, але так не зробив.

Він дуже любив Україну, це у нього від дідуся. Любив історію, мав почуття гумору», – каже Лада Бондаренко.

Із листопада 2024 року по червень 2025 року Юрій Бондаренко служив зв’язківцем, оператором радіолокаційної станції.

У червні 2025 року, через погіршення стану здоров’я, його перевели на службу у Галицько-Франківський ОРТЦК та СП Львова.

Тепер читаємо про вбивцю воїна ЗСУ, який для таких, як sergio є "інтнелігентний чувак, не уркаган".

Григорію Кедрук -- безробітний, переселенець з Харкова.

народився на Рівненщині, зареєстрований і жив у Харкові. Після 2022 переїхав до Львова.

Ніж використовував у побутових цілях.

image.thumb.png.53361fcfc5e047929c5af074687f2b2c.png

Ніде не працює, але, до слова, орендує помешкання в елітному районі Львова.

image.png.bf685b87d2061b7b541c138104305538.png

image.png.cee004e3563812e0d0b95d7b6582569c.png

www.radiosvoboda.org/a/viyna-mobolizatsya-vbyvstvo-veteran/33614305.html

image.thumb.png.fd9c3198b469399a8323f257157def81.png

Номерний, якщо буде мітинг в підтримку того чувака, то я  поїду до міста і прийму безпосередню участь. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

так хто все ж таки ніж приніс?

Не думаю, що ніж з ручкою з гільзи був би в цивільного. Скоріш у військового. І ніж, судячи з фото, вже в бусику  на підлозі валявся, а не на вулиці.  Думаю дехто  зацікавлений може   заспонсорувати  чуваку хорошого адвоката. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, hause сказал:

Та тут без того відосика під Львовом вчора знов яких ось ТЦКашників арматурою хлопці відмудохали і забрали свого кореша. 

Якісь брехня про загиблого, чи ні?! 

https://www.facebook.com/share/p/17gshgKo3n/

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

10 часов назад, sergio сказал:

Кажуть ніби призив добровільний. Буде. Поки. 

Фрицы перенимают опыт у партнёров, неймется им .

Если хотят блокировать призыв  , то нужно месячную забастовку по всем учебным заведениям - предупредительную , а не вот эти хождения туда сюда.

Посилання на коментар

"А как дысал, как дысал..."(С)

Только ленивый меня не хуес...сил, когда сказал (и продолжу говорить), что мы на грани гражданской смуты...и она незбежна походу...

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...