Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Только что, sergio сказал:

А почему молодёжь должна воевать за заебоны старых пердунов?! 

Если эти " старые п" хотят воевать , то пусть сами с собой и воюют. Можно им еще не сильно старого одного еврея от нас  отправить , чтоб не скучно было .

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 години тому, US7IGN сказав:

так я ж про це. я від зворотнього дивлюся - хто залишиться з місцевих? хоча зовнішнє керування не передбачає місцевих на певному рівні.

Я не дуже в темах зовнішніх керувань, скоріше навпаки :)

Але зазвичай, по пам'яті, еліти залишають, щоб у білого хазяїна не боліла голова з усім тим керуванням тубільцями.
Звісно, про суб'єктність таких еліт, та про якісь їх стратегії розвитку країни можна буде забути. Декоративний уряд і маріонеткова логіка.

Про інтелектуальний розвиток країни мова йти не буде - всю молодь з мозками будуть відбирати та навчати в метрополії.

Багато країн Африки та Азії так живе і середньостатистичний тубілець цілком задоволений своїм рівнем існування.

Звісно, я можу помилятись, бо брати приклади розвитку колоній 19-го сторіччя в сучасному житті недоречно, а в ті сьогоднішні відносини в африканських країнах-колоніях я не занурювався.

Як на мене - не трагедія, це не добре і не погано, це просто механіка.
Воно завжди так - коли не їв нічого солодше за моркву, то і морква заходить.

Скажемо гордо: "Ми здобули :flag1:" і то, якщо пощастить не перетворитись на Биківню.

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

1 година тому, рыбак сказав:

Вы одобряете их протест ?

1 година тому, рыбак сказав:

Если эти " старые п" хотят воевать , то пусть сами с собой и воюют. Можно им еще не сильно старого одного еврея от нас  отправить , чтоб не скучно было .

Нам тут єврейський кіт, із пердунів який (тому, що вік старше 35), розповідав, що сучасна німецька молодь войовничо налаштована))).

Реальність зовсім інша))).

Посилання на коментар

В 05.12.2025 в 16:48, sergio сказал:

https://www.facebook.com/share/p/1LE6NhPeFi/

По морді видно, що бандит садюга. Був. Ще й з Харкова приперся. Не сиділост йому на нулі 

Это тот у которого татуировка "два скрещенных ножа" на правой ноге? И вот тут пишут что он был коллекционером ножей - https://www.facebook.com/anton.gura.186824  

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...