рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, sergio сказал: А почему молодёжь должна воевать за заебоны старых пердунов?! Если эти " старые п" хотят воевать , то пусть сами с собой и воюют. Можно им еще не сильно старого одного еврея от нас отправить , чтоб не скучно было . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 години тому, US7IGN сказав: так я ж про це. я від зворотнього дивлюся - хто залишиться з місцевих? хоча зовнішнє керування не передбачає місцевих на певному рівні. Я не дуже в темах зовнішніх керувань, скоріше навпаки Але зазвичай, по пам'яті, еліти залишають, щоб у білого хазяїна не боліла голова з усім тим керуванням тубільцями. Звісно, про суб'єктність таких еліт, та про якісь їх стратегії розвитку країни можна буде забути. Декоративний уряд і маріонеткова логіка. Про інтелектуальний розвиток країни мова йти не буде - всю молодь з мозками будуть відбирати та навчати в метрополії. Багато країн Африки та Азії так живе і середньостатистичний тубілець цілком задоволений своїм рівнем існування. Звісно, я можу помилятись, бо брати приклади розвитку колоній 19-го сторіччя в сучасному житті недоречно, а в ті сьогоднішні відносини в африканських країнах-колоніях я не занурювався. Як на мене - не трагедія, це не добре і не погано, це просто механіка. Воно завжди так - коли не їв нічого солодше за моркву, то і морква заходить. Скажемо гордо: "Ми здобули " і то, якщо пощастить не перетворитись на Биківню. Змінено 1 година тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, рыбак сказав: Вы одобряете их протест ? 1 година тому, рыбак сказав: Если эти " старые п" хотят воевать , то пусть сами с собой и воюют. Можно им еще не сильно старого одного еврея от нас отправить , чтоб не скучно было . Нам тут єврейський кіт, із пердунів який (тому, що вік старше 35), розповідав, що сучасна німецька молодь войовничо налаштована))). Реальність зовсім інша))). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз