akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому та не може такого бути. у нас всі білі і пухнасті. навіть у президента заробітна плата 28 тисяч грн!! страждає кожен день - ношу тягне! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 часов назад, Vinsol2009 сказал: Есть категория людей, которые никогда так хорошо не жили, как во время войны ... Судя по тому как багатеет во время войны парашенка, Вы правы Слава Украине! Маскаляку парашенку на гиляку!!! 1 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, Бармалей сказав: Судя по тому как багатеет во время войны парашенка, Вы правы Слава Украине! Маскаляку парашенку на гиляку!!! деякі люди завжди гарно живуть, що змусило мене передивитися якусь кількість років тому стратегію життя незалежно від будь-якої влади. а взагалі як той же Лі Куан Ю казав - якщо ти не розвиваєшся за будь-яких обставин, то ніхто крім тебе в цому не винен. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 🤣 Цитата Походу в Одессе полиция пытается выявить фейковых евреев, так как некоторые мужчины стали притворяться евреями, чтобы свободно ходить по городу. Полиция начала проверку, чтобы выявить украинцев, – размышляют одесситы в соц. сетях Вот тут Изя спалился… t.me/odessa_infonews/79248 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 31 хвилину тому, Бармалей сказав: 🤣 завів би собаку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 39 хвилин тому, Бармалей сказав: 🤣 та жінок теж треба на справжність перевіряти під спідницею 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, US7IGN сказал: деякі люди завжди гарно живуть, що змусило мене передивитися якусь кількість років тому стратегію життя незалежно від будь-якої влади. а взагалі як той же Лі Куан Ю казав - якщо ти не розвиваєшся за будь-яких обставин, то ніхто крім тебе в цому не винен. хто усвідомив життя - роботу кинув У всякого своя доля І свій шлях широкий, Той мурує, той руйнує, Той неситим оком За край світа зазирає, Чи нема країни, Щоб загарбать і з собою Взять у домовину. Той тузами обирає Свата в його хаті, А той нишком у куточку Гострить ніж на брата. А той, тихий та тверезий, Богобоязливий, Як кішечка підкрадеться, Вижде нещасливий У тебе час та й запустить Пазурі в печінку, — І не благай: не вимолять Ні діти, ні жінка. А той, щедрий та розкошний, Все храми мурує; Та отечество так любить, Так за ним бідкує, Так із його, сердешного, Кров, як воду, точить!.. А братія мовчить собі, Витріщивши очі! Як ягнята. «Нехай, — каже, — Може, так і треба». Так і треба! бо немає Господа на небі! А ви в ярмі падаєте Та якогось Раю На тім світі благаєте? Немає! немає! Шкода й праці, схаменіться. Усі на сім світі — І царята, і старчата — Адамові діти. І той... і той... А що ж то я? Ось що, добрі люди: Я гуляю, бенкетую В неділю і в будень. А вам нудно! жалкуєте! Єй-богу, не чую. І не кричіть! Я свою п’ю, А не кров людськую! Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, US7IGN сказал: деякі люди завжди гарно живуть, що змусило мене передивитися якусь кількість років тому стратегію життя незалежно від будь-якої влади. Я в курсі, що лизати дупу начальству, завжди було вигідно. Але це мені не дозволяють особисті переконання. 😎 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Я в курсі, що лизати дупу начальству, завжди було вигідно. Але це мені не дозволяють особисті переконання. 😎 хто начальство пороха? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, US7IGN сказав: але є маленький нюанс (с) анекдот гроші бульше можуть і не дати і це все змінить тим паче що вони взагалі не беруть участі в "діалозі" чи "торгах" з парашкою, отже все залежить від так що продовжуємо простерігати за цим надзвичайно цікавим ендшпілем Вважаю, якщо в євробанді переможе партія "Україна воює до останнього", то грошей знайдуть. Свої вони давати не хочуть, тому танцюють навколо путінських. Звісно, давати будуть не як американці - кеш в контейнерах на вагу, а як швейцарський банкір - мало та зі сльозами. Ви праві - нефіх вангувати 😉 спостерігаємо як буде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: спостерігаємо як буде та як буде зрозуміло. у мене лише два питання без змін залишилося - хто будуть наступні підараси і де кордон пройде? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому (змінено) 06.12.2025 в 18:20, рыбак сказав: "Святой Николай .Ещё при жизни своей святитель Николай прославился как умиротворитель враждующих, защитник невинно осуждённых и избавитель от внезапной смерти.". Мдаа-уж. Это же как нужно было сознание с головы на ноги перевернуть , чтобы " умиротворителя враждующих " поставить иконой для тех , кто идет подобного себе человека убивать ??? Цікаво, ви ж мені дуже детально і логічно пояснили що москалі прийшли на нашу землю і чинять те що "противоестественно самой человеческой сущности" і вважаєте їх "хуже зверей". Ви дуже чітко і логічно виклали свою позицію в цьому повідомленні і я з вами повністю погодився. Ніби все вже про виродків-росіян вияснили, а тут знову чомусь пишете про убівать подобного сєбє чєловєка... Єдине що я можу припустити, так щоб воно не суперечило тому що ви пишете - ви себе самого вважаєте такимм самим виродком як і вони. Змінено 49 хвилин тому користувачем yuragon 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому 4 минуты назад, US7IGN сказал: та як буде зрозуміло. у мене лише два питання без змін залишилося - хто будуть наступні підараси і де кордон пройде? А там трохи вище писали що всі під ...си згинуть))) ну або альтернативна і більш реальна версія яку ми зараз спостерігаємо з награбленним з'їбу...ся з України. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 1 хвилину тому, юра84 сказав: А там трохи вище писали що всі під ...си згинуть))) ну або альтернативна і більш реальна версія яку ми зараз спостерігаємо з награбленним з'їбу...ся з України. та ті що з'їбуться пох. мені цікаво хто наступні будуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому (змінено) В 03.12.2025 в 13:44, рыбак сказал: Даже звери редко когда убивают себе подобных. Вы же , получается, считаете людей хуже зверей. кацапи гірші за звірів Змінено 50 хвилин тому користувачем Бездомный 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому 1 година тому, akineo сказав: завів би собаку informator.ua/uk/mobilizaciya-maye-buti-suttyevo-posilena-sirskiy-zrobiv-vazhlivu-zayavu-pro-nastup-voroga Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому 29 минут назад, US7IGN сказал: хто начальство пороха? у него два начальника - уйло и бакс! Слава Украине! Ганьба парашенку! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 16 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 16 хвилин тому 53 минуты назад, US7IGN сказал: хто начальство пороха? А при чому тут порох?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому 48 минут назад, DmiVady сказал: Вважаю, якщо в євробанді переможе партія "Україна воює до останнього", то грошей знайдуть. фух, іноді під кацапськими обстрілами забуваю, що євробанда хоче війни і воює до останнього українця, а потім заходжу отримати нову дозу альтєрнатівной інфи і стає аж легше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому 37 минут назад, US7IGN сказал: та ті що з'їбуться пох. мені цікаво хто наступні будуть Ось в ФБ був пост, що в Києві мешканці якогось ЖК блокують дорогу бо немає декілька діб світла. А чому не Банкову з питанням де гроші які cπιздив мінди ч? Не, ну якись жалюгідний лям баксів в упакоаці ФРС ми бачили. А де решта грошей? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 8 хвилин тому 7 хвилин тому, sergio сказав: А при чому тут порох?! Розмова по нього була Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 8 хвилин тому (змінено) Население на 2021 год: - Покровск 65 000 - Славянск 106 000 - Краматорск 155 000 - Дружковка 55 000 - Константиновка 68 000 - Лиман 20 000 Ой, о какой-то х***не я говорю. Тут тендер на дорогу в "Буковель" объявляют на 9 000 000 000 UAH ДЕВЯТЬ МИЛЛИАРДОВ. Пойду проверяю где-то у меня трактор Джон Дир был. Ох. Вспомнил. Нет трактора. Я его в мае 22-го парням отдал на фронт. Может без трактора возьмут в тендер ?-:)) Дорога нужна. Это ж на линию боевого соприкоснлвения. Шёл двенадцатый год войны и четвертый год полномасштабного вторжения. Ю. Сапронов Змінено 7 хвилин тому користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому 9 минут назад, sergio сказал: А при чому тут порох?! Цитата Сегодня в каждом новом отремонтированном детском саду, в каждом новом километре дорог, в каждом новом троллейбусе есть доля заслуг президента Украины Петра Алексеевича Порошенко. Об этом в ходе форума «От Крут в Брюссель. Мы идем своим путем» рассказал мэр Днепра Борис Филатов. «Только один человек, имя вы его знаете, поделился властью, полномочиями с людьми, его фамилия Порошенко. Я считаю, что несправедливо не признавать того, что сегодня в каждом новом отремонтированном детском саду, в каждом новом километре дорог, в каждом новом троллейбусе есть доля заслуг Петра Алексеевича «, — сообщил Филатов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому 3 хвилини тому, sergio сказав: Ось в ФБ був пост, що в Києві мешканці якогось ЖК блокують дорогу бо немає декілька діб світла. А чому не Банкову з питанням де гроші які cπιздив мінди ч? Не, ну якись жалюгідний лям баксів в упакоаці ФРС ми бачили. А де решта грошей? Тому що там блокпости які спочатку пройти треба. Мені інше не зрозуміло - як створення проблем іншим мешканцям вирішить їх проблему? Чи це за принципом - якщо мені погано то і іншим має бути погано, бажано ще гірше? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 5 хвилин тому Тільки що, Бармалей сказав: І тут кожен з нас президент спізжено Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз